Makita bouwradio kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Makita bouwradio vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Makita bouwradio’s vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Makita bouwradio? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Nu echt een keer genieten op de bouwplaats van goede muziek? Bekijk dan eens de Makita bouwradio. Met de Makita bouwradio’s wordt het mogelijk om naar DAB + en FM te luisteren zonder storingen tijdens het werk. Voornamelijk de DAB + radio’s van Makita staan erom bekend om muziek ruisvrij te laten klinken, ideaal als je even snel ergens anders moet werken en toch wat muziek wilt.

Daarbij kan een Makita bouwradio tegen een stootje en zijn ze vaak allemaal spatwater en stofbestendig door de slimme behuizing. Om een duidelijk overzicht te geven van de mogelijkheden hebben we een top 5 Makita bouwradio opgesteld met daarbij reviews en voor- en nadelen.

1. Makita DMR112 DAB+

bouwradio vergelijken

Met de Makita DMR112 wordt elke klus een feest. Luister naar digitale radio in hoge geluidskwaliteit dankzij de ingebouwde DAB+ tuner. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat het geluid in hoogwaardige kwaliteit zonder ruis wordt afgespeeld, hierdoor mis je geen enkel moment.

Luister je liever naar je eigen muziek, sluit dan je smartphone aan via bluetooth. Daarnaast is het ook mogelijk om je telefoon op te laden dankzij de usb-aansluiting van het apparaat.

Dit model werkt zowel op netstroom als op een accu, deze accu is optioneel verkrijgbaar en wordt dus niet meegeleverd. Bovendien is de speaker beschermd tegen stof en water, wat wel zo handig is voor op de bouw. Verder is dit model voorzien van een ergonomisch handvat waardoor je het apparaat eenvoudig verplaatst.

Voor- en nadelen DMR112 DAB+

Bij de Makita DMR112 worden een aantal spullen standaard meegeleverd alhoewel dit er niet veel zijn. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de bediening van het apparaat. Daarnaast wordt er nog een stroomkabel meegeleverd waarmee je het apparaat voorziet van stroom.

Geniet van een geruisloze ontvangst dankzij de ingebouwde DAB+ tuner.
Het apparaat is te gebruiken op netstroom maar ook via een accu.
Luister naar favoriete muziek door je telefoon te koppelen met bluetooth.
Beschikt niet over een docking station.

2. Makita DMR108

aanbieding bouwradio

De Makita DMR108 is een apparaat waarmee je ongestoord naar de radio luistert. Daarnaast luister je ook naar je eigen favoriete muziek door simpelweg je smartphone te koppelen via bluetooth. Zo stream je de muziek eenvoudig naar de radio die het vervolgens afspeelt. Een functie die je zeker niet mag missen is de usb-aansluiting van dit model waarmee je altijd en overal je telefoon oplaadt.

Tijdens het werk met zwaar gereedschap is de muziek van de radio nog steeds goed te horen doordat dit type is voorzien van een krachtige stereo speaker.

Bovendien zet je deze radio overal neer doordat hij stofbestendig en spatwaterdicht is. Verder werkt dit apparaat ook op diverse Makita accu’s maar deze worden helaas niet meegeleverd. De stroomkabel zorgt ervoor dat je toch gebruik kan maken van het apparaat zonder accu.

Voor- en nadelen DMR108

Naast de Makita DMR108 ontvang je nog een aantal standaard meegeleverde items. Er wordt een handleiding meegeleverd die je uitleg geeft over de bediening van dit model. Daarnaast ontvang je de netstroomadapter die je nodig hebt om het apparaat te laten functioneren.

Dankzij de usb-aansluiting kan jij jou telefoon altijd opladen.
Ook tijdens het werk met zwaar gereedschap hoor je het geluid nog goed.
Stream je eigen muziek via bluetooth naar het apparaat.
⨯ Er wordt geen accu meegeleverd bij dit model.

3. Makita DMR110 DAB+

beste bouwradio

De Makita DMR110 zorgt ervoor dat op elke bouwplaats een andere sfeer hangt. Zo luister je non-stop naar internetradio die geruisloos wordt afgespeeld dankzij de ingebouwde DAB+ tuner. Zodra je een zender hebt gevonden die je leuk vindt kan je deze opslaan zodat je deze de volgende keer direct bij de hand hebt.

Daarnaast heeft dit model een IP waarde 64 wat wil zeggen dat dit model spatwaterdicht en stofbestendig is, hierdoor kan je het apparaat ook bij slecht weer gebruiken. Bovendien is dit type voorzien van een krachtige stereo speaker waardoor je bij veel lawaai de radio nog steeds goed hoort.

Ben je het zat om naar de radio te luisteren met al die reclame? Met dit model kan je je favoriete muziek streamen, dit doe je door je telefoon aan te sluiten op de aux-ingang van het apparaat. Verder werkt dit model op netstroom maar kan je ook een accu gebruiken, deze wordt alleen niet standaard meegeleverd.

Voor- en nadelen DMR110 DAB+

Bij de Makita DMR110 worden altijd nog een aantal items standaard meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je helpt bij de besturing van het apparaat.

Daarnaast wordt er een FM/AM antenne meegeleverd voor beter ontvangst. Verder ontvang je de stroomkabel die je nodig hebt om het apparaat te voorzien van stroom.

Via de aux-ingang sluit je eenvoudig je telefoon aan.
Het is mogelijk om de radio te gebruiken met een accu.
De speaker is spatwaterdicht en stofbestendig.
⨯ Er wordt geen accu meegeleverd bij dit model.

4. Makita DMR202

bouwradio aanbieding

Met de Makita DMR202 wordt het op iedere bouwplaats een feestje. Met een volle accu luister je maar liefst 25 uur achter elkaar naar de radio of je eigen muziek. Let wel op dat deze accu optioneel verkrijgbaar is en dus niet standaard wordt meegeleverd. Dankzij de bluetooth functie kan je een smartphone koppelen aan het apparaat, hiermee stream je de muziek van je telefoon naar de speaker.

Ben je muziek aan het streamen maar is je telefoon bijna leeg? laadt dan jou telefoon op door deze aan te sluiten op de usb-poort van dit model. Verder is de Makita DMR202 spatwaterdicht en tevens ook stofbestendig. Mocht de accu leeg zijn of heb je deze niet dan sluit je het apparaat aan op de netstroom.

Voor- en nadelen DMR202

Naast de Makita DMR202 ontvang je ook nog een aantal spullen die standaard worden meegeleverd. Er wordt er een handleiding meegeleverd die je uitleg geeft over de besturing van het apparaat.

Verder ontvang je alleen nog een stroomkabel die je nodig hebt als de accu leeg is of als je überhaupt geen accu hebt.

Luister naar geruisloze internetradio dankzij de ingebouwde DAB+ tuner.
Het apparaat werkt zowel op netstroom als op een accu.
Verbindt je smartphone met de speaker via bluetooth.
⨯ Dit model is niet voorzien van een docking station.

5. Makita STEXMR051

goedkope bouwradio

De Makita STEXMR051 is een radio die werkt op een accu. Luister 2,5 uur ongestoord naar de radio waar je ook bent. Houd je van muziek in hoogwaardige kwaliteit? Dan ben je bij dit model aan het goede adres, het beschikt namelijk over 2 speakers die samen zorgen voor een mooi stereo geluid.

Hier kan je gebruik van maken door je mp3 of telefoon aan te sluiten op de aux-ingang van dit model, je geniet dan van je favoriete muziek. Bovendien is het apparaat voorzien van een antenne die ervoor zorgt dat het apparaat moeiteloos AM/FM radio ontvangt.

Verder is het verplaatsen van de Makita STEXMR051 heel eenvoudig. Dankzij het lage gewicht en het compacte design neem je dit model overal mee naar toe om naar je favoriete muziek te luisteren.

Voor- en nadelen STEXMR051

Ook bij de Makita STEXMR051 worden een aantal items standaard meegeleverd. Allereerst ontvang je een handleiding van het apparaat die je de besturing uitlegt.

Daarnaast wordt de FM/AM antenne ook meegeleverd bij dit model zodat je moeiteloos radio ontvangt. Verder ontvang je de accu van het apparaat waarmee je 2,5 uur non-stop naar muziek luistert.

Luister draadloos naar de radio dankzij de accu.
Sluit je telefoon aan via de aux-aansluiting om je eigen muziek te luisteren.
De 2 ingebouwde speakers zorgen samen voor een mooi stereo geluid.
⨯ Het is niet mogelijk om naar internetradio te luisteren met dit type.

Meest gestelde vragen over de Makita bouwradio’s

Is er regelmatig een Makita bouwradio aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Makita bouwradio aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Makita bouwradio te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen bouwradio Makita te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Makita bouwradio’s geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbieding Makita bouwradio beschikbaar is zetten we die direct in onze Makita  bouwradio review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Makita bouwradio aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Makita bouwradio vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Makita bouwradio van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welke Makita bouwradio is de beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Makita bouwradio de beste is.

Als je op zoek bent naar de beste Makita bouwradio dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Makita bouwradio direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Makita bouwradio beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de bouwradio’s van Makita die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Makita bouwradio vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken