Tele2 internet en TV | Bekijk hier de mogelijkheden met alle verschillende pakketten!

aug 18, 2020 | 0 Reacties

Voordat je kiest voor een Tele2 TV en internet abonnement is het wellicht prettig om te weten welke verschillende pakketten er worden aangeboden.

Wij gaan in dit artikel meer informatie geven met betrekking tot de diverse Tele2 internet en TV abonnementen, zo weet jij na het lezen van dit artikel precies welke pakketten er aangeboden worden den welke prijzen er bij deze pakketten horen.

Om een beter beeld te schetsen van de service die door Tele2 verleend wordt behandelen wij ook een aantal Tele2 internet en TV reviews, wellicht maakt dit het maken van een keuze makkelijker.

tele2 internet en tv

Tele2 abonnement TV en internet: wat zijn de mogelijkheden?

Op het moment dat je een Tele2 abonnement TV en internet wilt afsluiten is het uiteraard handig om te weten welke pakketten er allemaal aangeboden worden.

Wij hebben daarom de verschillende Tele2 TV en internet abonnementen voor jou op een rijtje gezet met een korte toelichting, zo kun je makkelijk en snel een vergelijking maken tussen de verschillende pakketten van Tele2.

Ook hebben wij de Tele2 TV en internet tarieven in de tabel opgenomen, zo weet je precies wat de maandelijkse kosten zijn van de verschillende abonnementen. Je hebt bij deze aanbieder ook de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen, ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Maak dan nu een vergelijking op deze pagina. Verder in dit artikel hebben wij een aantal Tele2 internet en TV reviews behandeld, wellicht kan dit het maken van een keuze ook makkelijker maken.

 Tele2 internet en TV:
Internet Light & TV Light

Tele2 internet en TV:
Internet Basis & TV Basis
Tele2 internet en TV:
Internet Extra & TV Basis
Maandelijkse kosten
Eerste zes maanden €29,- p.m.
Vervolgens €33,- p.m.
Eerste zes maanden €35,- p.m.
Vervolgens €40,- p.m.
Eerste zes maanden €37,- p.m.
Vervolgens €42,- p.m.
Aansluitkosten €30,- €30,- €30,-
Downloadsnelheid tot 20 Mb/s 60 Mb/s 100 Mb/s
Zenders20 populairste zenders + 14 regionale zenders

5252
HD-zenders 19

27 27
TV-ontvangers 1 1 1
Programma gemist JaJaJa
VideotheekJaJaJa
Online TV kijken JaJaJa

Voordelen van een internet en TV abonnement bij Tele2

Voordat je kiest voor een Tele2 TV en internet abonnement is het wellicht fijn om te weten welke voordelen er verbonden zijn aan zo’n dergelijk abonnement. Echter zijn het geen voordelen die verbonden zijn aan een Tele 2 internet en TV abonnement, het zijn namelijk zekerheden die aangeboden worden. Ongeacht wat er dus gebeurd, als je kiest voor Tele2 internet en TV kun je gebruik maken van de volgende zekerheden die worden aangeboden:

 • Gratis overstapservice: heb jij gekozen voor Tele2 TV en internet? Dan kan het zijn dat je moet overstappen van je huidige provider naar Tele2. Als dit het geval is dan kan je gebruik maken van de gratis overstapservice. Je kunt tijdens het overstappen aangeven bij Tele2 dat de lopende contracten worden stopgezet bij je huidige provider, je kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf je contracten stop te zetten.
 • Flexibiliteit: internet en TV Tele2 is erg flexibel. Je kunt jou Tele2 internet en TV abonnement namelijk zelf samenstellen, ben je niet tevreden over het pakket dat je samengesteld hebt? Geen zorgen, je kunt namelijk maandelijks jou pakket aanpassen naar de wensen die je hebt. Dit geldt voor internet, TV en bellen.
 • Installatiegarantie: TV en internet Tele2 levert bij een nieuwe klant altijd een installatiepakket, dit pakket bevat een stap-voor-stap handleiding die jou helpt bij het installeren van de nieuwe elektronica. Lukt het met deze handleiding niet? Of heb je liever dat er direct een monteur komt om de geleverde elektronica bij een Tele2 internet en TV abonnement te installeren? Dat kan natuurlijk ook, hier zitten echter wel kosten aan verbonden. Tele2 internet en TV aansluiten hoef je dus niet perse zelf te doen door middel van de handleiding.

Tele2 internet en TV ervaringen

Op het moment dat je gaat kiezen voor een Tele2 TV en internet abonnement kan het handig zijn om een aantal Tele2 internet en TV reviews online op te zoeken. Op deze manier kun je een beter beeld schetsen wat de klanten van Tele2 vinden van de service die aan hen verleend wordt.

Wij hebben maar een aantal reviews behandeld in dit artikel aangezien er online een groot aantal reviews te vinden is. Op het moment dat je benieuwd bent wat diverse klanten van Tele2 vinden kun je natuurlijk ook zelf online opzoek gaan naar verschillende reviews.

Ben je benieuwd naar de diverse mogelijkheden van Tele2 TV en internet? Maak dan nu een vergelijking op deze pagina. Tele 2 internet en TV reviews:

 • Ben: ” Wanneer ik dit schrijf, ben ik alweer bijna drie jaar klant bij Tele2. De provider hiervoor heeft een gemeen financieel spelletje gespeeld, maar Tele2 heeft dit bij het overstappen heel goed opgevangen. Ook heb ik, in de periode dat ik bij Tele2 ben, nog geen enkele (merkbare) storing gehad. Ik gebruik het internet voornamelijk voor mijn mail, WhatsApp, lezen van het nieuws, invullen van mijn belasting etc. Ik ben super tevreden met mijn Internet Light Abonnement van Tele2.” 10/10.
 • Meneer de W.: “Het lijkt erop dat hoe langer je klant bent hoe slechter het internet word. Tele 2 app zeer beperkt en functioneert slecht. Klantenservice komt met opties die niet werken en je word afgescheept met een inhoudsloos praatje. Kortom betaal iets meer en kies een ander product.” 5/10.
 • Esther: “Goede prijs, makkelijke installatie en nooit problemen gehad! Ik heb zelf gekozen voor het langzaamste internet, maar kan hier zonder problemen Netflix mee kijken.” 8/10.

Lees ook: goedkoop internet en TV

 

Handige & leuke video’s

Beste deal bemachtigen? Druk snel op de button en profiteer direct van grote voordelen

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken