Shiatsu massagekussen kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste shiatsu massagekussen vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van shiatsu massagekussens vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een shiatsu massage apparaat? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Spierpijn in je rug is verleden tijd met een Shiatsu massagekussen. Een Shiatsu massage apparaat beschikt over functionaliteiten waarmee spieren langs de wervelkolom perfect gemasseerd kunnen worden, daarbij heb je ook nog andere mogelijkheden om de rest van het lichaam te laten masseren.

Veel mensen willen specifiek een massagekussen met Shiatsu, om deze reden hebben we een Shiatsu massagekussen review opgesteld van 5 producten. Lees de reviews en voor- en nadelen en kies het beste Shiatsu massagekussen dat op jouw wensen aansluit.

1. Beurer MG300 XL

De Beurer MG300 XL is een apparaat dat zeer geschikt is voor mensen die last hebben van hun spieren. Natuurlijk is hij ook geschikt voor mensen die het gewoon lekker vinden om een massage te krijgen. Dit model biedt namelijk veel massage mogelijkheden waarmee je alle kanten op kunt.

Plaats het Shiatsu massagekussen op een stoel en ga vervolgens zitten. De Beurer MG300 XL voert dan gelijk een body scan uit waardoor de massage wordt aangepast op jouw persoonlijke kenmerken.

Daarnaast beschikt de Beurer MG300 XL over maar liefst 4 massagekoppen die goed samen werken met elkaar. Hiermee kun je jou vermoeide rug wat ontspanning geven en ervoor zorgen dat deze weer een beetje los komt en flexibel wordt.

In combinatie met de warmte en de rolmassage worden de spieren weer volledig los gemaakt en kun je er weer tegenaan. Niet alleen masseert dit model je rug maar ook wordt je nek gelijk gemasseerd. Hartstikke fijn wanneer je een keer een stijve nek hebt of gewoon over het algemeen last hebt van je nek.

Voor- en nadelen MG300 XL

Naast de Beurer MG300 XL worden er standaard een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je natuurlijk een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe dit model precies werkt. Ook wordt er een adapter meegeleverd omdat het dit model alleen functioneert op netstroom.

Eenvoudig op te bergen dankzij de handige lusjes
Naast je boven- en onderrug wordt ook je nek gemasseerd
De massage wordt altijd aangepast aan je lichaam
Niet geschikt voor het masseren van je heupen of taille

2. Medisana MC822 Shiatsu

De Medisana MC822 is een prachtig apparaat waarmee je jou lichaam de nodige ontspanning geeft. Fijn wanneer je een hele lange dag op het werk hebt gehad of als je gewoon toe bent aan ontspanning. Het Shiatsu massagekussen geeft je de mogelijkheid om te kiezen tussen 3 verschillende soorten massage’s voor je rug.

Hierbij heb je de keuze uit een Shiatsu-massage, sportmassage of een rolmassage. Een Shiatsu-massage zal de pijn in je spieren verlichten of wegnemen door middel van een Japanse vingerdruk methode.

De Medisana MC822 is daarnaast ook voorzien van 3 verschillende selectiezones. Hierbij kan je kiezen of je je bovenrug, onderrug of je gehele rug wilt laten masseren. Ook is er een massage voor je billen maar deze wordt gegeven aan de hand van de afzonderlijke trilfunctie in het zitvlak.

Je kunt er zelfs voor kiezen om ook je nek te laten masseren, wel zo lekker als je ‘s avonds op de bank zit. Voor een extra ontspannen massage maak je gebruik van de infrarood warmtefunctie waardoor je spieren volledig ontspannen raken.

Voor- en nadelen MC822

Bij de Medisana MC822 worden er standaard een aantal spullen meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding waarin wordt verteld hoe dit model precies bediend moet worden.

Bestuur het apparaat eenvoudig tijdens de massage met de meegeleverde afstandsbediening. Verder ontvang je alleen nog een adapter waarmee je het apparaat voorziet van stroom.

Keuze uit 3 verschillende soorten massage’s
Beschikt over 3 massageprogramma’s voor variatie
Mogelijk om je rug, nek, benen en nek te masseren
De schouders kunnen niet gemasseerd worden

3. HoMedics NMS-620

De HoMedics NMS-620 is een prachtig Shiatsu massagekussen die je nek en schouders los maakt door middel van een heerlijke massage. De Shiatsu massage techniek is namelijk gebaseerd op een Japanse methode waarbij gebruik gemaakt wordt van harde vingerdrukken die de spieren goed los maken.

Het kussen is tevens ook in te stellen naar eigen wens en je bepaalt zelf de intensiteit. Dit doe je aan de hand van de 4 verschillende intensiteit standen waarbij de hoogste stand heel hard is en de laagste natuurlijk wat milder.

Daarnaast is de HoMedics NMS-620 voorzien van een heerlijke warmtefunctie waardoor je nog meer tot rust komt. Hierdoor voelt de massage een stuk intenser aan en worden je spieren nog losser gemaakt.

