Krups koffiezetapparaat kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Krups koffiezetapparaat vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Krups koffiezetapparaten vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Krups koffiezetapparaat? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een Krups koffiezetapparaat zorgt ervoor dat je op ieder moment van de dag kan genieten van een lekkere bak koffie. Krups koffiemachines staan erom bekend om altijd kwaliteit af te leveren, tussen deze machines zitten flink wat verschillen. Zo is er voor iedere liefhebber van koffie een Krups koffiezetapparaat beschikbaar.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit filter-koffiezetapparaten, maar ook voor een Nespresso of Dolce Gusto machine. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een top 5 Krups koffiezetapparaat opgesteld met daarbij reviews en voor- en nadelen. Op deze manier kun je in één oogopslag zien welke Krups koffiemachine het best past bij jouw wensen.

1. Krups EA8150

De Krups EA8150 is een apparaat waarmee je koffie zet met versgemalen bonen. Zo zet je iedere keer weer dat lekkere bakje koffie op tafel. Vul het bonenreservoir met bonen en het apparaat doet de rest, je hoeft er alleen nog maar een kopje onder te zetten.

Een functionaliteit die je zeker niet mag missen is het stoompijpje waarmee je melkschuim toevoegt aan je koffie om zo een heerlijke cappuccino te maken.

Bovendien beschikt dit model over een thermo blok die er voor zorgt dat het water sneller wordt verhit waardoor de koffie sneller klaar staat. Verder kan je boven op de machine een aantal kopjes kwijt zodat je er altijd een bij de hand hebt.

Voor- en nadelen EA8150

Naast de Krups EA8150 ontvang je nog een aantal standaard meegeleverde items. Je ontvangt een handleiding die je uitleg zal geven over de bediening van het apparaat. Daarnaast ontvang je een schoonmaak kit waar je het stoompijpje mee reinigt.

Binnen deze schoonmaak kit worden er ook reinigingstabletten meegeleverd waarmee je de binnenkant reinigt. Tot slot ontvang je een ontkalkingsmiddel.

Dankzij de warmhoudplaat worden kopjes voorverwarmd
Via de display bedien je het apparaat eenvoudig
Zet met één druk op de knop een versgemalen koffie op tafel
Tijdens het zetten van een kop koffie produceert het apparaat 70,5 dB

2. Krups EA819E

Met de Krups EA819E Quattro Force zet je verschillende soorten koffie op tafel. Hierbij kan je zelfs de sterkte en de temperatuur aanpassen naar eigen wens.

Maak een lekkere koffie van versgemalen bonen of kies je toch liever voor een cappuccino? Dat is namelijk geen probleem, met dit model zet je een verse cappuccino door je kop onder de stoompijp te plaatsen. Deze zal de melkschuim toevoegen aan de koffie waarmee je een heerlijke latte klaar zet.

Het apparaat bedien je eenvoudig via het display waarbij je een groot keuzemenu hebt. Verder wordt de zet groep van deze machine gereinigd door het automatische wasprogramma. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan onderhoud en geniet je extra veel van dat lekkere kopje koffie.

Voor- en nadelen EA819E Quattro Force

Bij de Krups EA819E Quattro Force worden standaard wat items meegeleverd. Je ontvangt namelijk een handleiding die je uitleg geeft over de bediening van het apparaat. Zo kan je er snel mee aan de slag gaan en gelijk een lekkere bak koffie neerzetten.

Het melkvolume bij een cappuccino kan je naar eigen wens instellen
Op de display bedien je de machine eenvoudig
Pas temperaturen en sterktes van koffie aan en sla er 2 op
 De melk moet je handmatig op schuimen met het stoompijpje

3. Krups Nespresso Essenza Mini XN1108

Deze Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 is een machine die geschikt is voor kleine huishoudens. Het compacte en strakke design zorgt ervoor dat je deze op ieder keukenblad kwijt kan en dat er zelfs nog ruimte is voor andere apparatuur.

Daarnaast zet je met dit model een heerlijke espresso of lungo waarvan je de sterkte en de temperatuur naar eigen wens aanpast. Zo kan je er namelijk voor kiezen dat er minder water bijkomt zodat de de koffie wat intenser wordt.

Bovendien is de machine binnen 25 seconden opgewarmd en klaar om een kop koffie te zetten, zo kan je ook als je haast hebt nog gauw een kop koffie zetten. Ook schakelt het apparaat na 9 minuten automatisch uit om stroom te besparen. Verder is het handig om te weten dat deze Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 met capsules moet worden bijgevuld om koffie te zetten.

Voor- en nadelen Nespresso Essenza Mini XN1108

Je ontvangt bij de Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 nog een aantal standaard meegeleverde spullen. Ten eerste wordt er een handleiding meegeleverd die je uit zal leggen hoe het apparaat bediend moet worden. Verder ontvang je nog een proefpakket van capsules waarmee jij alvast aan de slag kan gaan.

Pas de sterkte van de koffie naar eigen wens aan
Geschikt voor kleine keukens dankzij het compacte formaat
Machine is binnen 25 seconde opgewarmd
Na 5 koppen koffie moet het water weer bijgevuld worden

4. Krups Nespresso Expert Milk XN6018

Met de Krups Nespresso Expert Milk XN6018 haal je jou eigen persoonlijke barista in huis. Met deze machine zet je namelijk net zo snel een cappuccino als een heerlijke lungo. Dit doe je door melk op te schuimen in de melkhouder en deze vervolgens toe te voegen aan je koffie.

Vind je de koffie lekkerder wanneer hij al iets afgekoeld is of wil je de koffie juiste extra heet? Dat kan allemaal en dit stel je zelf in via het apparaat, je hebt hierbij de keuze uit warm, heet en extra heet.Zo is jou koffie altijd op de juiste temperatuur.

Daarnaast kan je de sterkte van de koffie ook nog zelf aanpassen via de touch knoppen of zelfs via je smartphone. De koffie pas je dus helemaal aan naar eigen wens zodat je altijd het perfect bakje koffie klaar zet. Verder is dit ook een Nespresso apparaat waar je capsules voor nodig hebt om koffie te zetten.

Voor- en nadelen Nespresso Expert Milk XN6018

Ook bij de Krups Nespresso Expert Milk XN6018 worden een aantal items standaard meegeleverd. Allereerst ontvang je een handleiding die je de besturing van het apparaat uit zal leggen. Daarnaast wordt er een proefpakket van 14 Nespresso capsules meegeleverd zodat je gelijk een lekker kopje koffie zet.

Naast een espresso of lungo zet je ook een americano of ristretto
De machine produceert een geluid van 52,9 decibel
Dankzij de melk opschuimer kan je ook een cappuccino klaar maken
Dit model is een stuk groter dan andere vergelijkbare modellen

5. Krups EA894T Evidence Plus

De Krups EA894T Evidence Plus is een apparaat dat voorzien is van een roestvrijstalen voorkant en een moderne kleurendisplay. Via de display bedien je het apparaat eenvoudig en stel je zelf de temperatuur en de sterkte van de koffie in. Deze recepten kan je vervolgens opslaan zodat deze de eerstvolgende keer met één druk op de knop voor je klaar staan.

Bij dit model heb je de keuze uit maar liefst 10 diverse koffiespecialiteiten zoals bijvoorbeeld een latte macchiato, espresso, cappuccino en nog veel meer. Bovendien is het bij dit type mogelijk om 2 melkspecialiteiten tegelijk te zetten, zo kan je jou bezoek ook mee laten genieten van de heerlijke koffie en hoef je deze ook niet 1 voor 1 te zetten.

Voor- en nadelen EA894T Evidence Plus

Naast de Krups EA894T Evidence Plus worden er ook nog een aantal items standaard meegeleverd. Zo wordt er een handleiding meegeleverd die je uitleg geeft over de bediening van het apparaat. Daarnaast ontvang je het melkreservoir waarmee je een cappuccino kan zetten.

Ook worden er reinigingstabletten en ontkalkingsmiddel meegeleverd zodat je het apparaat goed schoon kan houden. Bovendien ontvang je ook een waterfilter die voor het grotendeels de kalkaanslag tegenhoudt. Verder wordt er nog een schoonmaak kit voor het melkreservoir meegeleverd zodat je deze ook zuiver houdt.

Niet alleen zet je 2 espresso’s tegelijk maar ook 2 melkspecialiteiten
Het apparaat reinig je gemakkelijk met het automatische spoelprogramma
Bedien de machine via de display waarje kan kiezen uit 10 soorten koffie
Niet mogelijk om kopjes voor te verwarmen omdat daar geen plaat voor is

Meest gestelde vragen over Krups koffiezetapparaten

Is er regelmatig een Krups koffiezetapparaat aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Krups koffiezetapparaat aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Krups koffiezetapparaat te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante Krups koffiezetapparaat aanbiedingen te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Krups koffiezetapparaten geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbieding Krups koffiezetapparaat beschikbaar is zetten we die direct in onze Krups koffiezetapparaat review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Krups koffiezetapparaat aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Krups koffiezetapparaat vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Krups koffiezetapparaat van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welke Krups koffiezetapparaat is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Krups koffiezetapparaat de beste is.

Als je op zoek bent naar de beste Krups koffiezetapparaat dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Krups koffiezetapparaat direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Krups koffiezetapparaat beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Krups koffiezetapparaat die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Krups koffiezetapparaat vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken