Miele wasmachine kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Miele wasmachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Miele wasmachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Miele wasmachine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Koop je een Miele wasmachine, dan ben je automatisch verzekerd van een apparaat waar jaren gebruik van gemaakt kan worden. Handig om te weten is dat Miele wasmachines vrijwel altijd beschikken over een ProfiEco motor, deze zijn koolborstelloos.

Doordat er gebruik gemaakt wordt van dit soort motor heb je weinig last van geluid en trillingen. Daarnaast heb je Miele TwinDos modellen, die wasmiddel automatisch voor je doseert. Erg gemakkelijk. Al met al zijn er dus veel Miele wasmachines met veel functionaliteiten.

Bekijk de top 5 Miele wasmachine met daarbij reviews en voor- en nadelen. Lees deze goed door om een goede keus voor jezelf te maken.

1. Miele WCI 330 PowerWash XL

De Miele WCI 330 PowerWash XL is een zeer energiezuinig apparaat die zonder moeite 9 kilo vuile was schoon spoelt. Dit model heeft een A+++-40% energielabel wat inhoud dat deze uitvoering 40% zuiniger is dan een A+++ machine. Wanneer je PowerWash 2.0 selecteert wordt er minder water door de trommel gespoeld wat ten goede zal komen van je water- en energierekening.

Wat dit type helemaal perfect maakt is de ruime keuze uit wasprogramma’s. Je kunt onder andere kiezen tussen outdoor, wol en overhemden. Mocht het voorkomen dat je snel een wasje moet draaien? Selecteer dan het QuickPowerWash programma wat er voor zorgt dat je maximaal 5 kilo vuile was binnen 59 minuten schoon krijgt.

Heb je minder dan 1 kilogram vuile was? Kies dan het SingleWash programma zodat je binnen 39 minuten het benodigde kledingstuk schoon terug hebt.

Voor- en nadelen WCI 330 PowerWash XL

Bij de Miele WCI 330 PowerWash XL ontvang je een aan- en afvoerslang zodat je de wasautomaat direct aan kunt sluiten op de watertoevoer en nog 3 capsules die je kleding beschermen tegen slijtage. Tot slot de handleiding met een uitgebreide uitleg over alle functionaliteiten van deze prachtige machine.

Dankzij PowerWash 2.0 bespaar je op je water- en energierekening
Het is mogelijk om CapDosing te gebruiken om slijtage te voorkomen
Met QuickPowerWash programma was je 5 kilo was in 59 minuten schoon
Niet mogelijk om je wasmiddel automatisch te doseren

2. Miele WWI 660 XL W1 TwinDos

Met de Miele WWI 660 XL W1 TwinDos is het mogelijk om 9 kilo wasgoed op een zeer energiezuinige manier te wassen. Deze machine is bekroond met het A+++-10% energielabel. Deze zuinigheid wordt onder andere mogelijk gemaakt door de TwinDos functie waarmee deze uitvoering automatisch het wasmiddel doseert.

Zo verbruik je nooit onnodig veel zeep en zal je kleding er beter uit zien na het wassen. De TwinDos reservoirs worden er helaas niet standaard bijgeleverd, deze zul je er apart bij moeten bestellen.

Het is ook mogelijk om de CapDosing wascapsules te gebruiken die in principe hetzelfde resultaat geven alleen worden deze niet automatisch gedoseerd. Mocht je dit onnodig vinden? Gebruik dan gerust jouw eigen wasmiddel of wasverzachter.

Een ander pluspunt dat we hebben ontdekt is dat het mogelijk is om je smartphone te verbinden met de wasmachine via de Miele@Home app. Op deze app kun je bijvoorbeeld zien hoelang het nog duurt voordat het wasprogramma is afgerond.

Voor- en nadelen WWI 660 XL W1 TwinDos

Bij de Miele WWI 660 XL W1 TwinDos ontvang je 1,5 liter UltraPhase 1 en 2 wasmiddel voor het wassen van witte was en alle overige was en nog 3 wascapsules die voorkomen dat je kleren slijten tijdens het wassen.

Om dit product direct aan te kunnen sluiten wordt er natuurlijk een aan- en afvoerslang meegeleverd. Tot slot natuurlijk de bijbehorende handleiding met een uitgebreide uitleg over deze uitvoering.

Bedien dit type via de Miele@Home app op je smartphone
Mogelijk om gebruik te maken van de CapDosing capsules
Wasmiddel wordt automatisch gedoseerd met TwinDos
Heeft geen programma wat ervoor zorgt dat je sneller schone was hebt

3. Miele WDB 030 WCS

De Miele WDB 030 WCS W1 Classic beschikt over een koolborstelloze ProfiEco motor waardoor er minder geluid wordt geproduceerd en de levensduur gemiddeld langer is. Dit komt omdat er maar weinig wrijving in de motor plaatsvind. Om energie te besparen is het mogelijk om vanaf 20 graden te wassen. En wanneer je erg vervuilde kleding hebt kun je wassen met een temperatuur van 90 graden.

De trommel van dit model heeft een vulgewicht van maximaal 7 kilogram wat hem geschikt maakt voor een huishouden van 1 tot 2 personen. Wat deze trommel uniek maakt is het kledingbeschermende SoftCare waardoor je kleren minder snel slijten. Er is een ruime keuze uit 10 verschillende wasprogramma’s waaronder fijne was, katoen en jeans.

Een andere handige functie is dat je kunt wassen met een CapDosing capsule waardoor je schone was mooier blijft en minder snel zal slijten. Mocht je liever met je eigen wasmiddel of wasverzachter willen wassen dan is dat geen probleem.

Voor- en nadelen WDB 030 WCS W1 Classic

Bij de Miele WDB 030 WCS W1 Classic ontvang je een handleiding waarin een uitgebreide uitleg staat over alle wasprogramma’s en andere functies. Tot slot natuurlijk een aan- en afvoerslang zodat je direct de machine aan kunt sluiten op het water.

Minder trillingen en geluid dankzij de koolborstelloze motor
De voorzijde is slijtage vrij
Mogelijk om CapDosing te gebruiken voor een extra schone was
Heeft geen echte functie om water en energie te besparen

4. Miele WWF 120 WCS

De Miele WWF 120 WCS is een energiezuinig apparaat met een A+++-10% energielabel. Dit houdt in dat hij 10% zuiniger is dan vergelijkbare machines met een A+++ label. Dankzij bepaalde sensoren geeft dit model aan hoeveel kilo vuile was er in de trommel zit.

Met deze gegevens wordt gekeken hoeveel water er nodig is om de was schoon te krijgen waardoor je energie en water bespaart en zo milieuvriendelijker bezig bent. Dit zal ook ten goede komen van je energierekening. Wat deze uitvoering doet opvallen is de ruime keuze uit wasprogramma’s, je kunt namelijk kiezen uit 12 verschillende programma’s zoals bijvoorbeeld wol of jeans.

Een ander groot pluspunt van dit apparaat is dat het mogelijk is om met speciale CapDosing capsules te wassen, voor een extra frisse en schone was.

Mocht je het fijner vinden om met je eigen wasmiddel of wasverzachter te wassen dan is dat geen probleem. Deze uitvoering reinigt na elk wasprogramma automatisch de trommel en wasmiddellade zodat je nooit vieze geurtjes in je schone kleren hebt.

Voor- en nadelen WWF 120 WCS

Bij de Miele WWF 120 WCS worden 3 wascapsules en een aan- en afvoerslang voor het watertoevoer in de trommel. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de bijbehorende handleiding met een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit prachtige product.

Dit model wast relatief stil met maar 73 decibel
De voorzijde van deze automaat is krasvrij
Er is een mogelijkheid om CapDosing capsules te gebruiken
Beschikt niet over PowerWash 2.0 voor extra zuinige wasbeurten

5. Miele WWR 760 WPS TwinDos

De Miele WWR 760 WPS TwinDos is een energiezuinige maar ook ruime machine met een vulgewicht van maar liefst 9 kilo. Dat maakt dit apparaat uiterst geschikt voor grote huishoudens met meer dan 5 personen.

De TwinDos en PowerWash functies maken dit model extra energiezuinig. Dankzij de TwinDos functie wordt er automatisch wasmiddel toegediend dat wordt afgestemd op de hoeveelheid vuile was in de trommel. Dit wordt gemeten door middel van sensoren die in deze trommel zitten.

Dan heb je nog de PowerWash functie die ervoor zorgt dat het water van bovenaf op de vuile was wordt gesproeid. Zo verbruik je minder water en is je was extra schoon. Daarnaast is er het QuickPowerWash programma waarmee je maximaal 4,5 kilogram vuile was schoon terug hebt binnen 1 uur.

Een ander groot pluspunt van deze uitvoering is de was assistent. Hiermee kun je zelf aangeven wat voor kledingstukken er in de trommel liggen, vervolgens stelt de machine het wasprogramma automatisch in.

Zo hoef je niet langer bang te zijn dat je een verkeerd programma hebt gestart. En als het programma afgerond is kun je nog de voorstrijkfunctie selecteren die ervoor zorgt dat kreukels met 30% verminderd worden.

Voor- en nadelen WWR 760 WPS TwinDos

Bij de Miele WWR 760 WPS TwinDos ontvang je 3 wascapsules en 1,5 liter UltraPhase 1 en 2 voor het wassen van witte en alle overige was. Daarnaast wordt er natuurlijk een aan- en afvoerslang meegeleverd om de machine aan te kunnen sluiten op het water. Tot slot natuurlijk niet te vergeten de handleiding met een uitgebreide uitleg.

Je wast 5 kilo vuile was binnen 1 uur
Wasmiddel wordt automatisch gedoseerd
Dit model is te bedienen via een app op je smartphone
Heeft geen verlichting in de trommel

Meest gestelde vragen over de Miele wasmachine

Is er regelmatig een Miele wasmachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Miele wasmachine aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een Miele wasmachine actie te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante wasmachine Miele aanbieding te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Miele wasmachine geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een wasmachine aanbieding Miele beschikbaar is zetten we die direct in onze Miele wasmachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Miele wasmachine actie te zien zodat je kunt beginnen met Miele wasmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Miele wasmachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welke Miele wasmachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Miele wasmachine het beste is.

Als je op zoek bent naar de Miele wasmachine beste koop, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Miele wasmachine direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de beste Miele wasmachine uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Miele wasmachines die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Miele wasmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.