VirtuFit roeitrainer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste VirtuFit roeitrainer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van VirtuFit roeimachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een VirtuFit roeitrainer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Op zoek naar een goede VirtuFit roeitrainer? Dan ben je hier op de goede pagina terecht gekomen. Je hebt tegenwoordig flink wat keuze uit verschillende soorten VirtuFit roeitrainers, hierdoor kan het nog wel eens lastig worden om de beste VirtuFit roeitrainer te vinden.

Om deze reden hebben we een handige top 5 VirtuFit roeitrainer opgesteld met daarbij handige reviews en voor- en nadelen. Lees deze goed door om een weloverwogen keus te kunnen maken.

1. VirtuFit Ultimate Pro 2

Train altijd kwalitatief en op een plezierige manier met de VirtuFit Ultimate Pro 2. Het apparaat ziet er op het eerste gezicht uit op een alledaagse roeitrainer, maar dit model onderscheid zich van andere wanneer je gaat kijken naar het gebruik.

Hierdoor is het apparaat zeer populair bij professionele gebruikers, sportscholen en de mensen die thuis sporten. Zo is dit type ontworpen van de beste materialen. Doordat dit model meer staal bevat in het frame met de stalen ketting is het mogelijk om intensiever te trainen dan op vergelijkbare roeitrainers.

De materialen van de VirtuFit Ultimate Pro 2 zorgen er niet alleen voor dat je intensiever kunt trainen, maar ook dat het apparaat beter bestand is tegen slijtage. Hierdoor zal de VirtuFit roeitrainer langer mee gaan dan andere modellen.

Het totaalgewicht van 50 kg geeft al aan dat er gebruik is gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Met de VirtuFit Ultimate Pro 2 train je heel intensief dankzij het maximaal belastbaar gewicht van maar liefst 230 kg. Op het frame van deze VirtuFit roeitrainer zit een Life Time garantie. Zo haal jij de sportschool kwaliteit in huis voor een zachte prijs.

Voor- en nadelen Ultimate Pro 2

Je ontvangt naast de VirtuFit Ultimate Pro 2 standaard een aantal items die je terugvindt in de doos. Zo wordt er een console handleiding meegeleverd die je uitleg geeft over de console van de VirtuFit roeitrainer. Daarnaast ontvang je ook een handleiding voor de VirtuFit roeitrainer. Hierin wordt uitgelegd hoe het apparaat precies werkt en hoe je deze bediend.

Eenvoudig in gebruik
Stevige en duurzame roeitrainer
Life Time garantie op het frame
Minder makkelijk op te bergen

2. VirtuFit Pro Water 1000

Met de VirtuFit Pro Water 1000 is het niet meer nodig om een bezoek te brengen aan de sportschool. Dit model brengt de sportschool namelijk naar jouw huis toe. Gebruik het apparaat voor realistische roeitrainingen, waardoor hij zeer geschikt is voor professioneel gebruik.

Dankzij de waterweerstand voelen de trainingen realistisch aan en wanneer je harder gaat roeien wordt de weerstand automatisch hoger. Bovendien is het apparaat voorzien van een ergometer, waardoor hij zeer geschikt is voor hersteltrainingen.

De VirtuFit Pro Water 1000 is zeer stabiel en stevig, zodat dit model een gebruikersgewicht van maar liefst 227 kg aankan. Daarnaast zorgt de dubbele rail ervoor dat je stabiel zit en dat de roeibeweging vloeiender aanvoelt dan bij een enkele rail.

Op het grote gebruiksvriendelijke scherm met knoppen kies je één van de vele trainingsprogramma’s. Bekijk je tijdens het trainen liever naar een film op je tablet? Maak dan gebruik van de handige ingebouwde tablethouder. Verder berg je de VirtuFit Pro Water 1000 eenvoudig op omdat dit model inklapbaar is en beschikt over transportwielen.

Voor- en nadelen Pro Water 1000

Er worden naast de VirtuFit Pro Water 1000 niet heel veel spullen meegeleverd omdat de meeste functies al zijn ingebouwd. Zo ontvang je alleen een handleiding die je uitleg geeft over de bediening van het apparaat.

Eenvoudig op te bergen na iedere training
Voorzien van maar liefst 32 trainingsprogramma’s
Voelt realistisch aan dankzij de waterweerstand
Niet mogelijk om te verbinden met smart apparaten

3. VirtuFit Ergometer Semi-Pro

Wil jij graag lichaamsvet verliezen, maar heb je geen zin om hiervoor naar de sportschool te gaan? Dan is de VirtuFit Ergometer Semi-Pro een geschikt apparaat voor jou. Daarnaast is dit model ook ideaal voor het trainen van je uithoudingsvermogen.

Deze VirtuFit roeitrainer beschikt namelijk over 34 verschillende trainingsprogramma’s die je op 16 weerstandsniveaus kunt beoefenen. Train ook op wattage, want dit type beschikt namelijk over een ergometer functie. Hierdoor is het makkelijker om je doelen te behalen omdat je precies kunt instellen hoeveel vermogen je wilt leveren.

De VirtuFit Ergometer Semi-Pro beschikt tevens ook over een handig en verlicht display scherm. Hierdoor is het mogelijk om alle belangrijke metingen bij te houden tijdens de training en krijg je meer inzicht. Zo houdt de display jouw snelheid, tijd, wattage, aantal roeislagen en het calorieverbruik bij.

Wil je specifiek trainen op uithoudingsvermogen? Maak dan gebruik van het hartslag- of intervalprogramma. Verder is deze VirtuFit roeitrainer inklapbaar, zodat je het apparaat eenvoudig op kunt bergen na de training.

Voor- en nadelen Ergometer Semi-Pro

Bij de VirtuFit Ergometer Semi-Pro worden er standaard een aantal spullen meegeleverd die het apparaat compleet maken. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de bediening. Verder wordt er niets meegeleverd omdat de meeste functies zijn ingebouwd.

Geschikt voor vetverlies en uithoudingsvermogen
Eenvoudig op te bergen na iedere training
Maak gebruik van de 34 vooraf ingestelde programma’s
Beschikt over één rail wat zorgt voor minder stabiliteit

4. VirtuFit Ergometer Roeitrainer

Ben jij op zoek naar een apparaat waarmee je heel het lichaam traint? Dan is de VirtuFit Row 600i een ideale oplossing voor jou. Zo hoef je niet meer naar de sportschool te gaan voor een workout en bespaar je een hoop tijd. Je traint namelijk niet alleen de spieren in je lichaam, maar ook is het geschikt voor het trainen van je conditie en het verbranden van calorieën.

De trainingen op deze VirtuFit roeitrainer bevorderen jouw energiegehalte en versterken de kern van de spieren. Hierdoor wordt je fitter en voorkomt het op lange termijn rugklachten.

De VirtuFit Row 600i is daarnaast ook nog eens inklapbaar, waardoor je het apparaat eenvoudig opbergt na elke training. Bovendien stel je zelf de weerstand in aan de hand van 16 verschillende weerstandsniveaus.

Het systeem zorgt ervoor dat je gewrichten beschermt blijven omdat de beweging natuurlijk aanvoelt. Er vindt geen contact plaats tussen het vliegwiel en remsysteem, waardoor het magnetische remsysteem onderhoudsvrij is.

Voor- en nadelen Row 600i

In de doos van de VirtuFit Row 600i vindt je niet veel spullen omdat de meeste functies zijn ingebouwd in de VirtuFit roeitrainer. Zo wordt er alleen een handleiding meegeleverd die je helpt bij de bediening.

Verbeterd conditie en versterkt de spieren
Train op 16 verschillende weerstandsniveaus
Gemakkelijk op te bergen doordat hij inklapbaar is
Minder stabiliteit want hij beschikt slechts over één rail

5. VirtuFit Roeitrainer Water Resistance

De VirtuFit Water Resistance Compact Row 800 is een zeer geschikt product voor personen die graag een VirtuFit roeitrainer willen hebben, maar thuis niet veel ruimte hebben. Zo is de watertank van dit model onder de zitting geplaatst, waardoor het apparaat zeer compact is. Dit type is daarnaast voorzien van een verhoogde zitting op 50 cm hoogte.

Dat is hoger dan bij de meeste vergelijkbare modellen. Hierdoor is het wel gemakkelijker om op- en af te stappen. Bovendien is de zitting ook redelijk groot, zodat je steviger en prettiger zit. Bevorder de zitpositie door gebruik te maken van de verstelbare voetriemen en dankzij de anti-slip pedalen blijven de voeten goed op hun plaatst staan.

Met de VirtuFit Water Resistance Compact Row 800 krijg je meer inzicht in jouw trainingen. Zo volg je op het display het aantal roeislagen, afstand, tijd, hartslag, calorieverbruik en een overzicht waarbij de computer afwisselend gegevens laat zien.

Ben je iets langer of kleiner dan gemiddeld? Geen probleem, want de display is eenvoudig in een hoek te verstellen. Wanneer je wilt weten wat jouw hartslag is, dan is het mogelijk om deze te meten met een draadloze borstband met een 5 kHz signaal. De ontvanger zit namelijk verwerkt in de VirtuFit roeitrainer.

Voor- en nadelen Water Resistance Compact Row 800

Er worden bij de VirtuFit Water Resistance Compact Row 800 niet heel veel spullen meegeleverd. Toch ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de bediening. De rest van de functies zijn ingebouwd waardoor je niet veel andere items nodig hebt.

De waterweerstand zorgt voor natuurlijke slagen
Gemakkelijk op te bergen met de transportwielen
Compact model, past in iedere kamer
De borstband is optioneel verkrijgbaar

Meest gestelde vragen over de VirtuFit roeitrainer

Is er regelmatig een VirtuFit roeitrainer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een VirtuFit roeitrainer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding VirtuFit roeimachine te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen VirtuFit roeitrainer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste VirtuFit roeitrainers geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen VirtuFit roeitrainer beschikbaar is zetten we die direct in onze VirtuFit roeitrainer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 VirtuFit roeimachine aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met VirtuFit roeitrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste VirtuFit roeitrainer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke VirtuFit coach roeitrainer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke VirtuFit roeitrainer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste roeitrainer VirtuFit dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop VirtuFit roeitrainer coach direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de VirtuFit roeimachine beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de VirtuFit roeimachine die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste VirtuFit roeitrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.