Tacx trainer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Tacx fietstrainer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Tacx fietstrainers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Tacx trainer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

De Tacx fietstrainer komt goed van pas met vies en koud weer. Je kunt namelijk nog gewoon een stevige training starten met de racefiets, maar dan binnen. Je hebt Tacx fietstrainers in alle vormen en maten. Zo heb je er een aantal welke geschikt zijn voor de beginners en amateurs. Maar ook mogen de modellen voor professionele gebruikers niet ontbreken.

Maak de keuze voor een interactieve Tacx fietstrainer waarbij je ook nog is geniet van een virtuele wereld. Ook een duurtraining en warming up zijn een optie. Meer op je balans en techniek trainen? Kies dan voor een Tacx rollerbank. Om een goede en weloverwogen keuze te maken hebben we hieronder een top 5 Tacx fietstrainer samengesteld.

1. Tacx Flux 2 Smart T2980

De Tacx Flux 2 Smart T2980 is uiterst geschikt voor de ervaren fietsers die graag een uitdaging willen ondergaan of hun klimkunsten willen verbeteren. Dit apparaat heeft een vermogen van ruim 2000 watt en een maximaal stijgingspercentage van 16%. Dit biedt genoeg uitdaging, ook voor de ervaren fietsers.

Mocht dit toch niet genoeg uitdaging bieden? Dan kun je altijd nog koppelen met andere bluetooth apparaten waarmee je interactief traint. Zo kun je nog beter je progressie bijhouden en interactieve routes fietsen.

Andere handige functionaliteiten zijn de elektromagneetrem en de Direct Drive techniek waardoor het apparaat nauwelijks geluid maakt. Zo heeft niemand last van herrie als je aan het trainen bent.

Bovendien is de gegevens overdracht extra accuraat waardoor elk klein beetje verschil in weerstand wordt waargenomen. Het nauwkeurigheidspercentage van 2,5% zorgt ervoor dat je extra nauwkeurig traint op wattage.

Voor- en nadelen Flux 2 Smart T2980

Bij de Tacx Flux 2 Smart T2980 ontvang je een snelspanner zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe aankoop. Tot slot een handleiding met een uitgebreide uitleg over dit fitnessapparaat zodat je optimaal kunt trainen.

Je traint erg nauwkeurig op wattage
Verbind dit model met je smartphone of pc
Train zo zwaar als je wilt met een vermogen van 2000 watt
Er wordt niks bijgeleverd om dit apparaat op te monteren

2. Tacx Flux S Smart T2900S

Met de Tacx Flux S Smart T2900S train je in de winter lekker binnen en houdt je jouw conditie toch op pijl. Dit product is speciaal ontworpen om een realistische fietservaring te simuleren. De T2900S biedt een maximale weerstand van 1500 watt en het stijgingspercentage is in te stellen op maximaal 10%. Je traint interactief met deze Direct Drive fietstrainer waardoor je genoeg mogelijkheden hebt om een uitdaging aan te gaan.

Een andere handige functie is de eleketromagneetrem waardoor de T2900S nauwelijks geluid produceert, zo heeft niemand last van te veel herrie terwijl je aan het trainen bent. Wat het nog mooier maakt is dat je bluetooth apparaten kunt koppelen.

Hierdoor houdt je erg nauwkeurig je voortgang bij. Niet alleen bluetooth apparaten zijn te koppelen, maar ook ANT+ apparaten. Train interactief door gebruik te maken van de Tacx applicatie of de Zwift software.

Voor- en nadelen Tacx Satori Smart T2400

Bij de Tacx Flux S Smart T2900S ontvang je een snelspanner en natuurlijk een handleiding met een uitgebreide uitleg. Deze handleiding is eventueel ook terug te vinden op het internet voor de mensen die dat fijner vinden.

Train vanaf nu extra nauwkeurig op wattage
Maak verbinding met je smartphone, pc of tablet
Het geluidsniveau is zeer laag
Er wordt geen cassette meegeleverd

3. Tacx Satori Smart T2400

Met de Tacx Satori Smart T2400 is het niet langer nodig om de kou te trotseren, je werkt namelijk aan je conditie terwijl je lekker vanuit huis traint. Deze uitvoering neem je overal mee naartoe, netstroom is namelijk niet vereist.

De Tacx Satori Smart T2400 wekt namelijk zijn eigen stroom op door te trappen. Het is een vrij simpel apparaat omdat je verder geen stijgingspercentage in kunt stellen. Je fietst dus in principe alleen maar recht vooruit.

Wat het gebruik van dit apparaat nog makkelijker maakt is dat je de Tacx Cycling app kunt downloaden. Met deze app kun je al jouw trainingsgegevens terugkijken en zo jouw progressie makkelijker bij te houden

Voor- en nadelen Satori Smart T2400

Bij de Tacx Satori Smart T2400 ontvang je een voorwielsteun en een snelspanner. Deze producten zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt met je nieuwe fitnessapparaat. Tot slot de bijbehorende handleiding met een uitgebreide uitleg over de Satori Smart T2400.

Verbind deze trainer eenvoudig met je pc of smartphone
Dankzij de voorwielsteun staat de fiets altijd stabiel
Dit model is ook te gebruiken zonder netstroom
In vergelijking tot andere fietstrainers maakt deze veel geluid

4. Tacx Booster T2500

De Tacx Booster T2500 is een veelzijdig apparaat en uiterst geschikt voor de veeleisende fietser die wel van een uitdaging houdt. Je kunt deze fietser gebruiken voor zowel een warming up als een fanatieke training. Dit wordt namelijk mogelijk gemaakt door de krachtige magneetrem die veel vermogen genereert bij lage snelheid.

Je hebt keuze uit ruim 10 verschillende standen die je in kunt stellen middels de stuurschakelaar. Wanneer je de stand aanpast zal de positie van de magneten worden veranderd, waardoor je meer of juist minder weerstand krijgt.

Veiligheid staat natuurlijk voorop bij dit soort apparaten. Je hoeft je hier geen druk om te maken als je de T2500 in huis hebt. De rem is namelijk ingebouwd en hierdoor is het dus onmogelijk om in contact te komen met het hete vliegwiel. Dit model wordt overigens vaak gebruikt door professionele sport teams voor de warming up maar ook om zwaar te trainen.

Voor- en nadelen Booster T2500

Je ontvangt bij de Tacx Booster T2500 een snelspanner en een Skyliner voorwielsteun. Hiermee kun je direct aan de slag.  Niet te vergeten, de stuurschakelaar waarmee je verschillende standen in kunt stellen om zo een uitdaging voor jezelf te creëren. Tot slot de bijbehorende handleiding waarin je een uitgebreide uitleg vind over de Tacx Booster T2500.

Het geluid wat vrij komt tijdens het trainen is minimaal
Het voorwielsteun biedt extra stevigheid
Je hebt keuze uit ruim 10 verschillende trainingsstanden
Om slijtage te verminderen heb je een trainerband nodig

5. Tacx Galaxia T1100

De Tacx Galaxia T1100 is een rollerband die het fietsgevoel goed simuleert voor een zo realistisch mogelijk gevoel. Dit komt namelijk door het speciaal ontworpen schommelsysteem waardoor de roller extra natuurlijk aanvoelt. Op het moment dat je begint met versnellen beweegt dit model naar voren, zodra je gaat vertragen zal de Tacx Galaxia T1100 naar achter bewegen.

Er wordt een vrij bewegingsgevoel gecreëerd waardoor je weinig tot geen kans hebt om te vallen. Omdat de Galaxia namelijk over conisch gevormde rollen beschikt die ervoor zorgen dat het vliegwiel in het midden blijft zitten.

Bij de Tacx Galaxia T1100 krijg je verder geen extra’s meegeleverd. Alles wat je nodig hebt is er namelijk in de fabriek al op gemonteerd. Dit wil dus niet zeggen dat het een simpel apparaat is zonder handige opties. Natuurlijk ontvang je wel een handleiding met een uitgebreide uitleg.

Voor- en nadelen Galaxia T1100

De rollers houden het vliegwiel ten alle tijden in het midden
Makkelijk te vervoeren of te verplaatsen
Simuleert het fietsgevoel erg realistisch
Er wordt geen evenwichtsbeugel meegeleverd

Meest gestelde vragen over de Tacx fietstrainer

Is er regelmatig een Tacx fietstrainer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Tacx fietstrainer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Tacx fietstrainer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Tacx trainer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Tacx fietstrainers geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Tacx fietstrainer beschikbaar is zetten we die direct in onze Tacx trainer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Tacx fietstrainer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Tacx trainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Hoe kun je een goedkope Tacx trainer vinden?

Tacx Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de goedkoopste Tacx fietstrainer, dat is niet zo gek want er zijn tegenwoordig behoorlijk wat types op de markt. Je wil dan natuurlijk zeker weten dat je een goedkope Tacx fiets hebt gekocht, te veel betalen is namelijk helemaal niet nodig.

Om je op weg te helpen hebben wij een handige top 5 Tacx fiets samengesteld, daar kun je niet alleen de beste Tacx fietstrainer vinden, maar ook de goedkoopste Tacx trainer direct bekijken.

Een goedkope Tacx fietstrainer vinden heb je binnen 5 minuten geregeld, en om het je helemaal makkelijk te maken hebben we een aantal handige verwijzingen gemaakt naar alle goedkoop Tacx fiets.

Begin direct door op een button te drukken of klik bovenin direct een van de 5 goedkoopste Tacx fietstrainer  van dit moment aan. We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van de goedkoopste Tacx fietstrainer, daardoor kun je weer makkelijk kosten besparen. Bekijk ook al onze andere productgroepen om direct de beste en goedkoopste modellen te vinden.

Wat is de beste Tacx fietstrainer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Tacx fietstrainer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Tacx fietstrainer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Tacx trainer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Tacx fietstrainer direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Tacx fietstrainer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Tacx fiets die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Tacx fietstrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken