Vergelijk gratis

Nederlanders kiezen massaal voor Alles-in-1 pakketten

aug 6, 2018 | Alles in 1, Internet, TV, Bellen

We kunnen er niet meer omheen, de alles-in-1 pakketten, je ziet ze voortaan in elk reclameblok wel voorbijkomen. De alles-in-1 pakketten zijn sinds 2007 op de markt in Nederland. 

Alles in 1 bevalt goed onder de Nederlanders

De aanloopfase van deze pakketten was niet geweldig, de Nederlandse consument zag de waarde en extra voordelen er nog niet echt van in. Tegenwoordig ziet de Nederlander dit wel en kiest hier dan ook massaal voor. Ruim 70% van alle Nederlanders beschikt over een alles-in-1 pakket. Het heeft nou eenmaal leuke voordelen zo’n alles-in-1 pakket, lees snel verder om erachter te komen.

Voordeel 1: aanspreekpunt

Een groot voordeel van het hebben van een alles-in-1 pakket in vergelijking met losse abonnementen bij verschillende aanbieders is het feit dat je bij eventuele storingen of andere problemen terecht kunt bij één contactpunt. Hierdoor is alles veel sneller geregeld, bovendien krijg je niet constant losse facturen toegestuurd voor de verschillende abonnementen. Wil je meer weten over het vergelijken van alles in 1 pakketten, klik dan gauw op de button om het beste aanbod te vergelijken.

Voordeel 2: leuke voordelen en kortingen

Ben jij al een gelukkige eigenaar van een alles-in-1 pakket? Dan zul je het vast al wel gemerkt hebben. Je bespaart in vergelijking met losse abonnementen aanzienlijk op je maandlasten. Omdat je al je diensten afsluit bij één dezelfde aanbieder is het voor hen mogelijk om een korting te bieden, ze noemen dit ook wel combinatiekorting of schaalvoordelen. Je spreek eigenlijk pas echt over schaalvoordelen wanneer je bijvoorbeeld met een bedrijf een alles-in-1 pakket afneemt.

Waarschijnlijk worden de besparingen in de toekomst alleen maar groter, wij zullen je uitleggen waarom dan precies. Veel invloedrijke mensen en trendvolgers voorspellen dat alles-in-1 pakketten alleen nog maar meer mensen gaat bereiken, we zitten momenteel op 70%. Het is al mogelijk om bij dezelfde aanbieder je mobiele abonnement af te nemen, hierdoor neem je meer diensten af waardoor de korting sowieso alleen maar groter kan worden.

Sla niet te snel de alles-in-1 pakketten over en geef het een kans als je nog niet over bent, wij weten zeker dat je het zult waarderen. Om er de voordeligste deal uit te slepen is het verstandig om alle aanbieders van alles-in-1 pakketten met elkaar te vergelijken. Wil je meer weten over internet of televisie? Klik dan op de links.

Handige & leuke video’s

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over Alles in 1, Diensten, Aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over het afsluiten van een alles in 1 pakket!

Begin nu met het vergelijken van alle alles in 1 aanbieders