Nationale Nederlanden inboedelverzekering de beste keuze voor jou? | Kom er direct achter & lees alle informatie van A-Z!

nov 10, 2020 | 0 Reacties

Verzekeringsbedrijf Nationale Nederland is in 1845 opgericht als “De Nederlanden” en na de fusie met een andere verzekeraar, de “Nationale-Levensverzekeringen-Bank”, in de jaren zestig zijn ze samen verder gegaan onder de naam “Nationale Nederlanden”.

De verzekeraar Nationale Nederlanden bestaat inmiddels dus al meer dan 175 jaar. Bij Nationale Nederlanden kun je terecht voor een groot aantal verschillende soorten verzekeringen, waaronder onder meer opstalverzekeringen, autoverzekeringen, rechtsbijstandverzekering en ook een Nationale Nederlanden inboedelverzekering. Hieronder lees je meer over deze verzekering.

Nationale Nederlanden inboedelverzekering

Nationale Nederlanden inboedelverzekering

Een inboedel verzekering is een verzekering die schade of verlies van je inboedel dekt. Met de inboedelverzekering van Nationale-Nederlanden verzeker je je spullen tegen schade door brand, diefstal, storm of overstroming. Het is dan ook verstandig om de inboedelverzekering te vergelijken.

Kiest u voor volledige dekking? Op deze manier zijn vrijwel alle andere schade die plotseling en per ongeluk ontstaat ook verzekerd. Je kunt je inboedelverzekering uitbreiden met mobiele elektronica, buiten- en glas.

Verschillende dekkingen

Bij Nationale Nederlanden kun je kiezen uit twee verschillende dekkingen voor je inboedelverzekering. Je kunt kiezen voor een Basis of All-in dekking.

Het verschil tussen een basis en een all-in dekking is dat ook de schade door jezelf of door je kind is veroorzaakt. Hieronder hebben we voor je opgesomd wat er door de verschillende Nationale Nederlanden inboedelverzekeringen wordt gedekt.

Basis dekkingAll-In dekking
Schade veroorzaakt door brandSchade veroorzaakt door brand
Schade veroorzaakt door inbraak of diefstalSchade veroorzaakt door inbraak of diefstal
Schade veroorzaakt door storm, hagel, regen of sneeuwSchade veroorzaakt door storm, hagel, regen of sneeuw
Schade veroorzaakt door vorst, bijvoorbeeld gesprongen waterleidingenSchade veroorzaakt door vorst, bijvoorbeeld gesprongen waterleidingen
Schade veroorzaakt door jezelf of door je kind

Aanvullende dekkingen

Wil je nu echt goed verzekerd zijn? Kies dan voor aanvullende verzekeringen. Een inboedelverzekering van Nationale Nederlanden kun je namelijk aanvullen met drie verschillende aanvullende dekkingen:

Een buitenshuisdekking, een glasdekking en een dekking voor mobiele elektronica. Hieronder gaan we kort in op de verschillende aanvullende dekkingen, zodat je een goed beeld hebt van welke toegevoegde waarde het je kan bieden.

1. Buitenshuisdekking

Het kan voorkomen dat je spullen buitenshuis gestolen of beschadigd worden. Om jezelf hiervoor te verzekeren, kun je je inboedelverzekering All-in uitbreiden met een buitenshuisdekking. Je bent dan in Nederland goed verzekerd, maar ook wereldwijd.

2. Glasdekking

Je kunt je inboedelverzekering aanvullen met een glasdekking. Hiermee ben je verzekert tegen schade aan je ruiten in huis. Niet alleen is het glas in ramen en deuren verzekerd, zo ook kunststoffen ruiten en bijvoorbeeld glas-in-lood zijn met deze glasdekking verzekerd.

3. Dekking Mobiele elektronica

Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van mobiele elektronica. Dit soort elektronica is zeer kwetsbaar. Voordat je het weet heb je schade aan je smartphone, tablet, laptop laten vallen.

Een reparatie kan al snel honderden euro’s kosten. Niet echt een bedrag wat je graag wilt besteden. Gelukkig biedt Nationale Nederlanden een aanvullende dekking mobiele elektronica waarmee het gehele gezin wereldwijd is verzekerd.

Nationale Nederlanden inboedelverzekering de juiste keuze?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, biedt Nationale Nederlanden een goede inboedelverzekering aan. Maar er zijn ook andere verzekeraars die je een goede inboedelverzekering kunnen aanbieden. Wil je nu gelijk weten of de Nationale Nederlanden je echt het beste biedt?

Vraag je je nu af wat andere verzekeraars je bieden als het gaat om een inboedelverzekering? Ontdek snel wat de mogelijkheden zijn qua inboedelverzekering. Maak nu gebruik van onze vergelijker op deze pagina en vergelijk de inboedelverzekering van Nationale Nederlanden met dat van andere verzekeraars.

Je kunt in de vergelijker aangeven waarnaar je op zoek bent en eventuele extra wensen invullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens verschijnen bijpassende verzekeringen. Vergelijk de verzekeraar met elkaar op premies, dekkingen en voorwaarden. Zo weet je zeker dat je de verzekering kiest die het beste bij je wensen past.

Nationale Nederlanden inboedelverzekering vergelijken

Bekijk meer informatie

Vergelijk direct de Klaverblad inboedelverzekering!

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken