Schwinn spinningbike kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Schwinn bike vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Schwinn bikes vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Schwinn fiets? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

De Schwinn spinningbike staat erom bekend om goede sportresultaten af te geven. Een Schwinn spinningbike is een apparaat waarmee je thuis gewoon je trainingen kan volgen. Het is dus niet meer noodzakelijk om naar de sportschool te gaan om vet te verbranden. Niet alleen kan je vet verbranden met een Schwinn spinning fiets, je kan namelijk ook kracht trainen in je benen of aan je conditie werken. Door de vele opties van een Schwinn spinningbike gaat het vet verbranden niet alleen snel maar ook zeer effectief.

Vet verbranden, kracht en conditie trainen zijn allemaal mogelijk. Daarnaast bieden de Schwinn spiningbikes modellen waarbij de pedalen doortrappers zijn. Dat wil zeggen dat de trappers van dit apparaat nooit stil zullen staan, hierdoor blijf je altijd in beweging. De spinbikes worden steeds populairder voor thuis en zelfs wielrenners ruilen hun racefiets in voor een spinning fiets.

Ben jij nou ook van plan om binnenkort een spinning fiets aan te schaffen, dan raden wij je aan om dit stuk goed door te lezen. Hieronder hebben wij namelijk een top 4 Schwinn spinningbikes gemaakt van de modellen die er op dit moment zijn.

1. Schwinn 130i

De Schwinn 130i spinbike is er een waarmee je thuis jou cardio trainingen volgt en op eigen tempo progressie boekt. Dit apparaat geeft je de mogelijkheid om met gebruikersprofielen te werken. Hiermee kan het apparaat door meerder familieleden gebruikt worden. Ook kan je gebruik maken van de 22 vooraf geprogrammeerde trainingen, 8 daarvan zijn hartslagtrainingen.

Deze hartslag meet je via de ingebouwde sensoren van de handvatten. Ook kan je op de display aflezen wat je trainingsgegevens zijn zoals je snelheid en de afgelegde afstand. Verder beschikt dit model ook over een ingebouwde ventilator met 3 verschillende standen.

Daarnaast zijn zowel het stuur als het zadel verstelbaar waardoor je deze in de ideale houding kan zetten. Sluit ook je telefoon, muziekspeler of tablet aan en luister naar jou eigen favoriete muziek tijdens het trainen of bekijk een trainingsvideo.

Voor- en nadelen Schwinn 130i

Bij de Schwinn 130i spinbike worden ook altijd een aantal items standaard meegeleverd in de doos. Zo wordt er een handleiding meegeleverd bij deze dit apparaat waardoor je deze in not time opzet in installeert. Hierdoor ga je snel aan de gang met je apparaat en kan je meteen beginnen met trainen.

 Luister naar je eigen favoriete muziek tijdens het trainen dankzij de aux.
 Doelgericht trainen dankzij de 22 voorgeprogrammeerde programma’s.
 Haal je doel nog sneller en efficiënt met de 8 hartslag programma’s.
 Er wordt geen hartslagband meegeleverd bij dit model.

2. Schwinn IC8

Met de Schwinn IC8 Spinbike kun je al jou trainingen voortaan vanuit huis volgen. Met de 2 bidonhouders in het stuur raak je ook zeker niet uitgedroogd. Daarnaast kan je met deze spinning bike in VR rijden of gewoon op de display een mooi natuur gebied tonen. Zo lijkt het net of je in de open natuur aan het fietsen bent.

Ook kan je tijdens het fietsen gebruikmaken van dumbells om krachttraining te combineren met cardio. Hierdoor ga je goed aan de slag met het verbranden van vet, en zal je snel resultaat zien. Verder kan je ook op het scherm kijken wat je fiets gegevens zijn zoals je snelheid, afstand RPM en je calorieverbruik.

Deze data kan je ook terugvinden op je smartphone met een handige app zoals Zwift. Bovendien kan je ook tegelijk je telefoon of tablet opladen met de ingebouwde USB aansluiting.

Voor- en nadelen Schwinn IC8 Spinbike

Naast de Schwinn IC8 Spinbike worden er ook nog een klein aantal items standaard meegeleverd in de doos. Zo zal je de handleiding uiteraard terug vinden in de doos die je zal helpen bij het opzetten en het installeren van het apparaat.

Daarnaast is het ook mogelijk om met een VR bril te fietsen zodat het lijkt alsof je echt in de open natuur fietst. Helaas wordt die VR bril niet meegeleverd bij deze spinning bike en zal je deze zelf aan moeten schaffen.

 Mogelijkheid om VR routes te fietsen door deze te bekijken op het scherm.
Smartphone tijdens het trainen opladen dankzij de ingebouwde USB poort.
 Hartslag kan je opmeten tijdens het trainen.
 Er wordt helaas geen VR bril meegeleverd bij deze spinbike.

3. Schwinn IC2i

Met de Schwinn IC2i Indoor Cycle spinbike volg jij jou trainingen voortaan vanuit huis. De meeste mensen kennen de Schwinn bikes wel vanuit de sportschool maar nu is er eindelijk een betaalbaar model in Europa voor thuis. Je kan het stuur in verschillende posities plaatsen doordat dit apparaat gebruik maakt van BioFit comfort.

Ook zijn de pedalen en het zadel eenvoudig te verstellen. Daarnaast kan jij ook je bidon kwijt dankzij de bidon houder op de fiets. Maar ook je telefoon kan je mooi kwijt waardoor jij alsnog met oortjes naar je favoriet muziek kan luisteren.

Dankzij het speciale Vilt remsysteem heeft dit model een oneindig aantal weerstanden die je naar eigen wens instelt. Verder kan je de gegevens van je trainingen via de computer inzien.

Voor- en nadelen Schwinn IC2i Indoor Cycle

Met de Schwinn IC2i Indoor Cycle spinning bike worden ook altijd een aantal spullen meegeleverd. Want je krijgt namelijk de handleiding voor de spinning fiets meegeleverd. Deze zal je helpen bij het installeren en opzetten van het apparaat.

Daarnaast wordt er helaas geen hartslagmeter meegeleverd bij dit type omdat dit het instapmodel is en dus tegen een betaalbare prijs moet kunnen worden verkocht.

 Dankzij BioFit comfort kan je de stuurpositie aanpassen.
 Ook kan je het zadel en de zadelhoogte eenvoudig aanpassen.
 Dankzij het special Vilt remsysteem zijn er een oneindig aantal weerstanden waar je uit kan kiezen.
 Trainingsgegevens zijn alleen waarneembaar op de computer.

4. Schwinn IC7

De Schwinn IC7 Indoor Cycle spinbike is er voor de echte fietsers. Mocht het namelijk een keer zo zijn dat je niet buiten kan gaan fietsen en dat je genoodzaakt bent thuis te blijven, dan is dit apparaat misschien wel iets voor jou. Zit er dus iets in de weg om buiten te fietsen, spring dan gewoon op dit apparaat om je training gewoon thuis te doen. Met dit model lijkt het net alsof je door een gebergte fietst.

Op het LCD scherm lees jij al jou trainings gegevens overzichtelijk af, zo kan je zien wat je snelheid is en welke afstand je hebt afgelegd. Verder geeft het ook nog het calorieverbruik en de RPM aan, wat staat voor revolutions per minute oftewel het aantal keren dat iets rond draait per minuut.

Bovendien zijn het stuur en het zadel beide verstelbaar waardoor je deze in jou eigen ideale positie afstelt. Verder kan je ook je hartslag opmeten tijdens het trainen. Let hierbij alleen wel op dat je daar een hartslag band voor nodig hebt die optioneel verkrijgbaar is.

Voor- en nadelen Schwinn IC7 Indoor Cycle

Naast de Schwinn IC7 Indoor Cycle spinbike worden ook nog wat items meegeleverd in de doos met het apparaat. Je ontvangt namelijk een handleiding waarmee je de Schwinn IC7 Indoor Cycle spinbike eenvoudig installeert.

Bovendien kan je er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Dus wordt jij weer is tegen gehouden door het weer of een apart werkschema om buiten te trainen, dan stap je thuis gewoon op dit apparaat en train je gewoon door.

 Ingebouwd LCD scherm waardoor jij al jou trainingsgegevens kan inzien.
 Stel de fiets af naar eigen wens dankzij het verstelbare stuur en zadel.
 Houder voor telefoon en/of tablet voor tijdens het trainen.
 Er wordt geen hartslag band meegeleverd voor de hartslagfunctie.

Meest gestelde vragen over de Schwinn bikes

Is er regelmatig een Schwinn spinningbike aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Schwinn spinningfiets aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Schwinn bike te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Schwinn Bikes te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Schwinn Bikes geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Schwin spinningfiets beschikbaar is zetten we die direct in onze Schwinn spinningbike review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Schwinn fiets aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Schwinn Bike vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Schwinn spinningfiets van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Schwinn spinningfiets is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Schwinn fiets is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Schwinn bike dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Schwinn spinningbike direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Schwinn spinningfiets beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Schwinn spinningbike die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Schwinn bike vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.