Metabo schuurmachine kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Metabo schuurmachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Metabo schuurmachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Metabo schuurmachine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een Metabo schuurmachine kopen kan toch wat moeilijker zijn dan je van tevoren wellicht verwacht had. Welke Metabo schuurmachine past namelijk het beste bij jouw schuurklussen? Je kunt de keuze maken uit een Metabo bandschuurmachine, deltaschuurmachine, excenterschuurmachine of vlakschuurmachine.

Een pluspunt van alle Metabo schuurmachines is dat de bijbehorende handleiding ook in het Nederlands wordt meegeleverd. Om een nog betere keuze te maken hebben we een top 5 Metabo schuurmachine opgesteld met een bijbehorende review. Zo weet je zeker dat je een goede en weloverwogen keuze maakt.

1. Metabo SRE 4350 TurboTec

Met de Metabo SRE 4350 TurboTec is het een eitje om elke klus zonder probleem te klaren. Dat komt vooral doordat de SRE 4350 TurboTec tussen de 8.400 en 22.000 schuurbewegingen per minuut maakt. De krachtige 350 watt motor van dit apparaat maakt het mogelijk om elke schuurklus zonder problemen te klaren.

Je haalt snel alle oude verflagen weg met dit model, zelfs in de kleine hoekjes is het gemakkelijk om alles goed te kunnen schuren. Tevens zorgt de afneembare handgreep ervoor dat de machine bruikbaar is voor zowel ervaren klussers als voor de beginnende klussers. De handgreep is met een enkele beweging te demonteren.

Wilt u dat de machine sneller gaat? Dan regelt de TurboBoost functie dat hij sneller bewegingen gaat maken met een druk op de knop. De machine wordt ook goed beschermt tegen binnendringend stof. De rubber manchet en een afgedichte hoekkogellager zorgen hiervoor en dat resulteert in een langere levensduur van de SRE 4350 TurboTec.

Voor- en nadelen  van de Metabo SRE 4350 TurboTec

Bij de Metabo SRE 4350 TurboTec zitten standaard een aantal producten die erbij worden geleverd, om efficiënter te kunnen werken met deze machine. Om te beginnen levert Metabo er een schuurzool met klithechting bij om direct aan de slag te kunnen.

Daarnaast een extra afneembare handgreep die te gebruiken is bij langdurige schuurklussen. Bovendien is de stofbox die erbij geleverd wordt erg handig zodat u niet langer stof hoeft op te ruimen na het schuren. Als laatste handige extra wordt er een vouwfilter mee geleverd.

Dankzij de trillingswaarde van 3,3 m/s voelt u nauwelijks trillingen
De aan-schakelaar is handmatig vast te zetten
Schuurpapier vast te zetten met klittenband
⨯ Er wordt geen schuurpapier bijgeleverd

2. Metabo BAE 75

Met de Metabo BAE 75 bent u ervan verzekerd dat elk oppervlak in huis mooi glad opgeschuurd wordt. Met een vermogen van 1010 watt kan dit model elk schuuroppervlak aan.

Dankzij dit vermogen draait de schuurband met een maximale snelheid van 450 meter per minuut. Een groot pluspunt van dit model is dat de schuurband 7,5 cm breed is, dit is een stuk breder als bij vergelijkbare modellen.

Bovendien is de BAE 75 voorzien van een aantal handige opties en functies. Een daarvan is dat dit model wordt geleverd met een extra handgreep. Een andere handige optie is de langs geleider. De langs geleider zorgt ervoor dat de machine precies langs het schuuroppervlak wordt geleid. Ook zit er een stofzak bij zodat u geen stof meer hoeft op te ruimen na de schuurklus.

Voor- en nadelen van de Metabo BAE 75

Bij de Metabo BAE 75 worden een aantal extra’s meegeleverd. Drie daarvan zijn hierboven al benoemd. Dat zijn de: extra handgreep, een stofzak en een langs geleider.

Maar dat is niet alles wat erbij zit. U krijgt ook nog een schuurband en een machinestandaard voor als het apparaat in stationair gebruik is. Verder de bijbehorende handleiding om direct aan de slag te kunnen.

Dankzij het 4 meter lange snoer heeft u genoeg bewegingsruimte
Het is mogelijk om de handschakelaar vast te zetten
Dit model beschikt over een variabele snelheidsregeling
⨯ Langdurig schuren kan lastig zijn, door de hoge trillingswaarde

3. Metabo FMS 200 Intec

Met de Metabo FMS 200 Intec krijgt u elk oppervlak zonder problemen glad. Moeilijk bereikbare hoeken zijn ook geen karwei voor de FMS 200 Intec. De schuurzool is namelijk een driehoekige vorm waardoor alle moeilijk gangbare plekken toch bereikbaar worden voor dit apparaat.

De motor met een vermogen van 200 watt kan maximaal 26.000 toeren per minuut maken. Waardoor dit model met een flinke snelheid over elk oppervlak heen schuurt.

De FMS 200 Intec is eenvoudig in gebruik, doordat deze is voorzien van een softgrip-handvat. Met dit handvat is het zeker dat u ten alle tijden de controle heeft over deze machine. De meegeleverde stofbox zorgt ervoor dat u niet langer last heeft van rondvliegend stof.

Voor- en nadelen FMS 200 Intec

Besteld u de Metabo FMS 200 Intec? Dan krijgt u nog een aantal extra producten bij die erg goed van pas kunnen komen. Wat er natuurlijk altijd bij zit is de handleiding, hierin staat alles uitgebreid uitgelegd.

Verder levert Metabo er nog 3 andere producten bij: namelijk de stofbox, vouwfilter en tot slot de kunststof koffer waar het apparaat makkelijk in opgeborgen kan worden.

Eenvoudig om het schuurpapier te verwisselen
Dankzij de driehoekige zool is het makkelijk om hoekjes te schuren
De aan-schakelaar is handmatig vast te zetten
⨯ De kabel is maar 2 meter lang

4. Metabo SXE 450 TurboTec

De Metabo SXE 450 TurboTec is een excenterschuurmachine met een schuurzool van 150 millimeter. Deze schuurzool is een stuk groter als bij vergelijkbare schuurmachines. De motor van de SXE 450 TurboTec heeft een vermogen van 350 watt. Dit zorgt ervoor dat hij eenvoudig grote oppervlakken zoals platen, tafels, of vloeren kan schuren.

Niet alleen egale oppervlaktes kunt u schuren maar ook gebogen oppervlaktes zijn zonder problemen glad te schuren. Het 4 meter lange snoer geeft u genoeg bewegingsruimte en de bijgeleverde stofbox maakt het u een stuk makkelijker zodat u geen stof meer op hoeft te ruimen.

Voor- en nadelen SXE 450 TurboTec

Bij de Metabo SXE 450 TurboTec worden standaard een aantal producten bijgeleverd. Als eerste zit er natuurlijk een handleiding bij voor verdere uitleg over het apparaat. Vervolgens levert Metabo de steunschijf met klit hechting bij de SXE 450 TurboTec.

Niet te vergeten de stofbox die de schuurklus een stuk eenvoudiger maakt omdat u niet langer stof op hoeft te ruimen. Verder levert Metabo nog een inbussleutel om direct de bijgeleverde producten op het apparaat te installeren. Tot slot ontvang je de afneembare handgreep.

Bepaal zelf de snelheid met de handmatige snelheidsregeling
Zowel te gebruiken bij schuurklussen als bij polijst klussen
Dankzij het 4 meter lange snoer heeft u genoeg bewegingsruimte
⨯ Er wordt geen bijpassen schuurpapier bijgeleverd

5. Metabo DSE 300 Intec

De Metabo DSE 300 Intec is een deltaschuurmachine. Dat houdt in dat hij een driehoekig schuuroppervlak heeft waardoor lastige plekken en hoekjes makkelijker te bereiken zijn. De DSE 300 Intec heeft een motor inhoud van 300 watt en het hele apparaat weegt maar 1,3 kilogram. Omdat deze machine over deze specificaties beschikt kunt u zonder problemen kozijnen en/of deuren schuren.

Het is eenvoudig om het oude schuurpapier eraf te halen en een nieuw vel erop te doen dankzij de klittenband aansluiting. Wilt u geen last meer hebben van rondvliegend stof?

Dan is dit type uitermate geschikt voor u. Er zit standaard een stofafzuiging op dit apparaat waardoor u zich niet meer druk hoeft te maken over de hoeveelheid stof u op moet ruimen.

Voor- en nadelen DSE 300 Intec

Bij de Metabo DSE 300 Intec wordt alleen een handleiding bijgeleverd. In tegenstelling tot andere schuurmachines krijgt u bij de DSE 300 Intec geen stofbox geleverd.

Neem nauwelijks trillingen waar dankzij de lage trillingswaarde
De snelheid is handmatig verstelbaar
Genoeg bewegingsruimte door het 4 meter lange snoer
⨯ Er word helaas geen schuurpapier bijgeleverd

Meest gestelde vragen over Metabo schuurmachines

Is er regelmatig een Metabo schuurmachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Metabo schuurmachine aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Metabo schuurmachine te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Metabo schuurmachine te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Metabo schuurmachines geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Metabo schuurmachine beschikbaar is zetten we die direct in onze Metabo schuurmachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Metabo schuurmachine aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Metabo schuurmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Metabo schuurmachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Metabo schuurmachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Metabo schuurmachine is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Metabo schuurmachine dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Metabo schuurmachine direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Metabo schuurmachine beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Metabo schuurmachine die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Metabo schuurmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken