Reisverzekering met pechhulp in 2020 afsluiten? Pak hier de beste deal

okt 19, 2019 | 0 Reacties

Veel Nederlanders gaan elk jaar met de auto op vakantie. Zeker binnen Europa is dit een aantrekkelijke optie. Het is handig dat je al je spullen kunt meenemen, en dat je altijd vervoer bij de hand hebt. Het enige nadeel aan op vakantie gaan met de auto, is dat je erg afhankelijk bent van deze auto. Als je onderweg een ongeluk krijgt, of je auto komt plots stil te staan, dan heb je een probleem.

Met een reisverzekering met pechhulp, is dit probleem opgelost. Als je dan stil komt te staan, dan wordt de schade voor een reparatie gedekt. Je kunt dus met een gerust hart overal de weg op, omdat je geholpen wordt als er iets misgaat. Let er wel op dat de dekking locatie van de verschillende verzekeraars verschillen. Als je alleen binnen Europa rijdt, kies dan voor een reisverzekering met pechhulp Europa, en als je daarbuiten rijdt, kies dan voor een verzekering met pechhulp Wereldwijd.

Kortlopende reisverzekering met pechhulp, of een doorlopende?

Er zijn verschillende dingen waarop gelet moet worden bij het afsluiten van een reisverzekering met pechhulp. Het eerste is of je een kortlopende reisverzekering met pechhulp wilt, of een doorlopende reisverzekering. Het verschil zit wordt verklapt in de naam.

De kortlopende reisverzekering wordt afgesloten voor een bepaalde periode. Meestal sluit deze periode perfect aan op de reis. Zo hoeft er niet betaald te worden voor iets dat niet nodig is. De doorlopende reisverzekering loopt het hele jaar door. Hier wordt elke maand premie voor betaald, ongeacht of je nou op vakantie bent of niet. Dit kan voordelig zijn voor mensen die meerdere keren per jaar met de auto naar het buitenland gaan.

Welke jij moet kiezen, dat ligt aan jezelf. Ga je vaker met de auto naar het buitenland? Dan kan het handig zijn om de verzekering het hele jaar te laten doorlopen. Als dit niet het geval is, dan is het voordeliger om te kiezen voor de kortlopende verzekering.

Kortlopende reisverzekering met pechhulp Europa

Deze reisverzekering met pechhulp wordt het meest gekozen door consumenten. Dit is omdat het een handige, snelle verzekering is, die dekking biedt bij een autovakantie. Veel mensen willen geen doorlopende reisverzekering, omdat ze niet vaker per jaar – of onregelmatig – op vakantie gaan. Met de kortlopende reisverzekering met pechhulp Europa kun je voor je Europese reis een goedkope verzekering afsluiten.

De beste reisverzekering met pechhulp buitenland afsluiten

Om de beste reisverzekering af te sluiten, moet je op een paar factoren letten. De eerste factor is de prijs van je premie. Bij een doorlopende reisverzekering met pechhulp, betaal je het hele jaar door premie. Een paar euro verschil per maand kan dan flink opstapelen.

Als je een kortlopende reisverzekering met pechhulp afsluit, dan is de maandelijkse premie iets minder belangrijk. De premie reflecteert vaak wat er geboden wordt. De duurdere reisverzekeringen hebben over het algemeen een bredere dekking binnen het basispakket. De goedkope reisverzekeringen met een lage premie hebben vaak een magere dekking binnen het basispakket.

Let bij een kortlopende reisverzekering goed op de eventuele eenmalige kosten en het eigen risico. De beste reisverzekering met pechhulp kan dus verschillen per persoon. Kies daarom een verzekering die perfect bij jouw wensen past, en volg niet blind een website die vertelt welke de beste is.

Een andere factor waar je op moet letten als je de beste reisverzekering wilt afsluiten is de dekking. Sommige reisverzekeringen hebben een heleboel gedekt in het basispakket, waardoor de verzekering prijzig lijkt. De goedkopere verzekeringen kunnen een beperkte dekking bieden in het basispakket, met een aantrekkelijke prijs.

Het is daarom belangrijk om even goed te lezen op de website van de verzekeraar, wat er allemaal wel en niet gedekt wordt. Het is jammer dat alle verzekeringen anders zijn, anders hadden wij het graag overzichtelijk gemaakt voor onze lezers. Let hier op bij de reisverzekering afsluiten.

Zelf vergelijken

Nu je weet waar je op moet letten, kun je zelf de reisverzekeringen met pechhulp vergelijken. Wij hebben een handig overzicht gemaakt, waar bijna alle Nederlandse verzekeraars in staan. Klik op de groene button om direct alle aanbieders in Nederland met elkaar te vergelijken.

Door de optie “Autopech” aan te vinken in het overzicht, aan de linker kant van de tabel, kun je alle reisverzekeringen met pechhulp zien. Klik op de link naast de desbetreffende verzekering om snel naar de officiële website van de verzekeraar te gaan, waar je een volledige informatie vindt over de verzekering.

Reisverzekering met pechhulp vergelijken

Vergelijk onafhankelijk alle reisverzekering aanbieders

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken