T Klomperschuurtje

T Klomperschuurtje is een Kringloopwinkel gelegen aan Griftweg 2 in De Klomp.

Meer informatie over T Klomperschuurtje in De Klomp

T Klomperschuurtje is een Kringloopwinkel gelegen in De Klomp op Griftweg 2.

Op zoek naar een kringloopwinkel? T Klomperschuurtje is een kringloop voor al je tweedehands spullen. T Klomperschuurtje neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van De Klomp? Dan ben je bij T Klomperschuurtje op de juiste plek. Bij T Klomperschuurtje kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Griftweg 2 in De Klomp. Je kan T Klomperschuurtje telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.facebook.com/T-Klomperschuurtje-155190681700583/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij T Klomperschuurtje hebben ze alles.

Wil je weten wat T Klomperschuurtje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van T Klomperschuurtje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij T Klomperschuurtje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je T Klomperschuurtje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. T Klomperschuurtje

Bezoekers bekeken ook