Is de massage zo ontspannen geweest dat je zelfs in slaap bent gevallen? Dat is geen probleem, want de HoMedics NMS-620 schakelt automatisch weer uit wanneer de massage is afgelopen.

Voor- en nadelen NMS-620

Er wordt naast het HoMedics NMS-620 Shiatsu massagekussen ook een handleiding meegeleverd. In deze handleiding wordt precies verteld hoe dit model precies werkt en hoe je alle functies instelt.

Voorzien van handvatten zodat het kussen niet verschuift
Extra kussentje in de nek voor meer comfort
Pas de intensiteit aan met 4 verschillende standen
Je hebt netstroom nodig voor de warmtefunctie

4. Beurer MG520

De Beurer MG520 is een handig apparaat waarmee je je spieren weer los kunt maken. Dit model is veelzijdig doordat je er niet alleen je rug mee kunt masseren. Zo is het ook mogelijk om je nek en je benen een massage te geven. Dit model is ook nog eens heel gemakkelijk mee te nemen zodat je overal waar je gaat of staat kunt genieten van een lekkere massage.

Dit komt mede daar de ingebouwde batterij die 2 uur meegaat. Handig wanneer je last hebt van je spieren of als deze simpelweg gewoon vast zitten. Ook geschikt voor mensen met nek- of rug klachten die wel een goede massage kunnen gebruiken.

Bovendien beschikt de Beurer MG520 over maar liefst 4 massagekoppen die zowel met de klok mee als tegen de klok in draaien. Het kussen zelf is gemaakt van ademend materiaal waardoor het prettig en koel aanvoelt. Is het iets te koel? Dat is dan geen probleem want dan kun je ervoor kiezen om een extra ontspannende warmtemassage te nemen.

Met de knoppen pas je eenvoudig het massageoppervlak en de intensiteit van de massage aan. Verder schakelt dit model automatisch uit wanneer die langdurig aanstaat. Hiermee bespaar je energie en hierdoor gaat de batterij ook nog eens minder snel leeg.

Voor- en nadelen MG520

Niet alleen ontvang je de Beurer MG520 maar ook wordt er standaard een handleiding meegeleverd. In de handleiding wordt precies verteld hoe dit model bediend moet worden en hoe je deze installeert.

Verder ontvang je allen nog een adapter zodat je het Shiatsu massagekussen voorziet van stroom wanneer de batterij leeg is. Natuurlijk laadt je de batterij ook op met deze adapter.

De massagekoppen masseren in meerdere richtingen
Voorzien van een warmtefunctie voor extra ontspanning
Geschikt voor een nek-, benen- of rug massage
Beschikt over slechts 2 verschillende intensiteitsstanden

5. Medisana MC825

Het Medisana MC825 Shiatsu massagekussen is er een die net een stapje verder gaat dan de rest. Zo masseert dit model niet alleen je rug maar ook onder andere je zitvlak, je benen, je taille en je nek. Hierbij wordt dan gebruik gemaakt van de Shiatsu-massage techniek.

Deze techniek is een Japanse massage methode waarbij gebruik wordt gemaakt van harde vingerdrukken waardoor je spieren losser en versoepeld worden.

Bij de massage voor je benen en je taille wordt weer een andere techniek gebruikt. Dit is namelijk de acupressuur-massage die pijn verminderd en spieren losser maakt. Ook geeft deze vorm een rustgevend gevoel waardoor je volledig ontspant.

Je stelt de nekmassage van de Medisana MC825 zelf af op de juiste hoogte zodat je nek ook daadwerkelijk gemasseerd wordt. Want als je nu iets langer bent of juist korter dan kan de massage niet op de juiste plek worden uitgevoerd.

Voor een extra ontspannen massage kun je gebruik maken van de heerlijk warmtefunctie zodat je bijvoorbeeld na een lange dag werken weer volledig tot rust kunt komen.

Voor- en nadelen MC825

Natuurlijk worden er bij de Medisana MC825 ook een aantal spullen standaard meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de bediening van dit model.

De afstandsbediening die je ontvangt geeft je de mogelijkheid om tijdens de massage de intensiteit aan te passen. Verder wordt de adapter natuurlijk ook meegeleverd want anders zal het apparaat namelijk niet functioneren.

Kies uit 4 verschillende intensiteit standen
Maak gebruik van de 4 verschillende massage technieken
Masseert naast je rug ook je zitvlak, nek en benen
Massage kan als hard en ruw worden ervaren

Meest gestelde vragen over de Shiatsu massagekussen

Is er regelmatig een Shiatsu massage apparaat aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Shiatsu massagekussen aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Shiatsu massageapparaat te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Shiatsu massagekussen te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Shiatsu massagekussen geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Shiatsu massagekussen beschikbaar is zetten we die direct in onze Shiatsu massage apparaat review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Shiatsu massagekussen aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Shiatsu massagekussen vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is het beste Shiatsu massagekussen van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Shiatsu massagekussen is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Shiatsu massagekussen is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Shiatsu massagekussen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Shiatsu massagekussen direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Shiatsu massagekussen beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Shiatsu massage apparaten die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Shiatsu massagekussen vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken