Tips voor het parkeren op luchthaven Zaventem

aug 6, 2018 | Auto, Vliegveld parkeren | 0 Reacties

De luchthaven in Zaventem genaamd Zaventem Airport staat bekend om haar enorme parkeertarieven. Zij zijn over het algemeen het duurste voor zowel de Belgische als de Nederlandse reiziger, lees snel verder en bespaar flink wat centen.

Voorbereiden van het parkeren op een vliegveld kan u enorm veel geld besparen, zo ook op Zaventem Airport. Om u te helpen met een goede voorbereiding hebben wij enkele tips voor u gebundeld.

Vergelijk altijd de parkeertarieven voordat je vertrekt!

Het parkeren op Zaventem is zoals je hebt gelezen niet altijd een pretje, het kan aan het eind van de vakantie een factuur zijn waar je aardig van schrikt. Op parkeervak 3 bij de luchthaven is het zo dat voor 8 dagen parkeren €104 kwijt bent! In vergelijking met Schiphol is dit bijna 50% minder voor hetzelfde aantal dagen. Maar dit is gelukkig niet de enige parkeermogelijkheid op het vliegveld van Zaventem.

Een goede aanbieder op deze locatie is Flyparking, voor 8 dagen parkeren ben je ongeveer €65 euro kwijt, een groot verschil met een andere aanbieder op Zaventem. Dit is al een besparing van bijna €50 op uw parkeerkosten, laat staan als je nog langer dan 8 dagen moet parkeren.

Reserveer uw parkeerplaats voordat u vertrekt!

Wil jij voor de goedkoopste deal gaan? Dan is het altijd slim om je parkeerplek te reserveren, niet alleen op Zaventem, op iedere luchthaven. Waarom is het reserveren dan zo voordelig? De goedkopere parkeerplekken staan over het algemeen als eerste vol, hiernaast kan het zo zijn dat je geen voordelige kunt vinden wanneer je bent aangekomen op het vliegveld, je hebt haast en bent noodgedwongen om een schrikbarend tarief neer te leggen. Onnodig veel stress die je allemaal kunt voorkomen.

Een reservering maken voor uw parkeerplek op de luchthaven is binnen 3 minuten volledig geregeld, dit gaat waarschijnlijk nog sneller dan dat je het op het vliegveld doet. Onze vergelijker bekijkt direct welke plekken nog beschikbaar zijn en pikt vervolgens de goedkoopste tarieven voor je uit. Je bent altijd verzekerd van een plekje.

Hoelang is het lopen naar het vliegveld?

Zoals we u net hebben verteld is Flyparking een uiterst geschikte kandidaat voor het parkeren op Zaventem Airport. Let hierbij wel op dat de afstand tot het vliegveld ongeveer 14 minuten bedraagt. Wil je sneller bij het vliegveld zijn? Dat kan met Holiday Inn, met deze aanbieder duurt het ongeveer 6 minuten tot het vliegveld. Holiday Inn is wel iets duurder, dit kan in vergelijking met Flyparking €20 schelen.

Vertrek altijd op tijd

Ga altijd op tijd de weg op, een goede tip is het vooraf bekijken van Google Maps. Hierin staat precies beschreven hoe je moet rijden en wat de reistijd bedraagt. Houdt u rekening met het feit dat de afhandeling van het parkeren op het vliegveld ongeveer 30 minuten bedraagt, wanneer u reserveert wordt dit proces versneld. Op zoek naar meer informatie over de auto, klik hier.

Handige & leuke video’s

vergelijker

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over vliegveld parkeren, kosten, aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over het parkeren van uw auto op het vliegveld.

Snel 1000 Euro Lenen?

Snel 1000 Euro Lenen?

Snel 1000 euro lenen1000 euro lenen, hoe kan dat in je voordeel spelen? Vrijwel iedereen om ons heen heeft er wel eens mee te maken gehad, tekort aan geld aan het einde van de maand om bijvoorbeeld de boodschappen of vaste lasten te betalen. Het...

200 euro lenen zonder BKR toetsing?

200 euro lenen zonder BKR toetsing?

Snel 200 euro lenen200 euro lenen, hoe kan dat in je voordeel spelen? Vrijwel iedereen om ons heen heeft er wel eens mee te maken gehad, tekort aan geld aan het einde van de maand om bijvoorbeeld de boodschappen of onverwachte kosten te betalen. Het...

1500 Euro Lenen Zonder BKR Toetsing

1500 Euro Lenen Zonder BKR Toetsing

Snel 1500 euro lenen1500 euro lenen, hoe kan dat in je voordeel spelen? Vrijwel iedereen om ons heen heeft er wel eens mee te maken gehad, tekort aan geld aan het einde van de maand om bijvoorbeeld de boodschappen of vaste lasten te betalen. Het...

Begin nu met het vergelijken van alle vliegveld parkeerplekken

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken