Nekmassage apparaat kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste nekmassage apparaat vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van nek massage kussens vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een nekmassagekussen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Op zoek naar het beste nekmassage apparaat? Dan ben je hier bij Vergelijk-Gratis.nl op de goede plek. Een nekmassage kan soms wonderen verrichten en daarom is het fijn om een nekmassagekussen in huis te hebben. Na een lange dag werken kunnen de spieren toch goed vast zitten.

Een nek massage apparaat is te verkrijgen in alle soorten en maten. Om het je wat gemakkelijker te maken hebben we de top 5 beste nek massage kussen opgesteld. Hierbij zitten ook reviews en voor- en nadelen, lees deze goed door om een weloverwogen keus te maken.

1. Medisana MC 828

Geef je spieren de rust die ze verdienen met het Medisana MC 828 nek massagekussen. Zo geniet je ook thuis van een heerlijk rustgevende massage waarbij je spier volledig tot rust komen en goed los worden gemaakt.

Daarnaast is dit model voorzien van zowel een verwarmende als een verkoelende functie. Zo kun je altijd extra genieten in de zomer- en de wintermaanden. De verwarmfunctie is ook geschikt voor het extra goed los maken van je spieren wanneer deze bijvoorbeeld stijf zijn.

Je hebt bij de Medisana MC 828 de keuze uit 3 verschillende massage soorten. Denk hierbij aan een intense Shiatsu-massage, een doelgerichte massage of een vibrerende massage voor het zitvlak.

Vind je het lastig om zelf een keuze te maken voor welke soort massage je wil? Dan is het handig dat er al 4 massageprogramma’s zijn geïnstalleerd zodat je alleen nog maar op de knop hoeft te drukken om even heerlijk tot rust te komen. Mocht de massage zo ontspannen zijn dat je in slaap valt dan is dat geen probleem want de Medisana MC 828 schakelt na automatisch uit na 15 minuten.

Voor- en nadelen MC 828

Je ontvangt niet alleen de Medisana MC 828 maar ook een aantal spullen die standaard worden meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over hoe dit model precies werkt. Ook wordt er afstandsbediening meegeleverd zodat je tijdens de massage niet hoeft op te staan om iets aan te passen.

Het kussen is verstelbaar in de hoogte
Voorzien van 4 vooraf geïnstalleerde massageprogramma’s
Keuze uit een Shiatsu-, vibratie- of klopmassage
Niet geschikt voor het masseren van je taille of heupen

2. Medisana MC825

Na een lange dag werken lekker op de bank ploffen en dan ook nog een heerlijke massage krijgen. Met de Medisana MC825 is het allemaal mogelijk want dit model is namelijk niet alleen geschikt voor je rug. Zo kun je er ook voor kiezen om je nek, je benen, je zitvlak en je taille te laten masseren.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een Shiatsu-massage die door middel van een oude Japanse methode de spieren los maakt en laat ontspannen. Hierdoor komt niet alleen je gehele lichaam lichaam tot rust maar het werkt ook rustgevend voor je hoofd doordat je even nergens aan hoeft te denken.

Daarnaast maakt de Medisana MC825 bij het masseren van de benen en de taille gebruik van een andere soort massage techniek. Deze techniek is namelijk de acupressuur-massage waarbij de spieren volledig los worden gemaakt en je weer helemaal tot rust kunt komen.

Bovendien is de nekmassage in hoogte verstelbaar. Dat is namelijk wel zo fijn als je wat kleiner of juist groter bent want anders wordt de nek massage uitgevoerd op je achterhoofd of je bovenrug wat niet de bedoeling is. In de wintermaanden is het fijn om de warmtefunctie te gebruiken voor een extra ontspannen massage.

Voor- en nadelen MC825

Er worden naast de Medisana MC825 standaard een aantal items meegeleverd. Denk hierbij aan een adapter die je nodig hebt om het apparaat te laten functioneren.

Ook ontvang je een afstandsbediening die je de mogelijkheid geeft om tijdens de massage de standen aan te passen. Zeker niet te vergeten is de handleiding die wordt meegeleverd. Deze handleiding zal je namelijk uitleg geven over de bediening van de Medisana MC825.

Keuze uit 3 verschillende soorten massage’s
Dankzij de warmtefunctie voelt de massage extra ontspannen aan
Masseert naast je rug ook je taille/heupen
Dit type is niet volledig geruisloos bij gebruik

3. Medisana MCG 820

Kom even helemaal tot rust en geef je spieren ook gelijk de rust die ze verdienen met de Medisana MCG 820. Zet het apparaat op een stoel of op de bank en geniet van een heerlijk massage. Kies daarbij uit 4 verschillende soorten massages op de meegeleverde afstandsbediening.

Zo heb je een rol-, shiatsu-, vibratie- of een acupressuur massage. Je bepaalt dus helemaal zelf op welke manier je lichaam gemasseerd wordt. Bovendien voelt de massage ook nog eens heel natuurlijk dankzij de Soft Touch massagekoppen die voorzien van gelvulling.

De Medisana MCG 820 beschikt daarnaast ook over een infrarood warmtefunctie waardoor je spieren nog beter tot rust komen. Super fijn wanneer je thuis komt van het werk in de wintermaanden.

Er zijn in totaal maar liefst 12 verschillende massageprogramma’s waardoor er altijd een geschikte massage bij zit voor jou. Als je de Medisana MCG 820 vaak gebruikt dan zal het kussen ook wel vies worden. Maar daar hoef jij je geen zorgen over te maken wat de afneembare hoes kun je eenvoudig reinigen in de wasmachine.

Voor- en nadelen MCG 820

Natuurlijk worden er bij de Medisana MCG 820 ook een aantal spullen meegeleverd die het apparaat compleet maken. Zo ontvang je een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe dit model precies werkt.

De afstandsbediening die je ontvangt geeft je de mogelijkheid om tijdens de massage wijzigingen door te voeren zonder dat je hiervoor hoeft op te staan.

Voelt natuurlijk aan dankzij de Soft Touch massagekoppen
Keuze uit 4 verschillende soorten massage’s
Pas de intensiteit aan met 3 verschillende standen
Het kussen past niet in iedere stoel

4. Beurer MG300 XL

De Beurer MG300 XL is een apparaat dat zeer geschikt is voor mensen die last hebben van hun spieren. Natuurlijk is hij ook geschikt voor mensen die het gewoon lekker vinden om even helemaal tot rust te komen. Dit model biedt namelijk heel veel massage mogelijkheden waarmee je alle kanten op kunt.

Plaats het Shiatsu massagekussen op een stoel en ga vervolgens zitten. De Beurer MG300 XL voert dan gelijk een body scan uit waardoor de massage wordt aangepast op jouw persoonlijke kenmerken. Zo kunnen de spieren perfect worden los gemaakt.

Daarnaast beschikt de Beurer MG300 XL over maar liefst 4 massagekoppen die goed samen werken met elkaar. Hiermee kun je jou vermoeide rug wat ontspanning geven en ervoor zorgen dat deze weer een beetje los komt en flexibel wordt. In combinatie met de fijne warmtefunctie worden de spieren extra goed los gemaakt en kun je er weer tegenaan.

Bovendien wordt niet alleen je rug gemasseerd maar ook wordt je nek wordt gelijk onder handen genomen. Hartstikke fijn wanneer je een keer een stijve nek hebt of gewoon over het algemeen last hebt van je nek.

Voor- en nadelen MG300 XL

Naast de Beurer MG300 XL worden er standaard een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je natuurlijk een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe dit model precies werkt. Ook wordt er een adapter meegeleverd omdat het dit model alleen functioneert op netstroom.

Naast je boven- en onderrug wordt ook je nek gemasseerd
De massage wordt altijd aangepast aan je lichaam
Eenvoudig op te bergen dankzij de handige lusjes
Niet geschikt voor het masseren van je heupen of taille

5. Beurer MG510

Met de Beurer MG510 heb je de massage helemaal zelf in de hand en bepaal je dus ook zelf wat er precies gemasseerd wordt. Fijn om te gebruiken na het sporten of om gewoon lekker tot rust te komen na een lange dag werken. Waar je het precies voor gebruikt bepaal je zelf.

Zo voert dit model een klopmassage uit en is het voorzien van een batterij met een batterijduur van maar liefst 2 uur. Er wordt hierdoor een krachtige massage uitgevoerd waardoor je spieren volledig los komen. Gebruik het apparaat zowel mét als zonder handvat, dat bepaal je namelijk helemaal zelf en dat licht natuurlijk ook aan de plek die je wilt masseren.

Bovendien heb je bij de Beurer MG510 keuze uit 4 verschillende massagekoppen. Hierbij kun je denken aan een kop met verkoelend element of juist een massagekop met een warmtefunctie. De warmtefunctie zorgt er namelijk voor dat de spieren extra goed los komen en dat je volledig tot rust komt.

Niet alleen komen je spieren tot rust maar ook je hoofd krijgt zijn rust omdat je heel even nergens aan hoeft te denken. Daarnaast bedien je dit model via de duidelijk aangegeven knoppen met led verlichting. Hier stel je onder andere de intensiteit in van de massage. Verder schakelt de Beurer MG510 automatisch uit wanneer de massage is afgelopen en zo bespaar je weer energie.

Voor- en nadelen MG510

Je ontvangt bij de Beurer MG510 standaard een aantal items die het apparaat compleet maken. Zo worden er standaard 4 massagekoppen meegeleverd waarbij je zelf kunt kiezen welke je wilt gebruiken.

De adapter die je ontvangt gebruik je wanneer de batterij van het nek massagekussen leeg is. Tot slot wordt er nog een handleiding meegeleverd waarin wordt verteld hoe dit model precies werkt en hoe deze moet worden bediend.

Er worden standaard 4 massagekoppen meegeleverd
Geschikt voor rug, nek, benen, schouders en armen
Hendel afneembaar om kleinere plekken te bereiken
Niet mogelijk om andere soorten massages uit te voeren

Meest gestelde vragen over een nekmassagekussen

Is er regelmatig een nekmassagekussen aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een nekmassagekussen aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding nekmassage apparaat te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen nekmassagekussen te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste nekmassage apparaat geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen nekmassagekussen beschikbaar is zetten we die direct in onze nekmassage apparaat review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 nekmassage kussen aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met nekmassagekussen vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is het beste nekmassage apparaat van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke nekmassage kussen is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke nekmassage apparaat is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste nekmassagekussen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop nek massage kussen direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de nekmassagekussen beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de nek massage apparaten die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste nekmassagekussen vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken