Tunturi spinningbike kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Tunturi spinningfiets vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Tunturi spinningfietsen vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Tunturi spinningbike? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Thuis kan je je helemaal op je eigen tempo bezig houden met het spinnen. De spinning bikes van Tunturi zijn erg populair en dat is niet zo gek. Tunturi is één van de grote producenten van spinningfietsen. Het bedrijf bestaat als sinds 1922 en is opgericht in Finland. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in fietsen en fitnessapparaten, het is daarom geen geheim dat het merk over goede kwaliteit spinningbikes beschikt. Om je te helpen met het kiezen van de beste Tunturi spinningfiets hebben we hieronder voor je een top 3 gemaakt.

1. Tunturi Sprinter Bike Pro

Wil je de ervaring van een echte wielrenner beleven? Met deze spinningbike van Tunturi is dat mogelijk door te fietsen, sprinten en klimmen. De fiets traint je voor echte topprestaties. Met het apparaat blijf je makkelijk fit en je uithoudingsvermogen krijgt een grote boost.

Dit model kent een ergonomisch ontwerp, waardoor je extra geniet van uitdagende workouts. De Sprinter bike pro is niet alleen ergonomisch maar ook nog eens erg stevig.

Voor- en nadelen Tunturi Sprinter Bike Pro

Een pluspunt zijn de manuele weerstanden. Door deze weerstanden te veranderen vind je jouw beste trainingsstand. Alle waardes zoals de afstand, snelheid en hartslag zijn goed te lezen, doordat de cijfers groot en duidelijk worden weergegeven.

Hiernaast heeft deze fiets een verstelbaar racestuur, zodat jij je optimale houding kan gebruiken. Een andere optie die je kan veranderen zijn de pedalen, de fiets beschikt namelijk niet alleen over platte- maar ook SPD pedalen.

Deze Tunturi spinning fiets is waterpas afstelbaar
Het apparaat beschikt over een afstelbaar stuur en zitting
Je maakt makkelijk gebruik van de ergometer
Een hartslag meter ontbreekt

2. Tunturi FitRace 40 HR

Zelfs als gevorderde fietser heb je met dit apparaat van Tunturi de optie tot een uitdaging. Terwijl je je uitdaging aan gaat kun je de afstand, tijd, verbrande calorieën en snelheid bijhouden.

De pedalen van het apparaat zijn op 2 manieren te gebruiken, een kant heeft namelijk toeclips en de andere kant SPD pedalen. Door deze pedalen ben je in de mogelijkheid om fietsschoenen te gebruiken.

Met de rem unit pas je makkelijk de weerstand aan naar een niveau dat geschikt is voor jou. Je fietshouding is ook makkelijk aan te passen door het verstelbare zadel en stuur. Verder goed om te weten is dat dit model is te belasten met een maximaal gewicht van 135 kilogram.

Voor- en nadelen Tunturi FitRace 40 HR

Zeker niet te vergeten is dat dit apparaat beschikt over 5 verschillende trainingsprogramma’s. Voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt met je conditie moet het apparaat logischerwijs gemonteerd worden. Voor de montage heb je 2 personen nodig. Gemiddeld duurt de montage 45 minuten.

Gebruik met zowel gewone schoenen als SPD-wielrenschoenen
Door de aandrijfriem onderhoudsvriendelijker en stiller
Op het apparaat kun je de trainingswaarden bijhouden
Op wattage trainen is niet mogelijk door ontbreken van ergometer

3. Tunturi FitRace 30

Met dit model werk je goed aan je conditie. De fiets is te gebruiken voor zowel beginners als gevorderde fietsers. Op het display hou je van alles bij zoals de afstand, tijd, verbrande calorieën en snelheid. Door het display blijft je training overzichtelijk. Om de training meer persoonlijk te maken kun je de weerstand handmatig verstellen via de rem unit.

Naast de weerstand is ook het zadel en het stuur te verstellen. Op deze manier kan de beste fietshouding worden aangenomen. Verder is het goed om te weten is dat dit model is te belasten met een maximaal gewicht van 135 kilogram. De speciale pedalen met straps zorgen voor extra stabiliteit voor de fiets.

Voor- en nadelen Tunturi FitRace 30

Om je extra lang te trainen zit er een bidonhouder op de fiets voor wanneer je verfrissing nodig hebt. Voordat je begint met fietsen zal het apparaat eerst gemonteerd moeten worden. Voor de montage zijn 2 personen nodig. Deze 2 personen zullen ongeveer 45 minuten bezig zijn met de installatie.

Het fietsen voelt extra realistisch door de weerstand van remblokken
Alle trainingswaarden zijn bij te houden op de console
Het zadel van de fiets is te verstellen
Op wattage trainen is niet mogelijk door ontbreken van ergometer

Meest gestelde vragen over de Tunturi spinningbike

Is er regelmatig een Tunturi spinningfiets aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Tunturi spinningfiets aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Tunturi spinningbike te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Tunturi spinningbike te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Tunturi spinningfietsen geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Tunturi spinningbike beschikbaar is zetten we die direct in onze Tunturi spinningbike review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Tunturi spinningbike aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Tunturi spinningfiets vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Tunturi spinningfiets van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Tunturi racer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Tunturi spinningfiets is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Tunturi spinningbike dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Tunturi spinningbike direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Tunturi spinningbike beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Tunturi spinningbike die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Tunturi spinningbike vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.