Sony WiFi speaker kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Sony WiFi speaker vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Sony WiFi speakers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Sony WiFi speaker? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Wil je graag een Sony wifi speaker kopen? Dan ben je hier bij Vergelijk-Gratis.nl op het goede adres. Tegenwoordig heb je de keus uit veel verschillende Sony wifi speakers, hierdoor kan het nog wel eens lastig zijn om de beste voor jouw situatie te vinden.

Want welke is nou precies het beste? Om dit probleem te verhelpen hebben we een top 5 Sony wifi speaker opgesteld. Hierbij zitten handige reviews met voor- en nadelen, lees deze goed door om de beste Sony wifi speaker te vinden.

1. Sony LSPX-S2

De Sony LSPX-S2 is een prachtige luidspreker met een ingebouwde lamp waardoor je ook geniet van een sfeervolle verlichting. Geniet van een helder en realistisch geluid en luister oneindig naar je favoriete muziek.

De verlichting van het apparaat flikkert als een echte kaars in de kaarslicht modus. Maar je kunt de lamp niet alleen in kaarsmodus zetten maar er zijn nog 32 andere helderheidsniveaus. Deze stel je in naar eigen wens met de knoppen op de bovenzijde van het apparaat.

De Sony LSPX-S2 is daarnaast voorzien van een kunststofbuis in cilindervorm waardoor er een helder en krachtig geluid wordt geproduceerd. Verbindt een smartphone via bluetooth of wifi en luister naar je eigen afspeellijsten.

Ook kun je muziek van streaming diensten zoals Spotify en Deezer streamen naar de Sony wifi speaker. Het is bovendien ook mogelijk om dit model buitenshuis te gebruiken omdat deze voorzien is van een ingebouwde accu die maar liefst 8 uur lang mee gaat.

Voor- en nadelen LSPX-S2

Er worden naast de Sony LSPX-S2 standaard een aantal items meegeleverd. Denk hierbij aan een USB netadapter en een micro USB kabel waarmee je de batterij van het apparaat oplaad.

Je ontvangt daarnaast nog een AC netsnoer die bedoeld is voor gebruik binnenshuis zodat je de Sony wifi speaker aan kunt sluiten op netstroom. Verder wordt er nog een handleiding meegeleverd die uitleg geeft over de bediening en de installatie.

Stream muziek vanaf je smartphone via wifi of bluetooth
Gemakkelijk mee te nemen dankzij de ingebouwde accu
Creëer een multiroom opstelling met andere Sony speakers
Niet mogelijk om een telefoon op te laden via de USB ingang

2. Sony SRS-ZR5

Met de Sony SRS-ZR5 bepaal je zelf op welke manier je muziek streamt naar de speaker. Je hebt bij dit model namelijk talloze mogelijkheden om muziek af te spelen. Zo kun je ervoor kiezen om muziek af te spelen vanaf een USB stick, via je smartphone of via Google Cast.

Ook kun je muziek streamen via Spotify Connect. Dat wil zeggen dat de Sony SRS-ZR5 direct in contact staat met de database van Spotify. Hiervoor heb je dus geen smartphone meer nodig maar alleen een afspeellijst op Spotify waar je favoriete muziek in staat.

De Sony SRS-ZR5 ondersteund ook Google Cast waardoor je onder andere naar podcasts, radiozenders en muziek vanaf je laptop luistert. Beschik je over meerder Sony wifi speakers? Dan kun je deze met elkaar verbinden om zo een multiroom systeem op te zetten.

Verdeel de speakers door je huis en bedien ze allemaal via de handige SongPal app. Bepaal zelf waar je wat wilt luisteren. Zo kun je in de ene kamer luisteren naar de radio terwijl je in een andere kamer je favoriete muziek afspeelt. Houdt er wel rekening mee dat je de Sony SRS-ZR5 zelf op netstroom aan moet sluiten ondanks dat je ze draadloos bediend.

Voor- en nadelen SRS-ZR5

Je ontvangt bij de Sony SRS-ZR5 standaard een aantal items. Zo wordt er standaard een handleiding meegeleverd die je precies zal uitleggen hoe je dit model installeert en bediend. Natuurlijk ontvang je ook een netsnoer die je nodig hebt om de Sony SRS-ZR5 aan te sluiten op de netstroom.

Dankzij Spotify Connect stream je direct vanaf Spotify
Maakt verbinding met duizenden radiozenders via internet
Speel muziek af vanaf een USB stick
Beschikt niet over een accu voor draadloos gebruik

3. Sony SRS-X77

Luister oneindig naar je favoriete muziek in een hoge geluidskwaliteit met de Sony SRS-X77. Ondanks het compacte formaat is dit model wel voorzien van 2.1 kanaals audio. Zo bestaat de speaker uit 2 full-range speakers en een krachtige subwoofer. Samen produceren zij een helder en kamervullend geluid waar iedereen van mee kan genieten.

In combinatie met de dubbele passieve radiatoren ontstaat er een kunstmatige ruimte in de speaker waardoor het geluid nog sterker en zuiverder wordt weergegeven.

Tevens is dit model niet alleen geschikt voor binnenshuis gebruik maar natuurlijk ook voor buitenshuis. Dit komt mede door de ingebouwde accu die je de mogelijkheid geeft om maar liefst 10 uur echter elkaar muziek te streamen zonder aangesloten te zijn op netstroom.

Met de Sony SRS-X77 maak je ook heel gemakkelijk een multiroom opstelling. Dit doe je namelijk door meerdere Sony wifi speakers met elkaar te verbinden. Hierdoor kun je in het hele huis luisteren naar je favoriete muziek of alleen in een specifieke kamer, die keuze is geheel aan jou.

Dankzij de nieuwe LDAC techniek van Sony wordt er via bluetooth maar liefst 3 keer zo veel data gestuurd naar de speaker. Zo luister je altijd in de meest optimale geluidskwaliteit naar je favoriete nummers.

Voor- en nadelen SRS-X77

Niet alleen ontvang je de Sony SRS-X77 maar ook worden er een aantal items bijgeleverd. Zo wordt er standaard een handleiding en een snelstartgids meegeleverd zodat je na ontvangst direct aan de slag kunt gaan. Verder ontvang je alleen nog een netspanningsadapter die je nodig hebt om de batterij op te laden.

Verzekerd van een hoogwaardige geluidskwaliteit
Verbindt een smartphone via wifi of bluetooth
Gemakkelijk mee te nemen dankzij de ingebouwde accu
De stroomkabel is aan de korte kant

4. Sony CMT-X5CDW

De Sony CMT-X5CD is een prachtige luidspreker die je oren verstelt doen staan. Dit model is namelijk voorzien van een 2-kanaals speakersysteem die een vermogen van maar liefst 40 watt produceert. Het krachtige geluid wat hierdoor ontstaat is helder, gebalanceerd en kamer vullend. Bovendien is het geluid bij ieder volume even zuiver en helder.

Zo geniet je optimaal van je favoriet muziek die je kunt streamen vanaf je smartphone. Dit doe je namelijk door je smartphone te koppelen via wifi of bluetooth om vervolgens je favoriete nummer af te spelen. Even genoeg gehad van je eigen muziek? Luister dan met de ingebouwde DAB+ tuner ook naar geruisloze radiozenders.

De Sony CMT-X5CD voorkomt daarnaast ook nog eens dat het geluid vervormd. Dit komt dankzij de mica versterkte cellulaire conussen die gemaakt zijn van stevig materiaal dat geen slijtage oploopt. De meeste speakers beschikken over conussen die gemaakt zijn van papier.

Deze conussen zijn daardoor gevoeliger voor slijtage en kunnen na verloop van tijd verbuigen waardoor het geluid vervormd. Bij de Sony CMT-X5CD is dat niet het geval en daardoor klinkt het geluid van bas muziek het beste op deze speaker.

In combinatie met de ClearAudio+ techniek geniet je oneindig van je favoriete muziek of de radio. Deze techniek zorgt namelijk voor een extra heldere en zuivere geluidsweergave die je oren versteld doen laten staan.

Voor- en nadelen CMT-X5CD

Naast de Sony CMT-X5CD worden altijd een aantal spullen meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de bediening en de installatie van dit model. Verder wordt er nog een netsnoer meegeleverd die je nodig hebt om het apparaat te laten functioneren.

Voorkomt geluidsvervorming dankzij de sterke conussen
Extra helder geluid dankzij de ClearAudio+
Verbindt een smartphone eenvoudig via wifi of bluetooth
Beschikt niet over een ingebouwde accu

5. Sony SRS-HG1

De Sony H.ear go SRS-HG1 is een prachtig en compact model die je overal mee naar toe kunt nemen. Ondanks het compacte formaat wordt er een Hi-res geluid geproduceerd waarvan je zult op kijken. Dit model is zelfs voor zien van de eXtra Bass-technologie die een krachtige en diepe bas toevoegt aan het heldere geluid.

Zo kun je altijd en overal genieten van je favoriete muziek in een hoogwaardige geluidskwaliteit. Verbindt een smartphone via bluetooth of NFC met deze speaker en speel muziek af van bijvoorbeeld Spotify. Dankzij de LDAC bluetooth techniek worden er maar liefst 3 keer zoveel gegevens naar de Sony wifi speaker gestuurd waardoor er geen kwaliteit verloren gaat.

Als je muziek vanaf Spotify streamt naar de Sony H.ear go SRS-HG1 dan kun je de smartphone ook gebruiken als afstandsbediening voor de speaker. Hiervoor hoef je dus niet iedere keer op te staan om het volume aan te passen of om een volgend nummer te selecteren.

De batterij van de Sony wifi speaker gaat tot wel 12 uur lang mee waardoor het mogelijk wordt om de speaker mee te nemen naar een dagje weg. De Sony H.ear go SRS-HG1 is ‘s werelds meest compacte speaker die Hi-Res audio produceert. Dus met dit model zit je altijd goed wanneer je een kleine bluetooth speaker nodig hebt.

Voor- en nadelen H.ear go SRS-HG1

Ook bij de Sony H.ear go SRS-HG1 worden er altijd een aantal items meegeleverd die het apparaat compleet maken. Denk hierbij aan een oplaadkabel die je nodig hebt om de batterij op te laden. Daarnaast wordt er alleen nog een handleiding meegeleverd die je uitlegt hoe het apparaat bediend moet worden.

Geschikt voor buitenshuis gebruik dankzij de ingebouwde accu
s’ Werelds kleinste speaker met Hi-Res audio
Voorzien van eXtra Bass-techniek voor heldere bas tonen
Niet voorzien van een USB ingang voor het opladen van je telefoon

Meest gestelde vragen over Sony WiFi speakers

Is er regelmatig een Sony WiFi speaker aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Sony WiFi speaker aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Sony  WiFi speakers te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Sony WiFi speaker te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Sony WiFi speakers geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Sony WiFi speaker beschikbaar is zetten we die direct in onze Sony WiFi speaker review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Sony WiFi speaker aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Sony WiFi speaker vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Sony WiFi speaker van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Sony WiFi speaker is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Sony WiFi speaker is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Sony WiFi speaker dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Sony WiFi speaker direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de koffer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Sony WiFi speakers die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Sony WiFi speaker vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken