Vergelijk gratis

Quad play, de nieuwe toekomst voor alles-in-1 pakketten

aug 6, 2018 | Alles in 1, Internet, TV, Bellen

Er zijn in Nederland ongeveer een half miljoen gebruikers van het zogenaamde Quad play, wat houdt dit dan eigenlijk in? Heel simpel, deze huishoudens hebben er voor gekozen om 4 diensten af te nemen bij één aanbieder, ook wel provider genoemd.

Dit zijn televisie, internet, vaste telefoon en de mobiele telefoon. Quad play wordt steeds groter, alhoewel nog niet enorm veel mensen staan te springen om deze oplossing, zij bleven bij hun oude vertrouwde alles-in-pakket.

Breng alles onder bij 1 provider

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat de gemiddelde Nederlander een vrij keuze wil ervaren wanneer we spreken over de mobiele telefoonaansluiting. Sluit je alles af bij een provider dan houdt dit in dat iedereen in het huishouden onder gebracht wordt bij dezelfde provider, je hebt hier verder geen invloed meer op. Heb je iemand in het huishouden die enorm veel verbruikt aan bellen en internet dan moeten andere daar voor opdraaien.

Een groot deel van de Nederlanders is wel enthousiast over deze nieuwe initiatieven maar zouden dan liever zien dat de mobiele telefonie wordt ingeruild voor de vaste telefonie. Deze verbinding gebruikt immers bijna niemand meer, zonde van het geld. Bovendien is bellen via de vaste lijn tegen zeer onvoordelige tarieven.

Waarom Quad play en geen Alles-in-1 pakket?

  • Je hebt een zeer overzichtelijke administratie, wellicht interessant voor veel ondernemers
  • Leuke voordelen en grotere kortingen dan op een alles-in-1 pakket
  • Meerdere Megabytes (MB)

Wanneer wil de gemiddelde Nederlander overstappen naar dit initiatief?

Wederom is uit onderzoek gebleken dat er toch wel wat Nederlanders zijn die geïnteresseerd zijn in quad play, mits dit grote voordelen met zich meebrengt. Wanneer de Nederlander ziet dat alles onder brengen bij een aanbieder voordeliger is dan losse abonnementen is zij sneller geneigd om over te stappen.

De conclusie over de nieuwe Alles-in-1 pakketten

Het hebben van een alles-in-1 pakket is in de eerste plaats enorm interessant wanneer we het hebben over voordeel, hiernaast ligt het voordeel van een duidelijke en overzichtelijke financiële administratie. Heb je gekozen voor een mobiele aansluiting dan zul je hiervoor aparte facturen ontvangen, dit doen de aanbieders zodat het persoonlijke verbruik inzichtelijk kan worden gemaakt. Wil je direct vergelijken? Klik dan gauw op de button.

Handige & leuke video’s

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over Alles in 1, Diensten, Aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over het afsluiten van een alles in 1 pakket!

Begin nu met het vergelijken van alle auto verhuurders