Online alles in 1 | Bekijk nu alle pakketten & kom achter alle prijzen! | Alles van A-Z!

sep 19, 2020 | 0 Reacties

Online.nl alles in 1 is een telecomprovider die verschillende soorten pakketten aanbiedt. Met het alles in 1 online pakket kun je bellen, internetten en televisie kijken. Je hebt de keuze uit een ADSL pakket of een glasvezelpakket.

Het voordeel van glasvezel is dat het zeer snel internet biedt. Voor een pakket met glasvezel geldt dat dit alleen kan worden aangeboden als er glasvezel mogelijk is op je adres. Je kunt dit checken met onze vergelijker op de pagina.

Online alles in 1

Verschillende pakketten

Je kunt bij Online alles in 1 uit verschillende pakketten kiezen. Alle pakketten bieden 86 kanalen aan, hiervan kun je 49 kanalen in High Definition bekijken. Bellen kost hetzelfde bij elk pakket, namelijk 14 cent per minuut. En deze aanbieders heeft ook gedacht aan de voetbalfanaten, want je krijgt namelijk gratis FOX Sports 1,2 en 3 bij alle Online alles in 1 pakketten

Qua soort aansluiting, snelheid, prijs en cashback zitten er wel verschillen tussen de verschillende pakketten. De verschillen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

PakkettenSoort aansluiting SnelheidKorting voor de eerste 3 maandenCashbackPrijs per maand
Online alles in 1 pakket 1ADSL 100 Mb/s€32.530€50
Online alles in 1 pakket 2Glasvezel100 Mb/s€37.540€35
Online alles in 1 pakket 3Glasvezel200 Mb/s€4540€62,50
Online alles in 1 pakket 1Glasvezel500 Mb/s€4040€72.5

Zoals je ziet krijg je boven op de eerste 3 maanden korting ook nog cashback, neem dit dus altijd mee bij het uitrekenen.

Live TV App

Met de app kijk je overal in Nederland televisie. Op die manier ben je bij Online altijd mobiel. Televisie kijken doe je via je tablet, laptop en mobiel. Je kunt trouwens ook in heel Europa televisie kijken, ideaal als je op vakantie bent.

Interactieve televisie

Interactieve televisie krijg je van Canal Digitaal, hiermee kan je opnemen, pauzeren en TV Gemist bekijken. Met TV Gemist bekijk je programma’s terug die je hebt gemist, zo mis je geen enkele aflevering meer van je favoriete programma.

Vaste telefonie

Zoals je weet, bel je met Online voor 14 cent per minuut, maar wat als je nou veel belt? Dan is het een optie om voor Bellen onbeperkt Nederland te gaan. Hiermee bel je onbeperkt in Nederland, zonder dat het je teveel kost. Als je vaak naar Europa belt, hoef jij je ook geen zorgen te maken. 

Neem dan de Bellen Europa bundel, hiermee bel je onbeperkt in Europa voor een vast tarief. Dat je je bestaande telefoonnummer graag wilt behouden, begrijpen ze goed bij Online. Je kunt namelijk gebruik maken van nummerbehoud, op die manier hoef je niet iedereen op de hoogte te brengen van een nieuwe telefoonnummer.

Installatie

Het Online.nl alles in 1 pakket van Online is makkelijk te installeren, je krijgt namelijk een doe het zelf pakket. In principe gaat het installeren vrij eenvoudig, maar mocht je er toch niet uitkomen en hulp nodig hebben, dan staat de klantenservice voor je klaar. Mochten jullie er samen ook niet uitkomen, dan kun je een monteur gratis laten langskomen. Deze weet precies hoe het installatieproces gaat en komt altijd binnen een week langs.

Online alles in 1 ervaringen

Er zijn veel negatieve recensies over Online.nl alles in 1, vaak gaat het over het internet dat niet naar behoren werkt. Vaak krijgen de verschillende providers een slechte recensie. Dit omdat vooral mensen met een slechte ervaring hun frustratie willen uiten door een recensie te schrijven.

Als alles goed gaat hebben mensen niet de behoefte om een recensie te schrijven. Je raakt dus onterecht bevooroordeeld van het lezen van dit soort recensies. Natuurlijk zijn er altijd verbeteringen en daar werken ze zeker aan.

Vooral als het gaat om wifi problemen, zie je dat er vaak negatief over wordt geschreven. Echter is dit een lastig probleem. De provider kan enkel een goede verbinding tot aan je huis garanderen. Ze sturen je wel een nieuw modem om te kijken of er wat mee mis is, maar als dit niet het geval is dan ligt het aan andere aspecten.

Maak de juiste vergelijking

Het is belangrijk dat je bij het nemen van een keuze de juiste aanbod voor je hebt. Vraag je je af of een online.nl alles in 1 pakket het beste aansluit op je wensen? Wil je direct weten of dit zo is? Maak dan gebruik van onze vergelijker op deze pagina.

Hier kun je wensen opgeven en het aanbod controleren en vergelijken met dat van andere aanbieders. Dat scheelt je zeer veel tijd, want zoals je weet zijn er veel providers om uit te kiezen. En zo weet je zeker dat je de beste deal krijgt.

Handige & leuke video’s

Beste deal bemachtigen? Druk snel op de button en profiteer direct van grote voordelen

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken