Mini trampoline kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste mini trampoline vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van mini trampolines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een kleine trampoline voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Op zoek naar een mini trampoline? Dan ben je hier aan het goede adres. Tegenwoordig kun je veel verschillende soorten kleine trampolines vinden, maar welke is nou het beste om te sporten of gewoon voor de kleine kids? Ga je een mini trampoline kopen dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten, hierdoor kan een kleine trampoline kopen nog wel eens lastig zijn. Om deze reden hebben we een top 5 mini trampoline opgesteld met reviews en voor- en nadelen. Bekijk de top 5 om een goede keus te maken!

1. Flexbounce Mini-Trampoline

De Flexbounce mini-trampoline is er een met inklapbare pootjes zodat je deze altijd makkelijk kan opbergen. Zo voorkom je onnodige slijtage op de constructie. Het frame is volledig gemaakt van carbon staal, hierdoor hoef je niet bang te zijn dat het frame snel slijt. Ook is dit frame speciaal behandeld zodat er geen roestvorming op kan plaatsvinden, waardoor de levensduur erg lang is.

De diameter bedraagt 100 cm waardoor je genoeg bewegingsruimte hebt als je rustig je oefeningen aan het doen bent. Het springoppervlak van dit model wordt bij elkaar gehouden door maar liefst 30 elastieken.

Met dank aan deze elastieken veert het springoppervlak goed mee waardoor de kans op blessures heel klein wordt omdat je gewrichten niet zwaar belast worden. Het maximale belastbare gewicht bedraagt 200 kg dus iedereen kan gebruik maken van dit handige speeltje.

Voor- en nadelen Flexbounce mini-trampoline

Bij de Flexbounce mini-trampoline ontvang je een springsteun zodat je jezelf stevig vast kunt houden tijdens het springen en niet zomaar je evenwicht kan verliezen. Als laatste niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit product.

Wordt standaard geleverd met een springsteun zodat je niet valt
De 30 elastieken zorgen voor een goede demping
Het frame is gegalvaniseerd waardoor het niet kan gaan roesten
Je hebt ruimte nodig om deze ergens te plaatsen en op te bergen

2. Jumpking Trampoline Mini Bouncer

De Jumpking Trampoline Mini Bouncer Snow is een product dat speciaal is ontworpen voor kleine kinderen. De stevige veren van dit model geven genoeg demping voor de kleintjes. Deze zijn bedekt met een dik en zacht materiaal zodat hun voetjes er niet tussen kunnen komen.

Natuurlijk staat bij dit soort producten de veiligheid van jouw kinderen voorop dus ook de pootjes bieden extra stabiliteit en liggen laag op de grond zodat de afstand tot de grond minimaal is.

Een ander groot voordeel van dit product is het handvat wat ervoor zorgt dat jouw kind niet zomaar kan vallen. Dit handvat is in hoogte verstelbaar zodat zowel hele kleine kinderen als iets grotere kinderen veel springplezier beleven.

Het is mogelijk om dit model buiten te gebruiken maar als je het liever binnen neerzet is dat ook mogelijk. Hierdoor kan jouw kind het hele jaar door lekker rondspringen.

Voor- en nadelen Jumpking Trampoline Mini Bouncer Snow

Bij de Jumpking Trampoline Mini Bouncer Snow wordt standaard een handvat meegeleverd zodat de kleinere kinderen hun evenwicht kunnen houden. Tot slot natuurlijk niet onbelangrijk de bijbehorende handleiding met daarin een uitleg over alle functionaliteiten van dit geweldige product.

Je gebruikt dit model zowel binnen als buiten
Uiterst geschikt voor de hele kleine kinderen
Er wordt standaard een verstelbaar handvat meegeleverd
Niet geschikt voor kinderen jonger als 3 jaar

3. Fitness Mini Trampoline met veiligheidsnet

De Fitness Mini Trampoline is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar oud. Dit model is zowel binnen al buiten te gebruiken waardoor jouw kleintjes het hele jaar door springplezier kunnen beleven.

Natuurlijk staat veiligheid voorop bij dit soort producten dus daarom zit er standaard een veiligheidsnet bij om ervoor te zorgen dat jouw kinderen niet zomaar op de grond kunnen vallen. Dan zijn de palen die dit net bij elkaar houden ook nog eens voorzien van een foam laag zodat ze niet hun hoofd hiertegen aan kunnen stoten.

De volledige diameter bedraagt 120 cm waardoor jouw kind voldoende ruimte heeft om even lekker te gaan springen en z’n energie kwijt kan. De hoogte van de trampoline is zo dicht mogelijk bij de grond zodat de afstand tussen de grond en het springoppervlak minimaal is.

De veren zijn afgedekt met een dikke en stevige rand, hierdoor is het bijna onmogelijk om met je voeten tussen de veren komen.

Voor- en nadelen Fitness Mini Trampoline

Bij de Fitness Mini Trampoline wordt standaard een veiligheidsnet en een veiligheidsrand meegeleverd om de veiligheid van je kind te garanderen. Als laatste niet te vergeten de handleiding waarin alles over dit product nog een keer duidelijk staat uitgelegd.

Wordt standaard geleverd met een veiligheidsnet en rand
Het springoppervlak van 120 cm biedt genoeg bewegingsruimte
De steunpalen zijn voorzien van een laag foam
Niet geschikt voor kinderen jongen dan 3 jaar

4. Relaxdays Trampoline met stang

De Relaxdays trampoline is een zeshoekige trampoline waarop je veel oefeningen kunt doen om goed fit te blijven. Je zet verschillende spiergroepen aan het werk zodat je verschillende spieren kunt trainen. Heb je moeite om je evenwicht te houden? Dat is vanaf nu verleden tijd omdat bij dit model een handvat wordt meegeleverd.

Het springoppervlak heeft een diameter van 124 cm waardoor je meer als genoeg bewegingsruimte hebt. Omdat dit oppervlak vrij groot is moet je wel ruimte hebben om dit toestel ergens te plaatsten, dit kan zowel buiten als binnen. Zo kun je het hele jaar door trainen, ook in de winter.

Het speciaal behandelde frame is gegalvaniseerd waardoor er geen roestvorming kan plaatsvinden op deze onderdelen. Het volledige product weegt nog geen 10 kg dus je kunt hem makkelijk verplaatsen of ergens opbergen als je hem even niet gebruikt. Het maximaal belastbare gewicht bedraagt 150 kg dus iedereen kan gebruik maken van dit model.

Voor- en nadelen Relaxdays trampoline

Bij de Relaxdays trampoline wordt standaard een handvat meegeleverd waardoor je nooit je evenwicht kunt verliezen en kunt vallen. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de handleiding waarin alles over dit product uitgebreid staat uitgelegd.

Het maximaal belastbare gewicht bedraagt maar liefst 150 KG
Het zeshoekige ontwerp zorgt voor meer bewegingsruimte
Je ontvang standaard een handvat bij bestelling van dit product
Niet geschikt voor jonge kinderen

5. Relaxdays Trampoline zeshoekig

De Relaxdays trampoline zeshoekig is een opvouwbare fitnesstrampoline met een zeshoekig ontwerp wat zorgt voor meer bewegingsruimte. Omdat je deze kunt opvouwen is hij eenvoudig op te bergen in bijvoorbeeld een kast of onder je bed.

Met dank aan het gegalvaniseerde frame kan er geen roestvorming plaatsvinden als je hem vaak buiten hebt staan in de kou en regen. Train je liever binnen? Dat kan ook gewoon, zorg er dan wel voor dat je genoeg ruimte hebt en dat er geen spullen om je heen staan waar je tegenaan kunt vallen.

Het totale gewicht bedraagt maar 9 kilogram waardoor je deze eenvoudig kunt verplaatsen of vervoeren. Dit kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld een weekendje weggaat maar toch graag wilt trainen.

Bijna iedereen kan gebruik maken van dit toestel omdat het maximale belastbare gewicht 120 KG bedraagt. Dit model is ideaal als je bepaalde spiergroepen aan het werk wilt zetten die je in het dagelijkse leven niet vaak gebruikt of als je jouw conditie wilt verbeteren.

Voor- en nadelen Relaxdays trampoline zeshoekig

Bij de Relaxdays trampoline zeshoekig worden natuurlijk de 6 poten meegeleverd waarop dit toestel steunt. Als laatste heb je nog de handleiding waarin alle specificaties en functies van dit product uitgebreid uitgelegd staan om ongelukken te voorkomen.

Met een gewicht van 9 KG verplaats je deze eenvoudig
Speciaal behandelde frame is zowel geschikt voor binnen als voor buiten
Zet verschillende spiergroepen aan het werk en verbeter je conditie
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar

Meest gestelde vragen over mini trampolines

Is er regelmatig een mini trampoline aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een mini trampoline aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding mini trampoline te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen kleine trampoline te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste mini trampolines geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen mini trampoline beschikbaar is zetten we die direct in onze mini trampoline review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 kleine trampolines aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met mini trampolines vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste mini trampoline van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke mini trampoline is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke mini trampoline is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste mini trampoline dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop kleine trampolines direct te vinden in onze top 5 kleine trampoline. Op die manier wordt het heel makkelijk om de mini trampoline beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de mini trampolines die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste mini trampoline vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.