Klaverblad woonverzekering kiezen in 2020, waar moet je naar kijken? | Bekijk de informatiegids hier!

okt 17, 2020 | 0 Reacties

Met de Klaverblad woonhuisverzekering is jouw huis verzekerd tegen schade door onder andere brand, storm of inbraak. Daarnaast is het heel vaak verplicht om bij de hypotheek van een koophuis een opstalverzekering af te sluiten.

Een huis is namelijk vaak een grote aankoop en het meest kostbare bezit van een persoon. Daarom is het verstandig om  hier een goede en passende verzekering voor af te sluiten.

Het zou natuurlijk zonde zijn als je een huis koopt en er binnen enkele maanden iets kapot gaat door bepaalde invloeden van buitenaf. Daarom ben je met de Klaverblad woonverzekering voor veel verschillende schades aan de woning verzekerd.

Bovendien heb je ook de keuze om een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten bij Klaverblad. Hierdoor ben je namelijk verzekerd voor alle schade in- en aan de woning. 

klaverblad woonverzekering

De Klaverblad woonverzekeringen

Ben je van plan om een woonverzekering af te sluiten? Dan kan de Klaverblad woonverzekering misschien wel een passende verzekering zijn voor jou. Zo heb je de keuze uit een opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering.

Met de opstalverzekering dek je schade die wordt veroorzaakt aan de woning. Wil je ook alle spullen in de woning verzekeren? Dan heb je hiervoor een inboedelverzekering nodig. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Hiermee verzeker jij jezelf voor schade die jij veroorzaakt aan anderen en spullen van andere. Hieronder lees je meer over deze 3 verschillende soorten woonverzekeringen.

Opstalverzekering

Met de opstalverzekering van Klaverblad verzeker jij jouw woning tegen schade door onvoorziene invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan schade door brand, storm, lekkages, inbraak, diefstal en vandalisme.

Je hebt hierbij de keuze uit twee verschillende basisverzekeringen, namelijk de Budget- en Royaal woonhuisverzekering. Deze verschillen onderling niet alleen in prijs, maar ook wat zij precies vergoeden.

Inboedelverzekering 

Met de inboedelverzekering van Klaverblad verzeker jij alle meubels en andere losse spullen in de woning. Hierbij heb je ook weer de keuze uit twee varianten, namelijk de Budget- en Royaal inboedelverzekering.

 • Het verschil tussen deze twee basisdekkingen zit hem vooral in de breedte van de dekking. Zo worden er bij de Royaal verzekering ook schades vergoed die zijn veroorzaakt door eigen schuld. Hierdoor ben je beter verzekerd en hoef jij jezelf niet zoveel zorgen te maken over schades die plotseling kunnen ontstaan. 

Aansprakelijkheidsverzekering

Heb je kinderen en spelen zij wel eens buiten? Dan kan het zomaar gebeuren dat er per ongeluk een bal bij de buren door de ruit vliegt. Deze schade kan dan op jou worden verhaald en daarom kan het slim zijn om hier een aansprakelijkheidsverzekering voor af te sluiten.

Hiermee verzeker jij jezelf tegen schades die jij per ongeluk veroorzaakt aan anderen en spullen van andere. Hierdoor komen personen niet zomaar met schade te zitten die zij zelf niet kunnen betalen of dat de schuldige deze niet kan betalen.

De belangrijkste voordelen van de Klaverblad woonhuisverzekeringen

Kies je voor één of meerdere Klaverblad woonhuisverzekeringen? Dan brengt dat een aantal voordelen met zich mee.

Om het jou makkelijk te maken hebben wij de belangrijkste voordelen hieronder voor jou op een rijtje gezet. Zo zie jij direct waarom het verstandig zou kunnen zijn om te kiezen voor een Klaverblad woonverzekering.

 • Schades worden altijd snel en eenvoudig afgehandeld
 • Garantie tegen onderverzekering
 • Met de aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tot een bedrag van maximaal €1.250.000,- of €2.500.000,-
 • Na afsluiten van de verzekering heb je altijd 14 dagen bedenktijd
 • Maak gebruik van de gratis en vrijblijvende overstapservice

Zoals je kunt zien zitten er heel wat voordelen verbonden aan de Klaverblad woonhuisverzekeringen. Ben je nou benieuwd naar de voordelen van andere verzekeraars? Neem dan een kijkje in de vergelijker op deze pagina.

Klaverblad woonhuisverzekering vergelijken

Wil je de Klaverblad woonverzekeringen graag vergelijken met de woonverzekeringen van andere verzekeraars? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina. Hier vul je eventueel een aantal persoonlijke wensen in, waardoor de vergelijker gaat zoeken naar een passende verzekering.

Zo verschijnt er een lijst met verzekeraar die voldoen aan jouw persoonlijke wensen en zie je direct wat de kosten zijn. Daarnaast is het wel verstandig om de voorwaarden van verschillende verzekeraar met elkaar te vergelijken, zodat je precies weet waar je aan begint.

Bovendien bespaar je door te vergelijken niet alleen een hoop geld, maar ook een hoop tijd. Deze tijd kun je dan weer mooi besteden aan andere belangrijke zaken. 

Handige & leuke video’s

Begin nu met vergelijken voor de beste deals!
Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken