Makita zaagtafel kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Makita zaagtafel vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Makita zaagtafels vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Makita tafelzaag? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Je wil een Makita zaagtafel kopen op het internet, dat lijkt makkelijk maar het kan flink tegenvallen, je hebt tegenwoordig namelijk zo ontzettend veel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar. Het is dus slim om vooraf goed onderzoek te doen naar alle beschikbare Makita zaagtafels, kijk goed naar je behoeften en alle opties in elke prijsklasse.

Dit onderzoek doen kan soms nog wel eens tegenvallen, er zijn namelijk behoorlijk veel verschillende aanbieders die Makita zaagtafels verkopen. Gelukkig kunnen we je daar prima bij helpen, we hebben een top 2 Makita zaagtafel samengesteld zodat je direct weet welke modellen er populair zijn op dit moment. Eerst meer weten? Lees dan onze handige gids om antwoord te krijgen op al je vragen over de diverse Makita zaagtafels.

1. Makita 2704N

De Makita 2704N is een unieke zaagtafel waarmee je al jouw zaagwerk nauwkeurig uitvoert. Vooral de motor is een opvallende krachtbron, met zijn 1650 watt zaag je planken zo dik als 9,3 cm zonder problemen.

Mocht je in een hoek moeten zagen? Dat is geen probleem met de 2704N, je zaagt namelijk in een hoek van maximaal 45 graden.

Een ander opvallende functie is dat de zaagtafel te vergroten is. Hierdoor zijn ook bredere stukken hout makkelijk te verzagen. Veiligheid is natuurlijk ook erg belangrijk dus hier is erg goed rekening mee gehouden. De nul spanningsbeveiliging zorgt er namelijk voor dat de machine niet zomaar aan springt, dit kan alleen op het moment dat je de aan knop indrukt.

Voor- en nadelen Makita 2704N

Bij de Makita 2704N ontvang je een steeksleutel, ringsleutel en een inbussleutel om alle onderdelen vast te draaien. Om het hout te zagen een zaagblad en een verlengtafel voor de relatief grotere stukken hout.

Een langsgeleider en een verstekgeleider zodat je zeer precies te werk kunt gaan. Tot slot wordt er natuurlijk een handleiding meegeleverd met een uitgebreide uitleg over de Makita zaagtafel.

Dankzij de verstekgeleider en duwstok ben je van alle gemakken voorzien
Het snoer is 2,5 meter lang wat zorgt voor veel bewegingsruimte
De zaagdiepte bedraag 93 mm
Slechts 1 zaagblad wordt erbij geleverd

2. Makita 2712

Bij de Makita 2712 staat veiligheid hoog aan het vaandel. Om deze reden zit er een thermische beveiliging op en een nullastbeveiliging waardoor dit model niet automatisch zal herstarten. Je wilt natuurlijk ook niet hebben dat er hout zaagsel in je ogen terechtkomt, dat is bij de 2712 geen probleem meer want je sluit gemakkelijk een stofzuiger aan op de aanwezige stofzuigeraansluiting.

De 2000 watt sterke motor is volledig onderhoudsvrij en zaagt met een maximale diepte van 85 mm waardoor dit type erg geschikt is voor het zagen van houten balken. Het zaagblad is kantelbaar waardoor je zonder problemen in een hoek van 45 graden kunt werken, dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn bij het zagen van plinten.

De afstand tussen de langsgeleider en het zaagblad is 300 mm, breder als dit kun je dus niet zagen. Omdat het een vrij robuuste zaag is is dit model niet geschikt voor nauwkeurige zaagklussen.

Voor- en nadelen Makita 2712

Een andere handige functionaliteit is dat de tafel verlengd kan worden op verschillende manieren. Het is mogelijk om het aanzetstuk te gebruiken als verbreder of je verlengt de tafel met 800 mm met de standaard tafelverbreder. Wat het nog mooier maakt zijn de transportwieltjes. Deze wieltjes zorgen ervoor dat de Makita 2712 makkelijk te vervoeren is en/of op te bergen.

Bij de Makita 2712 wordt natuurlijk de zaag en de langsgeleider meegeleverd zodat je direct kunt gaan klussen. En als laatste de bijbehorende handleiding met een uitgebreide uitleg over deze uitvoering.

Makkelijk te transporteren dankzij de transportwieltjes
De tafel is te verlengen tot wel 80 cm
Sluit een stofzuiger aan om te voorkomen dat houtzaagsels rondvliegen
Het is een relatief zwaar apparaat met 56 kilogram

Meest gestelde vragen over de Makita zaagtafel

Is er regelmatig een Makita zaagtafel aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Makita zaagtafel aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Makita tafelzaag te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Makita zaagtafels te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Makita zaagtafel geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen zaagtafel Makita beschikbaar is zetten we die direct in onze Makita zaagtafel review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Makita tafelzaag aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Makita zaagtafel vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Makita zaagtafel van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Makita zaagtafel is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 3 kijken en direct bepalen welke tafelzaag Makita is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Makita zaagtafel dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Makita tafelzaag direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Makita zaagtafel beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Makita zaagtafels die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Makita zaagtafel vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken