Rechthoekige trampoline kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste rechthoekige trampoline vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van rechthoekige trampolines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een rechthoekige trampoline voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

1. Salta First Class 214 x 366 cm

De Salta First Class 214 x 366 cm is een zeer veilige en gebruiksvriendelijke trampoline. Het veiligheidsnet biedt extra veiligheid voor kleine kinderen dus ook voor kinderen is deze erg geschikt. Je hoeft niet bang te zijn dat je vergeet het net te sluiten want dit gaat automatisch door middel van magneten.

Dan heb je nog het frame dat gegalvaniseerd en gepoedercoat is om zo roestvorming te voorkomen zodat je lekker lang plezier hebt van je aankoop. De rand het het vangnet zijn UV-bestendig waardoor ze niet kunnen verkleuren door het zonlicht wat er iedere dag op straalt.

Mocht je nog hele kleine kinderen hebben en kunnen ze er niet zelfstandig op komen? Hier is een oplossing voor, er wordt namelijk een trapje meegeleverd zodat ook de hele kleine kinderen gemakkelijk op de trampoline kunnen klimmen.

Voor- en nadelen Salta First Class

Bij de Salta First Class 214 x 366 cm ontvang je een veiligheidsnet, een beschermrand en een handige trap om zo van alle gemakken te zijn voorzien.

Om het doek goed te kunnen bevestigen wordt er nog een verenhaak meegeleverd. Tot slot de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over dit geweldige product.

Dankzij de vele veren kan je kind lekker hoog springen
Er wordt een handige trap meegeleverd
Deze trampoline staat op poten en is dus makkelijk te verplaatsen
Het is niet mogelijk om een beschermhoes erover te doen met het veiligheidsnet

2. Exit Silhouette 214 x 305 cm

Met de Exit Silhouette 214 x 305 cm hoef je niet bang te zijn dat je een bepaald stuk tuin kwijt bent aan dit product want je kunt hem namelijk gemakkelijk verplaatsen en in de winter zelfs opbergen.

Voor extra veiligheid wordt er standaard een veiligheidsnet meegeleverd die je volledig af kunt sluiten met een ritssluiting zodat je kinderen er niet uit kunnen vallen. De veren zijn afgedekt door een beschermrand van 2 cm dik waardoor de kan heel klein is dat je er met je voeten tussen komt.

Een andere handige specificatie is het speciaal ontworpen frame dat gegalvaniseerd en gepoedercoat is zodat er geen roest kan ontstaan op dit oppervlak.

Zo kun je de trampoline onbezorgd buiten laten staan zonder dat die beschadigt. Ook de veren zijn gegalvaniseerd zodat deze ook niet kunnen roesten. Dit alles maakt het een vrij unieke trampoline waarop je jouw kinderen zonder zorgen kunt laten spelen.

Voor- en nadelen Exit Silhouette

Bij de Exit Silhouette 214 x 305 cm wordt standaard een beschermrand, veiligheidsnet en een verenhaak meegeleverd om zo voor de maximale veiligheid te gaan. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over dit product en hoe je ermee om moet gaan.

Het gegalvaniseerde frame kan niet roesten als deze buiten staat
Er wordt standaard een veiligheidsnet meegeleverd
De trampoline staat op poten en is dus eenvoudig te verplaatsen
Niet mogelijk om een afdekhoes erom te doen met het veiligheidsnet

3. Salta Comfort Edition 214 x 305 cm

De Salta Comfort Edition 214 x 305 cm is ontworpen voor optimaal springplezier voor de kinderen maar ook voor de veiligheid. Het veiligheidsnet biedt super veel veiligheid en maakt het vrijwel onmogelijk om er nog uit te vallen.

Zo kun je zonder zorgen je kleine laten spelen en hoef je niet iedere keer erbij te blijven. Mocht het toch een keer voorkomen dat je kind op de rand terechtkomt? Wees dan niet bang want ook de beschermrand biedt genoeg bescherming voor de voeten tegen de veren.

Het gegalvaniseerde en gepoedercoate frame zijn er voor gemaakt om jarenlang buiten te kunnen staan zonder dat er roest op het frame kan worden gevormd.

Met dank aan deze geweldige technieken heeft dit model van Salta een onwijs lange levensduur en daarbovenop komt nog dat hij zeer eenvoudig te verplaatsen is omdat hij op poten staat.

Voor- en nadelen Salta Comfort Edition

Bij de Salta Comfort Edition 214 x 305 cm ontvang je een beschermrand, verenhaak en een veiligheidsnet zodat de veiligheid van jouw kinderen gegarandeerd is. Als laatste natuurlijk nog de bijbehorende handleiding waarin een uitgebreide uitleg staat over alle specificaties van dit geweldig veilige product.

Het frame dat gepoedercoat is zal niet gaan roesten
Een veiligheidsnet wordt standaard meegeleverd
Dit model is eenvoudig te verplaatsen omdat hij niet vast staat
De afdekhoes kan er niet omheen als het veiligheidsnet eromheen zit

4. EXIT Silhouette Ground 427 cm

De EXIT Silhouette Inground 214 x 305 cm neemt in de hoogte nauwelijks geen ruimte in omdat deze niet op poten staat maar deze is om in de grond te graven. Hierdoor wordt de trampoline niet langer een lelijk groot ding in je tuin maar deze kun je mooi wegwerken in de grond.

Aan de veiligheid is ook gedacht, de veren zijn namelijk afgedekt met een beschermrand van maar liefst 2 cm dik zodat de kan maar heel klein is dat je er met je voeten tussenkomt. Bij een inground trampoline springen de kinderen dichter bij de grond als bij een trampoline op poten en dat komt de veiligheid ook weer tegemoet.

Het frame is gepoedercoat en gegalvaniseerd water inhoudt dat er geen roestvorming kan plaatsvinden op het frame en de veren. Hierdoor is de levensduur van dit product erg lang en is het geen probleem dat die elke dag buiten staat. Het maximale springgewicht bedraagt 120 kilogram dus je kunt er met ongeveer 2 tegelijk op springen.

Voor- en nadelen EXIT Silhouette Inground

Bij de EXIT Silhouette Inground 214 x 305 cm ontvang je een verenhaak, een framenet en een beschermrand om zo de veiligheid van jouw kinderen te maximaliseren. Als laatste de bijbehorende handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van die product.

Er vormt geen roest op het gegalvaniseerde frame of op de veren
Deze geïntegreerde trampoline is een onderdeel van je tuin en valt niet op
Het maximale springgewicht bedraagt maar liefst 120 kilogram
Na het weghalen van een inground trampo moet je jouw tuin wel herstellen

5. Salta Comfort Edition 153 x 214 cm

De Salta Comfort Edition 153 x 214 cm is er voor gemaakt om het hele jaar door buiten te kunnen staan zodat je altijd op de trampoline kunt spelen. Het frame en de veren zijn gegalvaniseerd en gepoedercoat zodat er geen roestvorming plaats kan vinden op deze onderdelen.

De veren zijn afgedekt door een 2 cm dikke beschermrand zodat de voeten van jouw kinderen geen gevaar lopen. Om alles nog veiliger te maken wordt er standaard een veiligheidsnet meegeleverd zodat je niet zomaar op de grond kunt landen en ernaast valt.

Kortom dit model is zowel geschikt voor de hele kleine kinderen als voor de iets grotere en je hoeft niet langer bang te zijn dat er iets gebeurd want veiligheid staat voorop.

Op het moment dat je deze altijd buiten hebt staan zal hij zeker meerdere jaren goed een mooi blijven dankzij de onderdelen van hoge kwaliteit.

Voor- en nadelen Salta Comfort Edition

Bij bestelling van de Salta Comfort Edition wordt natuurlijk standaard een handleiding meegeleverd waarin een uitgebreide uitleg staat over hoe je veilig dit product kunt gebruiken. Tot slot om deze veiligheid te garanderen ontvang je een verenhaak, een beschermrand en het veiligheidsnet.

Het frame kan niet zomaar gaan roesten dankzij de poedercoat
De trampo staat op poten en is dus eenvoudig te verplaatsen
Een veiligheidsnet wordt standaard meegeleverd
De afdekhoes is alleen te gebruiken als het net verwijderd is

Meest gestelde vragen over rechthoekige trampolines

Is er regelmatig een rechthoekige trampoline aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een rechthoekige trampoline aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding rechthoekige trampoline te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen rechthoekige trampoline te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste rechthoekige trampolines geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen rechthoekige trampoline beschikbaar is zetten we die direct in onze rechthoekige trampoline review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 rechthoekige trampolines aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met rechthoekige trampolines vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste rechthoekige trampoline van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke rechthoekige trampoline is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke rechthoekige trampoline is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste rechthoekige trampoline dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop rechthoekige trampolines direct te vinden in onze top 5 rechthoekige trampoline. Op die manier wordt het heel makkelijk om de rechthoekige trampoline beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de rechthoekige trampolines die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste rechthoekige trampoline vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken