Max Pro stijltang kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Max Pro stijltang vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Max Pro stijltangen vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Max Pro stijltang? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Max Pro stijltang kopen? Wij hebben de zoektocht een stuk makkelijker voor je gemaakt. Na ons onderzoek hebben we een top 4 beste Max Pro stijltang vastgesteld. Wil je een model die pluizen of statisch haar voorkomt? Samen met keramische platen? Met de modellen van Max Pro is het allemaal mogelijk.

1. Max Pro STEAM+ – Stoom

Heeft u last van kortdurend stijl haar? Dan is de Max Pro Steam echt iets voor u. Dit model heeft namelijk een stoomfunctie die in combinatie met een styling tool prachtige kapsels creëert. De verhittingsplaten zijn voor 100% van titanium, dit zorgt ervoor dat de warmte snel en gelijkmatig wordt verdeeld en uw haar tegelijkertijd wordt beschermd tegen de hitte.

Dit model heeft 3 temperatuur standen die variëren tussen 150 en 235 graden. Om nog even terug te komen op de stoomfunctie, je haar blijft constant gehydrateerd tijdens het stijlen met een kleine kans op uitdroging. Samen met het MOHI haar serum zal het resultaat na gebruik er zijdezacht, verzorgd en gezond uitzien.

Een ander groot pluspunt is dat de Max Pro Steam beschikt over een LCD-scherm beschikt waarop u precies de temperatuur kunt aflezen. De kabellengte van dit model is verder 3 meter welke ervoor zorgt dat u genoeg bewegingsvrijheid zult hebben. Ook handig is dat deze Max Pro stijltang na 60 minuten zelf uitschakelt, handig voor als u dat vergeten bent.

Voor-en nadelen PRO STEAM

Dit model bestaat automatisch uit na 60 minuten.
De Pro Steam voedt het haar van binnen uit.
100% titanium platen
Voor extra goed effect zal u het MOHI haarserum nodig hebben.

2. Max Pro Evolution Black

Dit model heeft platen die zijn gemaakt van 100% titanium. De titanium zorgt ervoor dat de Max pro Evolution Zwart wel tegen een stootje kan. Dit model heeft volledig keramische platen waardoor uw haar beschermt zal zijn tegen de hitte.

Uw haar zal ook niet pluizig worden door de ionische technologie, de ionische technologie zorgt er voor dat uw haarschubben zich zullen afsluiten. U zult genoeg bewegingsruimte hebben want de kabellengte is 2,5 meter.

Dit model beschikt over een bolle bovenkant en afgeronde platen dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk krullen of golvend haar kunt creëren. De temperatuur gaat tot 230 °C graden en de opwarmtijd is ideaal want dat duurt maar 6 seconden.

Voor-en nadelen Evolution Black

Uw haar zal niet pluizig of statisch worden door de ionische technologie.
De platen sluiten niet volledig waardoor het haar er gemakkelijk glijd.
De opwarmtijd is 6 seconden.
Dit model heeft geen geheugenfunctie.

3. Max Pro Gloss Brink Pink

Dit model voldoet aan keramische platen die er voor zorgen dat uw haar beschermd zal worden tegen de hitte. Samen met de ionische technologie is het een echt topmodel, De ionische technologie zal er voor namelijk voor zorgen dat uw haarschubben sluiten en niet pluizen of statisch worden.

De temperaturen aangepast tussen de 80 en 230 graden ideaal voor elk haartype. Zo raden wij aan om voor dunner haar 170 graden en voor wat dikker haar 190 graden of hoger.

Met de bolle bovenkant kunt u krullen van golvend haar creëren. De kabellengte is 2,5 meter zal zal u genoeg bewegingsruimte hebben.

Voor-en nadelen Max Pro Gloss Brink Pink

Temperatuur is in te stellen op 80 graden
Uw haar wordt beschermd tegen de hitte door de keramische platen.
Uw haar zal niet pluizig of statisch zijn door de ionische technologie.
Dit model heeft geen weergave voor de temperatuur.

4. Max Pro XS

Wilt u op reis uw stijltang meenemen maar is het te groot? dan is de Max Pro XS iets voor u. Dit model is compact maar net zo effectief als een normale stijltang. De platen zijn volledig keramisch dit zorgt ervoor dat uw haar beschermd is tegen de hitte. De ionische technologie zorgt ervoor dat uw haar niet zal pluizen of statisch worden.

De kabellengte is 2,3 meter u zal dus geen bewegingsruimte te kort komen. De opwarmtijd is 6 seconden en de temperatuur gaat tot 220 graden. De stijltang is gespecialiseerd voor kort en kroezig haar want de stijltang kan dicht bij de haaraanzet komen.

Voor-en nadelen Max Pro XS

Uw haar zal niet pluizig worden van statisch zijn.
Dit model is in een compact formaat gemaakt.
De platen zijn 100% titanium en kunnen goed tegen een stootje
Dit model vermeld niet zelf automatisch uit.

Meest gestelde vragen over de Max Pro stijltang

Is er regelmatig een Max Pro stijltang aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Max Pro stijltang aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding Max Pro stijltang te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Max Pro stijltang te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Max Pro stijltangen geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Max Pro stijltang beschikbaar is zetten we die direct in onze Max Pro stijltang review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Max Pro stijltang aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Max Pro stijltang vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Max Pro stijltang van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Max Pro stijltang is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Max Pro stijltang is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Max Pro stijltang dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Max Pro stijltang direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Max Pro stijltang beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Max Pro stijltang die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Max Pro stijltang vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken