SMEG koelkast kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste SMEG koelkast vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van SMEG koelkasten vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een SMEG koelkast? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Kies je voor een Smeg koelkast, dan kun je er zeker van zijn dat je een koelkast van hoge kwaliteit in huis haalt. Niet alleen presteren de Smeg koelkasten erg goed, ook is het design erg mooi vormgegeven. Mensen die fan zijn van mooie kleuren en een retro design moeten zeker kijken naar een van de vele Smeg koelkasten, maar welke moet je nou precies zoeken? We hebben een top 5 Smeg koelkast opgesteld met daarbij reviews. Ook zitten hierbij voor- en nadelen om direct te bekijken welke Smeg koelkast het beste bij jouw wensen past.

1. SMEG FA63X

De Smeg FA63X is een prachtig apparaat waar je al jou wekelijkse boodschappen overzichtelijk in kunt opbergen. Zo heeft de koelruimte een inhoud van maar liefst 368 liter. Niet alleen beschikt dit model over een grote koelruimte maar ook over een vriesruimte met een inhoud van 176 liter.

Hierdoor kun je bijvoorbeeld ook diepvriessnacks, diepvriesfruit, ijsjes en nog veel meer bewaren. De vriesruimte is daarnaast voorzien van de No Frost techniek waardoor het niet meer nodig is om de vriezer regelmatig te ontdooien.

De Smeg FA63X is ook een vrijstaand model waardoor je het apparaat overal kunt plaatsen waar je wilt. Handig wanneer je namelijk een grote open keuken hebt. Dit model beschikt tevens ook over waterdispenser zodat je altijd een fris glas water bij de hand hebt.

Valt de stroom een keer uit in de nacht? Geen probleem want de producten in zowel de koelruimte als in de vriesruimte blijven na het uitvallen van de stroom nog maar liefst 8 uur lang goed. Zo kun je lekker blijven liggen en de stroom de volgende morgen weer aanzetten.

Voor- en nadelen FA63X

Er wordt naast de Smeg FA63X niet heel veel meegeleverd omdat de meeste functies al ingebouwd zitten in de Smeg koelkast. Je ontvangt namelijk alleen een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe dit model precies werkt en hoe je deze bediend.

Vriesruimte is voorzien van de No Frost techniek
Met een totale capaciteit van 544 liter altijd ruimte
Pas de temperatuur eenvoudig aan via de display
Met energieklasse A+ niet de zuinigste in zijn klasse

2. SMEG FAB32RCR3

Met de SMEG FAB32RCR3 hoef je jezelf nooit meer zorgen te maken of er nog wel genoeg ruimte is voor de wekelijkse boodschappen. Zo heeft de koelruimte een inhoud van maar liefst 234 liter en is daarom geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Ook is de koelruimte voorzien van een aparte 0-graden zone waar je groente, vlees en vis in kunt bewaren zodat het langer houdbaar blijft. De lade van de 0-graden zone heeft een inhoud van 30 liter waardoor je er heel wat levensmiddelen in kwijt kunt.

Bovendien is de SMEG FAB32RCR3 niet alleen voorzien van een grote koelruimte maar ook van een handig vriesgedeelte. Zo bestaat het vriesgedeelte uit maar liefst 3 lade’s waardoor je veel ijsjes, pizza’s en dergelijke kunt opbergen.

Heb je in één keer boodschappen gedaan voor de hele week en zit er veel diepvriesproducten bij? Maak je geen zorgen want snelvries functie zorgt ervoor dat de producten binnen no time ingevroren zijn. Ook handig wanneer je de restjes van het avondeten in wilt vriezen.

Voor- en nadelen FAB32RCR3

Je ontvangt niet alleen de SMEG FAB32RCR3 maar ook wordt er onder andere een handleiding meegeleverd. Hierin wordt namelijk uitgelegd hoe dit model precies werkt en hoe je deze bediend.

Verder wordt er alleen nog een ijsblokjes tray meegeleverd die het mogelijk maakt om ijsblokjes te maken in het vriesgedeelte.

Dankzij No Frost ontstaat er geen ijsvorming
Produceert nauwelijks geluid met maar 37 dB
Zeer zuinig model met energielabel A+++
Het gewicht en de omvang is redelijk groot

3. SMEG FAB28LBL3

Wanneer je de SMEG FAB28LBL3 in huis haalt hoef je je nooit meer zorgen te maken over of er nog wel genoeg plek is voor je boodschappen. Zo beschikt dit model over een koelruimte met een capaciteit van 244 liter.

Daarnaast is de SMEG FAB28LBL3 ook nog eens voorzien van een handige vriesruimte met een inhoud van 26 liter. Hierdoor is de SMEG koelkast zeer geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen waarbij geen grote vriesruimte nodig is.

De SMEG FAB28LBL3 is bovendien voorzien van een ventilator die de koude lucht in het apparaat laat circuleren zodat het overal even koud is. Hierdoor maakt het dus ook niet meer uit waar je versproducten staan omdat het toch overal even goed gekoeld wordt.

