Polar hartslagmeter kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Polar hartslagmeter vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Polar hartslagmeters vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Polar hartslag meter? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Je wil een Polar hartslagmeter kopen op het internet, dat lijkt makkelijk maar het kan flink tegenvallen, je hebt tegenwoordig namelijk zo ontzettend veel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar. Het is dus slim om vooraf goed onderzoek te doen naar alle beschikbare Polar hartslagsensoren, kijk goed naar je behoeften en alle opties in elke prijsklasse.

Dit onderzoek doen kan soms nog wel eens tegenvallen, er zijn namelijk behoorlijk veel verschillende aanbieders die Polar hartslagsensoren verkopen. Gelukkig kunnen we je daar prima bij helpen, we hebben een top 5 Polar hartslagband samengesteld zodat je direct weet welke modellen er populair zijn op dit moment. Eerst meer weten? Lees dan onze handige gids om antwoord te krijgen op al je vragen over de diverse Polar hartslagmeter.

1. Polar H7 Hartslagsensor

Stuur met de Polar H7 Smart M-XXL je hartslag draadloos naar je bluetooth apparaat. Denk hierbij aan een sporthorloge, smartwatch of smartphone, de keuze is aan jou.

Deze keuze heeft natuurlijk ook te maken met compatibiliteit van het desbetreffende bluetooth apparaat. Het moet namelijk een Bluetooth Smart-apparaat zijn, anders is het niet mogelijk om de band te verbinden.

De Polar H7 Smart M-XXL bestaat uit een verstelbare en bovendien zachte band die is voorzien van een hartslagsensor. Het is mogelijk om de sensor na gebruik los te koppelen van de band. Hiermee bespaar je batterij en gebruik je de sensor de volgende keer dat je gaat sporten weer opnieuw.

Voor- en nadelen H7 Smart M-XXL

Bij de Polar H7 Smart M-XXL worden een aantal items standaard meegeleverd. Je ontvangt een handleiding die je uitleg geeft over de bediening van dit model. De hartslagsensor wordt samen met de verstelbare band meegeleverd. De batterij is ook inbegrepen bij dit model.

Het signaal van de sensor kan niet worden verstoord
Eenvoudige verwisseling van de batterij
Verbind je smartphone of smartwatch gemakkelijk via bluetooth
Als je de sensor op de band laat zitten raakt de batterij snel leeg

2. Polar H10 Hartslagsensor

Voor fanatieke sporters is de Polar H10 Smart M-XXL een ideaal hulpmiddel om te trainen op hartslag. De gegevens worden via de band door de sensor naar je smartphone, tablet of smartwatch gestuurd. Hiervoor heeft je smartphone wel de juiste compatibiliteit nodig, denk hierbij aan een apparaat met Bluetooth Smart.

Het bijzondere van de Polar H10 Smart M-XXL is dat je de sensor zelfs onderwater gebruikt tot een diepte van 30 meter.

Koppel het apparaat ook aan je GoPro HERO 4 of 5 en voorzie je onderwatervideo’s van een live-hartslag. Let er hierbij wel op dat de hartslag onderwater alleen kan worden opgevangen door het Polar V800 sporthorloge.

Voor- en nadelen  H10 Smart M-XXL

Verder ontvang je nog een aantal items die standaard worden bijgeleverd. Zo wordt de soft strap borstband standaard meegeleverd samen met de sensor. Je ontvangt ook de batterij die je na gebruik eenvoudig verwijdert van de band.

Hierdoor gaat de batterij minder snel leeg en bespaar je een heleboel energie. Niet te vergeten is de handleiding die wordt meegeleverd, deze handleiding geeft je namelijk uitleg over de besturing van de Polar H10 Smart M-XXL .

Het signaal van de sensor is niet te storen
Dit model is waterdicht en dus ook onder water te gebruiken
Stuur de gegevens via bluetooth naar smartphone of smartwatch
Verwijder de batterij na gebruik zodat deze niet snel leeg raakt

3. Polar OH1

De Polar OH1 geeft je inzicht in je hartslag tijdens het fitnessen, hardlopen en zelfs tijdens het zwemmen. Dit komt mede doordat de sensor volledig waterdicht is, hierdoor wordt het mogelijk om je hartslag te meten tijdens het zwemmen.

Plaats de sensor in de armband waardoor je de sensor vervolgens stevig om je arm bindt. Hierdoor wordt de hartslag altijd nauwkeurig gemeten.

Koppel de Polar OH1 aan bijvoorbeeld je smartwatch, smartphone of tablet via bluetooth. Het is zelfs mogelijk om dit model te koppelen aan bepaalde fitnessapparaten die bluetooth ondersteunen. Houdt er wel rekening mee dat je bluetooth apparaat over de juiste compatibiliteit beschikt.

Voor- en nadelen Polar hartslagmeter OH1

Naast de Polar OH1 worden er een aantal spullen standaard meegeleverd. Om mee te beginnen ontvang je de handleiding waardoor je direct aan de slag kan gaan na ontvangst.

De armband waar je de sensor in plaatst wordt ook altijd standaard meegeleverd. Niet te vergeten is de oplader voor de sensor, zodat je deze eenvoudig weer oplaadt als die leeg is.

Waterdicht waardoor je dit model ook gebruikt tijdens het zwemmen
Gemakkelijk te verbinden met andere bluetooth apparaten
Krijg inzicht in je hartslag tijdens het sporten
Verwijder de sensor van de band om batterij te besparen

4. Polar T34 Nylon

De Polar T34 is een borstband sensor die zeer geschikt is voor het trainen van je conditie. Zo is het ideaal voor op een loopband of crosstrainer doordat de band stevig om de borst zit. Doordat dit model strak om de borst heen zit wordt de hartslag altijd nauwkeurig gemeten en houdt je je hartslag goed in de gaten.

Gebruik de Polar T34 ook op andere fitness apparaten en ga hiermee intensief aan de slag met het verbeteren van bijvoorbeeld je conditie.

De hartslag wordt draadloos gemeten en weergegeven net zoals bij sommige fitness toestellen. Meetafwijkingen die kunnen ontstaan bij een polsmeting worden hiermee vermeden. Verder is de Polar T34 een one size model, dat wil zeggen dat het een maat is en iedereen dit model past. Het is namelijk een verstelbare band die je aanpast op jouw eigen breedte. 

Voor- en nadelen Polar T34

Ook bij de Polar T34 worden standaard een aantal items standaard meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je precies uitlegt hoe het apparaat in elkaar zit en hoe het werkt. Natuurlijk wordt de borstband ook standaard meegeleverd. Verder ontvang je de batterij van de sensor die je zeker nodig zal hebben. 

Houdt je hartslag tijdens het trainen in de gaten
Zeer eenvoudig in gebruik
Dit model gaat lang mee en heeft weinig slijtage

Niet voorzien van een bluetooth verbinding

Meest gestelde vragen over de Polar hartslagmeter

Is er regelmatig een Polar hartslagmeter aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Polar hartslagmeter aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Polar hartslagmeter te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Polar hartslagmeter te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 4 beste Polar hartslagmeter geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Polar hartslagmeter beschikbaar is zetten we die direct in onze Polar hartslagmeter review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Polar hartslagmeter aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Polar hartslagmeter vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Polar hartslagmeter van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Polar hartslagmeter is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 4 kijken en direct bepalen welke Polar hartslagmeter is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Polar hartslagmeter dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Polar hartslagmeter direct te vinden in onze top 4.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Polar hartslagmeter beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Polar hartslagmeters die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 4 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Polar hartslagmeter vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken