Panasonic Camcorder kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste Panasonic camcorder vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Panasonic videocamera’s vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse Panasonic film camera’s voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Panasonic is begonnen met de gloeilamp en daar waren ze succesvol mee. Dit gaf ze een naam in de elektronicawereld en ze behoren inmiddels tot een van de grootste elektronicabedrijven ter wereld. Daarna zijn ze zich gaan focussen op de camcorders. Hier zijn ze tegenwoordig zeer succesvol in en ze hebben daarom ook een betrouwbare lijn van Panasonic camcorders ontwikkeld. Wij hebben hieronder een top 5 Panasonic camcorder gemaakt om u verder op weg te helpen om een keuze te maken tussen verschillende Panasonic camcorders.

1. Panasonic AG-UX90

De Panasonic AG-UX90 is een zeer professionele Panasonic videocamera. Omdat dit type is uitgerust met een Leica Dicomar lens maakt u opnames met zeer kleine scherptediepte verhouding. De lens beschikt over een meer laagse coating. Dit zorgt ervoor dat de lensflare en de ghosting wordt vermindert en dat u contrastrijke opnames kunt maken.

Dankzij de beeldstabilisatie die dit toestel heeft zien de opnames er minder bewogen uit als u uit de hand filmt. Deze camcorder filmt met een kwaliteit van 4K en kan maximaal 30fps aan. Verder heeft dit model twee SD kaartsloten, die zorgen ervoor dat het toestel automatisch van geheugenkaart wisselt als er eentje vol is.

Doordat deze camcorder gebruik maakt van de genlock techniek, lopen beeld en geluid altijd synchroon. Hierdoor kunt u zonder problemen met meerdere camera’s tegelijk filmen en kunt u precies zien welk audiobestand er bij welk videobestand hoort.

Voor- en nadelen AG-UX90

Bij de Panasonic AG-UX90 worden standaard een aantal producten bijgeleverd zodat u meteen aan de slag kunt met uw nieuwe aankoop. Ten eerste krijgt u een accu en een acculader. Ten tweede krijgt u een stroomadapter en een stroomkabel zodat u de camera kunt opladen.

En als volgt krijgt u nog een microfoonhouder. En als laatste leveren ze een oogschelp, een zonnekap en een input terminal kap.

Vermindering van ghosting en lensflare dankzij de meerlaagse coating.
Opnames zullen altijd helder zijn dankzij de beeldstabilisatie.
Dit type legt opnames vast met een kleine scherptediepte verhouding.
 U heeft een U3 kaart nodig om te filmen in 4K kwaliteit.

2. Panasonic AG-AC30

De Panasonic AG-AC30 is een professionele Panasonic camcorder die heel goed te gebruiken is in donkere situaties, dit omdat het model een geïntegreerde videolamp heeft. Deze videolamp is van zeer hoge kwaliteit en u kunt er eenvoudig een voorwerp mee belichten. Dankzij de 2 meegeleverde lampfilters kunt u gemakkelijk het licht verzachten en de kleurtemperatuur aanpassen.

Het toestel is makkelijk vast te houden met een hendel. En dan zit er nog een een beeldstabilisator op die ervoor zorgt dat de beelden niet schokkerig worden. Het model heeft 2 SD kaartsloten zodat deze videocamera altijd door kan blijven filmen.

Dit komt omdat de camera automatisch overschakelt naar de andere SD kaart als de ene vol zit. Professionele microfoons kunt u zonder problemen aansluiten voor een hoge geluidkwaliteit.

Voor- en nadelen AG-AC30

Bij de Panasonic AG-AC30 krijgt u standaard 2 verschillende filters voor de videolamp. De ene filter is een diffuusfilter en de andere is een kleurconversiefilter. Daarnaast leveren ze er een lensdop en een oogschelp bij.

Vervolgens geven ze nog een microfoonhouder en de 2 bijbehorende schroeven daarvan, een accu, een stroomadapter, een AV kabel en een stroomkabel. Als laatste krijgt u natuurlijk nog een handleiding om al de bijgeleverde spullen te kunnen installeren en vervolgens fijn loos te kunnen gebruiken.

Langdurig opnemen dankzij de 2 SD kaartsloten.
Dankzij de beeldstabilisatie heeft u geen schokkerige beelden meer.
Handig om in het donker te filmen dankzij de videolamp.
Dit toestel filmt niet in 4K beeldkwaliteit.

3. Panasonic HC-VXF1

De Panasonic HC-VXF1 beschikt over de 4K-croppingsfunctie en daardoor is hij zeer populair bij professionele videografen. De beelden die u maakt met dit toestel zijn levensecht dankzij deze functie. Dit model is voorzien van de 8.57 megapixel BSI MOS-sensor die ervoor zorgt dat er nauwelijks ruis is. Waardoor u in elke situatie goede filmopnames kunt maken, ook met weinig licht.

Dit type camera blokkeert fel daglicht en dankzij de kantelbare zoeker is het gemakkelijk om objecten dicht bij de grond te filmen. De lens beschikt over een 24x optische zoom en dit zorgt ervoor dat hij een bereik heeft van 25mm groothoek en tot wel 600mm telezoom. De optische beeldstabilisatie die op dit model zit vermindert de trillingen in uw beeld.

En als laatste heeft deze videocamera de Level Shot functie die regelt dat schuin opgenomen beelden altijd een rechte horizon hebben. Zo heeft u nooit scheve filmopnames.

Voor- en nadelen HC-VXF1

Bij de Panasonic HC-VXF1 krijgt u een aantal producten meegeleverd. Onder andere krijgt u een accu en natuurlijk een acculader. Ook krijgt u een USB kabel en een HDMI kabel. En als laatste krijgt u nog een lenskap zodat uw lens altijd beschermt is als u deze niet gebruikt.

Door de 8.57 megapixel BSI MOS-sensor filmt u eenvoudig bij weinig licht.
De kantelbare zoeker maakt het mogelijk om in alle posities te filmen.
Levensechte beelden dankzij de 4K filmkwaliteit.
 De accu gaat sneller leeg als u in 4K opneemt.

4. Panasonic HC-VX1

De Panasonic HC-VX1 maakt u zonder problemen 4K opnames in groothoekstand. Ook al zoomt u in met deze camcorder de beelden zullen alles van hoge kwaliteit zijn.

Met de 24x optische zoom waar dit toestel over beschikt legt u eenvoudig alle kleine details vast. De optische beeldstabilisator die erop zit beperkt schokkerige beelden en zorgt dat het beeld niet minder scherp wordt als u inzoomt.

Ook beschikt dit apparaat over een 8,57 megapixel BSI MOS-sensor waardoor ruis onderdrukt wordt,waardoor het u makkelijker wordt gemaakt om in donkere ruimtes te filmen. Dankzij de wifi functie kunt u probleemloos opnames naar uw laptop of smartphone sturen.

Voor- en nadelen HC-VX1

De standaard bijgeleverde producten van de Panasonic HC-VX1 zijn een accu, een acculader, een HDMI kabel, een USB kabel en u krijgt nog een lenskap om uw lens ten alle tijden te beschermen tegen krassen en/of barsten. Als laatste zit er natuurlijk nog een handleiding bij, die overigens ook op het internet de vinden is mocht u de bijgeleverde handleiding kwijt zijn.

De 8,57 megapixel BSI MOS sensor onderdrukt ruis.
De level Shot functie corrigeert schuine opnames.
Levensechte opnames dankzij de 4K opnamekwaliteit.
 Dit toestel beschikt niet over een viewfinder.

5. Panasonic HC-X1 Ultra HD

Met de Panasonic HC-V800 filmt u zonder problemen bij weinig licht. De 8,57 megapixel BSI MOS-sensor vermindert ruis tijdens uw opnames. Door middel van de 24x optische zoom haalt u eenvoudig details dichterbij zonder dat uw beeldkwaliteit achteruit gaat. De level shot functie detecteert en corrigeert automatisch schuin genomen beelden zodat u altijd een rechte horizon hebt.

Aangezien dit toestel beschikt over optische beeldstabilisatie zult u weinig last hebben van trillingen en schokkerige beelden. Kortom deze camera is ideaal voor mensen die graag vloggen en selfies maken. En dankzij de wifi functie op dit model kunt u direct uw gemaakte opnames naar uw computer of smartphone sturen.

Voor- en nadelen HC-V800

U krijgt bij de Panasonic HC-V800 ook nog een aantal items bijgeleverd. Als eerste krijgt u een accu en een acculader zodat u de batterij van de camera op kunt laden. Vervolgens krijgt u een HDMI kabel en een USB kabel zodat u opnames op uw tv kunt bekijken. En als laatste krijgt u een lenskap zodat uw lens altijd beschermt is tegen krassen en barsten.

Schuine beelden worden gecorrigeerd dankzij de level shot functie.
Grote groepen mensen passen eenvoudig in uw frame.
De 8,57 megapixel BSI MOS-sensor vermindert ruis.
 Dit toestel beschikt niet over een viewfinder.

Meest gestelde vragen over Panasonic camcorders

Is er regelmatig een Panasonic videocamera aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Panasonic videocamera aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een Panasonic filmcamera aanbieding te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Panasonic camcorders geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een Panasonic video camera aanbieding beschikbaar is zetten we die direct in onze review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Panasonic camcorders aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Panasonic filmcamera vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Panasonic filmcamera van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Panasonic video camera de beste is? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Panasonic videorecorder de beste is.

Als je op zoek bent naar de beste Panasonic camcorder dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste Panasonic film camera direct te vinden in onze top 5 Panasonic camcorder. Op die manier wordt het heel makkelijk om de filmcamera beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over types van Panasonic die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Panasonic camcorders vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.