Verder zijn de plateaus te verstellen in hoogte zodat je altijd ruimte kunt maken voor bijvoorbeeld grote pannen of kannen met drinken. Handig wanneer je een feestje geeft en er veel drank in de koelkast moet.

Voor- en nadelen FAB28LBL3

Ook bij de SMEG FAB28LBL3 worden er een handleiding meegeleverd. In deze handleiding wordt namelijk precies verteld hoe dit model precies werkt en hoe je het apparaat bediend.

Voorzien van een klein vriesvak voor o.a. pizza of ijsjes
Dankzij de Low Frost techniek maar 1 à 2 keer per jaar ontdooien
Zuinig model met energieklasse A+++
De draairichting van de deur is niet te veranderen

4. SMEG FAB32RSV3

De SMEG FAB32RSV3 is een prachtige vries-koelcombinatie die het mogelijk maakt om al je wekelijkse boodschappen in één keer op te bergen. Daarnaast is het apparaat niet alleen handig maar is het ook een ware toevoeging in iedere keuken. De koelruimte van dit model is geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen doordat het een inhoud heeft van 234 liter.

Ook beschikt de SMEG FAB32RSV3 over een handige 0-graden zone waar je onder andere groente, fruit, vlees en vis in kwijt kunt. In deze zone blijven de producten namelijk langer houdbaar dan in andere gedeeltes van de koeling.

Niet alleen beschikt de SMEG FAB32RSV3 over een koelruimte maar ook over een vriesgedeelte die bestaat uit maar liefst 3 lade’s. Handig wanneer je bijvoorbeeld een feestje geeft en je genoeg diepvriessnacks in huis moet hebben.

Heb je de snacks dan net een aantal uur voor het feest gehaald? Maak dan gebruik van de snelvries functie waardoor de producten binnen de kortste keren ingevroren zijn. Dankzij de No Frost technologie ontstaat er geen ijsvorming aan de binnenkant van de vriesruimte. Hierdoor hoef je het vriesgedeelte dus nooit meer te ontdooien en verpakking zullen niet aan elkaar blijven plakken.

Voor- en nadelen FAB32RSV3

Natuurlijk worden er naast de SMEG FAB32RSV3 standaard nog een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je standaard een ijsblokjestray waarmee je ijsblokjes maakt in het vriesgedeelte.

Verder wordt er natuurlijk nog een handleiding meegeleverd want deze legt je precies uit hoe dit model precies werkt en hoe je deze bediend.

Maakt nauwelijks geluid met maar 37 decibel
Zeer zuinig model met energieklasse A+++
Nooit meer ontdooien dankzij de No Frost techniek
Lastig bezorgen door het hoge gewicht en de ruime afmetingen

5. SMEG FC182PXN

Met de SMEG FC182PXN blijven jou vlees, vis, groente en fruit maar liefst 2 keer langer goed. Dit komt mede dankzij de handige vershoud lade waar je met een simpele schuifknop de luchtvochtigheid instelt. Hierdoor verandert de lade een geschikte omgeving voor bijvoorbeeld groente en fruit.

Zo blijft groente en fruit langer bewaard met een hoge luchtvochtigheid terwijl vlees en vis langer bewaard blijven bij een gemiddelde luchtvochtigheid. Je past de luchtvochtigheid dus aan op de producten die in de vershoud lade zitten.

Bovendien is de SMEG FC182PXN voorzien van lichtcirculatie waardoor het in de gehele koelruimte even koud is. Hierdoor bewaar je al je boodschappen op dezelfde temperatuur en blijven de meeste producten extra lang houdbaar.

Dit model beschikt tevens ook over een vriesruimte met een inhoud van 94 liter. Deze ruimte is daarnaast ook nog eens voorzien van de No Frost technologie waardoor het niet meer nodig is om de vriezer regelmatig te ontdooien. Er ontstaat hierdoor namelijk geen ijsvorming op de producten.

Voor- en nadelen FC182PXN

Bij de SMEG FC182PXN worden er een aantal items standaard meegeleverd. Zo ontvang je altijd een handleiding die je uitleg geeft over de bediening van dit model. Verder wordt er alleen nog een eierrekje meegeleverd die je kunt plaatsen in de deur zodat je eieren ook los in de koelkast kunt leggen.

Eten in de vershoudzone blijft 2 keer zo lang vers
Pas de draairichting van de deur eenvoudig aan
Er ontstaat geen ijsvorming in de vriesruimte
Met een geluidsniveau van 42 dB niet de stilste in zijn klasse

Meest gestelde vragen over de SMEG koelkast

Is er regelmatig een SMEG koelkast aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een SMEG koelkast aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding SMEG koelkast te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen SMEG koelkast te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste koelkast geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen SMEG koelkast beschikbaar is zetten we die direct in onze SMEG koelkast review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 SMEG koelkast aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met SMEG koelkast vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste SMEG koelkast van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke SMEG koelkast is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke SMEG koelkast is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste SMEG koelkast dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop SMEG koelkast direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de SMEG koelkast beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de SMEG koelkasten die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste SMEG koelkast vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken