Klaverblad inboedelverzekering de beste aanbieder voor jou in 2020? | Alle informatie op één pagina!

okt 8, 2020 | 0 Reacties

Met de Klaverblad inboedelverzekering zorg jij ervoor dat de spullen in jouw woning goed zijn verzekerd tegen schade. Denk hierbij aan schade door brand, storm, inbraak, diefstal of een lekkage.

De spullen in jouw woning kunnen erg kostbaar zijn en daarom wil je deze natuurlijk goed verzekeren. Bij Klaverblad heb je de keuze uit twee verschillende varianten van de inboedelverzekering.

Daarnaast zijn deze basisdekkingen uit te breiden aan de hand van extra aanvullende modules. Bovendien bepaal jezelf hoe je bent verzekerd, zodat je nooit teveel premie betaald voor onnodige dekkingen.

Verder gaan wij op deze pagina meer vertellen over de verschillende dekkingen, aanvullende modules, mogelijkheden en voordelen van de inboedelverzekering van Klaverblad.

klaverblad inboedelverzekering

Basisdekkingen van de Klaverblad inboedelverzekering

Bij de Klaverblad inboedelverzekering heb je de keuze uit twee verschillende basisdekkingen. Zo is er Budget- en Royaal inboedelverzekering die onderling verschillen in dekking. Hieronder hebben wij beide varianten alvast voor jou naast elkaar gezet, zodat jij precies kunt zien wat de verschillen zijn en wat er wordt vergoed.

Budget inboedelverzekeringRoyaal inboedelverzekering
Verzekerd voor:Verzekerd voor:
Schade door brand of ontploffingSchade door brand of ontploffing
Schade door het uitvallen van bepaalde apparatuurSchade door het uitvallen van bepaalde apparatuur
Schade door een boom die op jouw huis valtSchade door een boom die op jouw huis valt
Schade door inbraak, diefstal en vandalisme (exclusief vandalismeschade aan spullen op het balkon of in de tuin)Schade door inbraak, diefstal en vandalisme (exclusief vandalismeschade aan spullen op het balkon of in de tuin)
Schade door lekkage van leidingen, apparaten en sanitair (exclusief schade door een losgeschoten vul slang)Schade door lekkage van leidingen, apparaten en sanitair (exclusief schade door een losgeschoten vul slang)
Schade door slecht weer, zoals storm, bliksem, regen, hagel of inductie (exclusief schade door de inslag van hagelstenen)Schade door slecht weer, zoals storm, bliksem, regen, hagel of inductie (exclusief schade door de inslag van hagelstenen)
Garantie tegen onderverzekering tot 150% van het verzekerde bedragGarantie tegen onderverzekering tot 300% van het verzekerde bedrag
Alle onverwachte en onvoorziene gebeurtenissen van buitenaf en zelfs door jouw eigen schuld
Het vervangen van de sloten bij verlies van huissleutels

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Denk jij dat de basisverzekering van de Klaverblad inboedelverzekering niet genoeg schade dekt? Dan is het mogelijk om deze dekking uit te breiden aan de hand van aanvullende modules.

 • Hiermee zorg je er namelijk voor dat je beter bent verzekerd voor schades die niet worden vergoed vanuit de basisdekkingen. Hieronder zie je precies welke aanvullende verzekeringen er zijn en wat ze precies inhouden.

Aanvullende glasverzekering

Met de aanvullende glasverzekering van Klaverblad verzeker je ook de schade aan ruiten en glas in- en rondom de woning. Daarnaast sluit je deze verzekering al af voor slechts €30,- per jaar. Hiermee ben je niet alleen verzekerd voor ruiten in de woning, maar ook voor schade aan glas in een terras- of balkonafscheiding en windschermen.

Aanvullende kostbaarhedenverzekering

Met de kostbaarhedenverzekering van Klaverblad ben je goed verzekerd voor schade aan kostbare spullen. Denk hierbij aan kunst, sieraden of film- en fotoapparatuur. De kostbaarheden zijn dan niet alleen in de woning verzekerd, maar ook gewoon buitenshuis. Daarom kan deze aanvullende dekking een slimme keuze zijn om de basisdekking uit te breiden.

Inboedelverzekering Klaverblad: wat zijn de belangrijkste voordelen?

Kies je voor de Klaverblad inboedelverzekering? Dan maak je automatisch gebruik van een aantal handige voordelen. Wij hebben er al een aantal benoemd op deze pagina, maar om het jou zo simpel mogelijk te maken hebben wij hieronder een lijstje gemaakt van de belangrijkste voordelen. Hierdoor zie je direct waarom duizenden anderen jou al voor gingen met afsluiten van de Klaverblad inboedelverzekering:

 • Voor vragen kun je dag en nacht contact opnemen;
 • Sluit de verzekering af via een onafhankelijke adviseur;
 • De verzekering is eenvoudig online af te sluiten;
 • Bepaal zelf hoe je bent verzekerd;
 • Keuze uit twee aanvullende dekkingen;
 • Voor de meeste schades geldt geen eigen risico.

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je gebruik van kunt maken als klant bij Klaverblad. Wil je weten wat de voordelen zijn van andere verzekeraars? Neem dan een kijkje in de vergelijker op deze pagina en kom erachter.

Klaverblad inboedelverzekeringen vergelijken

Wil je de Klaverblad inboedelverzekering graag vergelijken met de inboedelverzekeringen van andere verzekeraars? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina waar je alle aanbieders met elkaar kunt vergelijken.

Daarnaast is het mogelijk om de verzekeraars te filteren op bepaalde punten zoals, kosten, waardering en het eigen risico. Hierdoor vind je namelijk verzekeraars die aansluiten op jouw persoonlijke voorwaarden, waardoor je sneller en makkelijker een goede keuze kunt maken.

Verder bespaar je ook nog eens een hoop tijd en kosten door verzekeraars met elkaar te vergelijken via de vergelijker op deze pagina.

Klaverblad inboedelverzekering vergelijken

Bekijk meer informatie

Vergelijk direct de Klaverblad inboedelverzekering!

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken