Trust powerbank kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Trust powerbank vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Trust powerbanks vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Trust powerbank? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Met de Trust powerbank weet je altijd zeker dat je over de juiste prijs/kwaliteit verhouding beschikt. Over het algemeen produceert Trust relatief goedkope producten van prima kwaliteit. Wil je niet teveel kwijt zijn maar wel zijn verzekerd van een volle telefoon of tablet? Dan is een Trust powerbank wellicht iets voor jou.

Omdat de keuze tussen Trust powerbanks relatief groot is hebben we een top 5 Trust powerbank voor je opgesteld. Met de bijbehorende review ben je zeker van een weloverwogen en goede aankoop.

1. Trust Pacto Powerbank 20.000 mAh

De Pacto 20.000 mAh is een compacte Trust powerbank die jouw telefoon vaak op kan laden. Een volledig opgeladen Pacto powerbank kan tot wel zes keer jouw telefoon opladen en een tablet bijna drie keer. Voor de grootte hoef je het niet te laten.

Dit model is namelijk net zo groot als jouw smartphone, waardoor hij gewoon in jouw broek past. De Trust powerbank heeft twee USB-poorten, waardoor je ook meerdere apparaten op zou kunnen laden.

Voor- en nadelen Trust Pacto Powerbank

Deze Trust powerbank is niet voorzien van een snellaadfunctie. Echter kan jouw telefoon alsnog binnen een kort tijdsbestek opgeladen zijn, zodat je nooit meer zonder telefoon hoeft te zitten.

Voor het opladen zitten er twee micro usb-kabels bij, waardoor je direct aan de slag kunt gaan met het opladen van jouw telefoon als je onderweg bent en je niet in de gelegenheid bent om bij een stopcontact te gaan wachten.

Een compacte powerbank die je overal mee naar toe kunt nemen.
Meerdere keren opladen zonder dat jouw powerbank leeg raakt.
Je kunt meerdere apparaten tegelijkertijd opladen door twee poorten.
Je hebt geen snellaadfunctie tot jouw beschikking.

2. Trust Urban Primo Powerbank

De Urban Primo Trust powerbank is een powerbank met veel vermogen. Hierdoor wordt jouw smartphone razendsnel opgeladen, waarbij je tot wel zeven keer niet zonder een lege batterij komt te zitten. Hierbij moet je wel opletten of jouw batterij niet te groot is. Je kunt tevens twee apparaten tegelijkertijd opladen.

De Trust Powerbank is namelijk voorzien van twee USB-poorten, waardoor je niet alleen jouw telefoon op kunt laden, maar ook jouw tablet of smartwatch van nieuwe stroom kunt voorzien.

Voor- en nadelen Trust Urban Primo Powerbank

Deze Trust powerbank heeft verschillende led-lampjes, waarmee je kunt zien of er nog genoeg stroom over is. Hiermee kun je een goede inschatting maken of je de Trust Urban Primo powerbank nog op moet laten voordat je op pad gaat.

De model wordt tevens geleverd met een micro USB-kabel. Het is daarom verstandig om goed op te letten of je de juiste kabel hebt of dat je de originele kabel van jouw telefoon mee moet nemen.

Je kunt de telefoon tot wel 7 keer volledig opladen.
Laad meerdere apparaten tegelijk op door ze aan twee kabels te hangen.
Je ziet in een oogopslag hoeveel stroom er nog in de powerbank zit.
Deze Trust powerbank is groot van formaat, waardoor je hem niet handig mee kunt nemen.

3. Trust Primo Thin 10.000

De Trust Primo Thin Powerbank is een powerbank die relatief compacte powerbank is, waarmee je jouw telefoon een aantal keer kunt opladen als je onderweg bent. Door de 10.000 mAh kan dit oplopen tot drie keer, afhankelijk van jouw batterij.

De Trust powerbank is heeft twee USB-poorten, waardoor je meerdere apparaten tegelijkertijd op kunt laden. Hierbij is een van de poorten uitgerust met een 2,1 A poort, waardoor ook snel laden kan gebeuren.

Hiervoor hoef je alleen maar de meegeleverde micro USB-kabels in deze poort te stoppen en jouw telefoon eraan te hangen.

Voor- en nadelen Trust Primo Thin Powerbank

De Trust powerbank heeft led-lampjes, welke aangeven of je nog genoeg stroom in jouw powerbank hebt zitten om gedurende de dag de telefoon op te kunnen laden. Houd er daarnaast rekening mee dat niet iedere telefoon een micro USB-aansluiting heeft.

Het zou daarom kunnen zijn dat je de originele kabel van jouw telefoon moet gebruiken of een extra kabel aan moet schaffen om te kunnen genieten van deze powerbank.

Het is een goedkoop model die toch relatief sterk is.
Je kunt hier meerdere soorten apparaten mee opladen.
In één oogopslag zien hoeveel stroom er nog in het apparaat aanwezig is.
Om de Primo Thin op te laden moet je een adapter aanschaffen.

4. Trust Urban Primo

De Trust Urban Primo Powerbank mag dan niet de sterkste zijn, maar je kunt er wel jouw telefoon volledig mee opladen. Hierdoor heb je toch altijd stroom achter de hand voor wanneer je een langere tijd van huis bent.

De Trust powerbank geeft hierbij aan hoeveel stroom er nog in de oplader zit door middel van led-lampjes. Zo weet je precies met hoeveel stroom je van huis gaat en of je deze nog een keer op moet laden voordat je de deur uit stapt.

Je kunt echter altijd met een gerust hart naar buiten gaan, zonder dat je batterij leeg gaat.

Voor- en nadelen Trust Urban Primo Powerbank

De Trust Urban Primo Powerbank wordt geleverd met een mirco USB-kabel. Hierdoor kun je direct gebruik maken van jouw Trust powerbank, mits dit de juiste kabel is voor jouw telefoon.

Mocht dit niet het geval zijn, dan is het verstandig om de originele kabel altijd in jouw tas te hebben of een extra kabel aan te schaffen. Zo voorkom je dat je alsnog zonder stroom komt te zitten en niet meer te bereiken bent.

Afhankelijk van je batterij kun een telefoon 1 tot meerdere keren opladen.
De led-lampjes geven aan of je genoeg stroom in het apparaat hebt zitten.
Een kabel is meegeleverd met de powerbank.
Je kunt maar een apparaat tegelijkertijd opladen.

5. Trust Urban Pocket Size

De Trust Urban Pocket Size Powerbank is een compacte powerbank die je gewoon in je broekzak mee kunt nemen. Hierdoor heb je overal waar je bent genoeg stroom om jouw telefoon op te kunnen laden.

Een festival of een camping waar weinig stroom tot je beschikking is, is hierdoor geen probleem meer om te allen tijde bereikbaar te zijn. Hierbij geeft het led-lampje aan of je nog voldoende energie in de Trust powerbank hebt zitten om de dag te overleven.

Voor- en nadelen Trust Urban Pocket Size Powerbank

De Trust Urban Pocket Size Powerbank is uitgerust met twee USB-poorten, waardoor je meerdere apparaten tegelijkertijd op kunt laden. Hiervoor wordt altijd de hoogst mogelijke snelheid geboden, zodat de batterij weer snel vol is en je weer vooruit kunt met jouw telefoon. Hiervoor worden tevens twee micro USB-kabels meegeleverd, waardoor je direct aan de slag kunt.

De Trust powerbank is uitgerust met meerdere USB-poorten.
Altijd gebruik maken van de snellaadfunctie door de 2,0 A aansluiting.
Een compacte powerbank om overal mee naar toe te nemen.
Wordt alleen geleverd met micro USB-kabels.

Meest gestelde vragen over de Trust powerbank

Is er regelmatig een Trust powerbank aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Trust powerbank aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding Trust powerbank te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Trust powerbanks te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Trust powerbank geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Trust powerbank beschikbaar is zetten we die direct in onze Trust powerbank review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Trust powerbank aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Trust powerbank vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Trust powerbank van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Trust powerbank is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Trust powerbank is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Trust powerbank dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Trust powerbank direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Trust powerbank beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Trust powerbanks die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Trust powerbank vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken