VirtuFit spinningfiets kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste VirtuFit spinningfiets vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van VirtuFit spinningfietsen vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een VirtuFit spinningbike? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Wanneer je het niet ziet zitten om naar de sportschool te gaan is het natuurlijk geweldig als je thuis kan trainen. Door thuis te trainen bespaar je niet alleen moeite maar uiteindelijk ook geld en energie. Thuis trainen gaat gemakkelijk met een Virtufit spinningbike. Met spinning verbrand je snel en gemakkelijk vet, op de bike verbrand je zelfs tot zo een 800 calorieën. Het vet wat verbrand wordt met het spinnen, bevind zich rond de buik, benen en billen.

Spinnen is bovendien niet alleen goed voor het verbranden van calorieën maar ook helpt het enorm met het opbouwen van je conditie. Het spinnen doe je thuis helemaal op je eigen tempo, geen stress dus. De spinningbikes van Virtufit zijn erg populair, het bedrijf is van Nederlandse afkomst. Virtufit produceert fitness apparatuur dat thuis te gebruiken is. De apparaten van het merk staan bekent om om hun scherpe prijzen. Hieronder hebben we de 2 beste spinnings fietsen van Virtufit voor je uitgelicht.

1. VirtuFit Etappe 1

Met deze fiets van VirtuFit heb je verschillende trainingsmogelijkheden. Door deze trainingen is het mogelijk om jezelf elke keer weer opnieuw conditioneel uitdagen. Op deze manier motiveer je jezelf elke keer weer om te beginnen met je training.

Deze VirtuFit spinningfiets beschikt over lessen van 1 uur, en 2 van 30 minuten die een stuk zwaarder zijn. Verder ben je voorzien van een coach, deze coach motiveert je niet alleen, hij geeft je ook nieuwe ideeën voor eigen trainingen.

Om jezelf een goede houding te geven op de fiets is het mogelijk om het zadel te verstellen door de extra lange zadelstang, dit is handig voor lange mensen. Een lange zadelstang is niet het enige waarvan je gebruik kunt maken.

Dit model beschikt namelijk ook over een hartslag meter, een verstelbaar stuur, een bidonhouder en transportwieltjes. Bovendien is het model ook nog eens waterpas afstelbaar.

Voor- en nadelen VirtuFit Etappe 1

Bij de aanschaf van de VirtuFit Etappe 1 zul je altijd handleiding en het montagegereedschap meegeleverd krijgen.

Je traint doelgericht door de 8 verschillende trainingsprogramma’s
Weerstand wordt gecreëerd d.m.v. remblokken voor extra realisme
Je kunt het het stuur verstellen
De weerstand dient handmatig ingesteld te worden

2. VirtuFit Tour Indoor Cycle

Deze indoor Virtufit spinningbike is net zo betrouwbaar en sportief als een echte race fiets. Dat is nog niet alles waardoor de binnenfiets op een racefiets lijkt. Het design en de afwerking laten je namelijk in de waan dat je je op een racefiets bevind. De materialen die zijn gebruikt voor dit apparaat zijn van een hoge kwaliteit en zorgen voor prettige bewegingen.

Naast de goede kwaliteit materiaal beschikt het model over een verstelbaar race zadel. Naast het zadel is ook het stuur verstelbaar. De stelvoeten die bij het apparaat horen zorgen ervoor dat je het model waterpas kan plaatsen. Hierdoor zal het spinnen een stuk comfortabeler zijn. Een ander aspect die het sporten comfortabeler maakt is de bidonhouder.

Wanneer je aan het sporten bent op het apparaat kun je van alles zien op het display, denk bijvoorbeeld aan je snelheid, tijd, afstand en een overzichtsscan. Ook je hartslag kun je op het scherm bij houden als je gebruik maakt van de draadloze borstband.

Wanneer je naar meer uitdaging zoekt kun je gebruik maken van een draaiknop om de weerstand hoger zetten. Ga je te hard? Dan kun je gemakkelijk stoppen met de noodklop. Het is bij dit model optioneel om een spinning dvd erbij te bestellen, verplaats je met de transportwieltjes naar een ruimte met een beeldscherm en volg de les.

Voor- en nadelen VirtuFit Tour Indoor Cycle

Bij de aanschaf van dit model krijg je automatisch een bidon, set PU soft wielen en een hartslagontvanger meegeleverd.

Dit model beschikt over een hartslagfunctie
Het model is waterpas afstelbaar
4 trainingsprogramma’s voor een brede variatie aan doelen
Het apparaat is niet uitklapbaar

Meest gestelde vragen over de VirtuFit spinningbike

Is er regelmatig een VirtuFit spinningfiets aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een VirtuFit spinningfiets aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding VirtuFit spinningbike te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen VirtuFit spinningbike te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste VirtuFit spinningfietsen geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen VirtuFit spinningbike beschikbaar is zetten we die direct in onze VirtuFit spinningbike review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 VirtuFit spinningbike aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met VirtuFit spinningfiets vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste VirtuFit spinningfiets van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke VirtuFit spinningbike is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke VirtuFit spinningfiets is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste VirtuFit spinningbike dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop VirtuFit spinningbike direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de VirtuFit spinningbike beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de VirtuFit spinningbike die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste VirtuFit spinningbike vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.