Klaverblad scootmobiel verzekering afsluiten | Bekijk de beste premies & dekkingen van deze aanbieder!

okt 20, 2020 | 0 Reacties

Als je afhankelijk bent van een scootmobiel als vervoersmiddel, wil je deze natuurlijk goed verzekerd hebben. Met de Klaverblad scootmobiel verzekering ben je zorgeloos verzekerd bij letsel of overlijden, schade en/of diefstal.

Naast de verplichte WA verzekering is het ook mogelijk om een casco verzekering af te sluiten. Het is tevens mogelijk rechtsbijstand mee te verzekeren. Hieronder vertellen we je meer over deze verzekering van Klaverblad.

Klaverblad scootmobiel verzekering
WAWA+Casco
Aansprakelijkheid bij letsel of overlijden. (tot €6.070.000,-)Aansprakelijkheid bij letsel of overlijden. (tot €6.070.000,-)
Aansprakelijkheid bij schade aan spullen (tot €2.500.000,-)Aansprakelijkheid bij schade aan spullen (tot €2.500.000,-)
Schade aan eigen scootmobiel door brand of ontploffing
Schade aan eigen scootmobiel door diefstal
Schade aan eigen scootmobiel door storm of hagel
Schade door eigen schuld
Schade aangebracht door ander

Premie van de Klaverblad scootmobielverzekering

De hoogte van een WA-verzekering Klaverblad scootmobiel verzekering is €70,- per jaar. Voor een casco verzekering betaal je 3% van de cataloguswaarde van jouw scootmobiel per jaar.

Deze premies zijn exclusief 21% assurantiebelasting. Het kan zijn dat de premie hoger is voor bestuurders jonger dan 24 jaar of ouder dan 84 jaar. In sommige gevallen gelden dan ook andere voorwaarden.

Aanvullende verzekeringen

Bij de Klaverblad scootmobielverzekering kun je ervoor kiezen om deze uit te breiden met een rechtsbijstandsverzekering. Indien je een rechtsbijstandsverzekering afsluit, biedt Klaverblad je rechtshulp om schade te verhalen op degene die deze veroorzaakt heeft.

Klaverblad helpt je, wanneer je een rechtsbijstandsverzekering afgesloten hebt, ook wanneer je voor de rechter moet komen of als de politie jouw scootmobiel in beslag neemt.

Je kunt de rechtsbijstandsverzekering als aanvullende verzekering afsluiten. De kosten hiervoor bedragen €11,20 per jaar. Dit bedrag is exclusief de 21% assurantiebelasting.

Wat zijn de voordelen van een Klaverblad scootmobielverzekering?

 • Klaverblad is gespecialiseerd in schadeverzekeringen, dus altijd de beste hulp voor jou.
 • In verhouding is het een goedkope optie.
 • Naast de WA verzekering, ook keuze voor het meeverzekeren van rechtsbijstand.
 • Geen eigen risico voor de WA verzekering bij schade.

Er zijn ook andere verzekeraars die je een goede scootmobielverzekering kunnen aanbieden. Maak gebruik van onze vergelijker en ontdek direct wat zij je te bieden hebben.

Het aanvragen van de verzekering

Indien je een aanvraag hebt gedaan, kijkt Klaverblad of zij voldoende informatie hebben gekregen. Mochten zij meer informatie nodig hebben, nemen zij contact met je op. Wordt jouw aanvraag geaccepteerd?

Dan krijg je de polis inclusief het verzekeringsplaatje zo snel mogelijk toegestuurd. Klaverblad accepteert niet alle aanvragen. Mocht het zo zijn dat deze wordt afgewezen, dan laten zij dat zo snel mogelijk aan je weten.

Betaling van de premie

De premie van de Klaverblad scootmobiel verzekering kan betaald worden per maand, per kwartaal of per jaar. Je kunt zelf kiezen wat je wilt. De premie wordt vooruit betaald. Hierdoor kan het zijn dat de eerste keer meer dan één termijnpremie wordt afgeschreven.

Op de afrekening van het polisblad kun je vinden welk bedrag dat de eerste keer zal zijn. Uiteraard betaal je hierna gewoon het afgesproken bedrag van de premie. Ook deze is op het polisblad te vinden.

Opzeggen of stoppen van de verzekering

Er is geen opzegtermijn voor de Klaverblad scootmobiel verzekering. Je kunt deze elk gewenst moment schriftelijk opzeggen. Indien je een assurantieadviseur hebt, dient de verzekering bij hem opgezegd te worden. Is dit niet het geval, dan kun je dit rechtstreeks bij Klaverblad opzeggen.

De opzegging moet schriftelijk worden doorgegeven. Je kan hiervoor een ondergetekende brief schrijven naar Klaverblad Verzekeringen, Postbus 3012, 2700 Zoetermeer. In de brief moet je jouw naam, polisnummer en de datum waarop de verzekering moet stoppen vermelden.

Het is in alle gevallen mogelijk om de uitvaartverzekering af te kopen of premievrij te maken. De hoogte van de afkoop- en premievrije waarde kun je op het polis overzicht terugvinden.

Klaverblad scootmobiel verzekering de beste optie voor je?

Ben je er nog niet over uit en wil je graag de Klaverblad scootmobiel verzekering met andere verzekeraars vergelijken? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina. Hier kun je de verschillende verzekeraars onderling met elkaar vergelijken.

Je ziet meteen wat de premiekosten zijn en welke dekkingen er worden aangeboden. Zodoende weet je zeker dat je de verzekering hebt die bij je past. Mocht je specifieke wensen hebben, dan kun je dit ook invullen. De vergelijker selecteert dan de verzekeraars die voldoen aan jouw persoonlijke wensen. Door te vergelijken bespaar je niet alleen op de premie van je verzekering, maar het bespaart je ook veel tijd.

Handige & leuke video’s

Begin nu met vergelijken voor de beste deals!
Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken