Klaverblad autoverzekering vergelijken in 2020? | Rij nu verzekerd & veilig op de weg!

okt 5, 2020 | 0 Reacties

Ben je de eigenaar en bestuurder van een auto? Dan ben je in Nederland verplicht om deze te verzekeren met een WA verzekering. Met een WA verzekering ben je namelijk verzekerd voor schade die jij veroorzaakt aan anderen en spullen van andere.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om schade aan eigen auto te laten verzekeren. Denk hierbij aan schade door onder andere brand, storm, diefstal of inbraak. Vind je dat de basisdekkingen niet genoeg verzekeren? Dan is het mogelijk om deze uit te breiden aan de hand van verschillende aanvullende verzekeringen.

Op deze pagina gaan wij jou daarom meer vertellen over de dekkingen, mogelijkheden en voordelen van de Klaverblad autoverzekering.

klaverblad autoverzekering

Autoverzekering van Klaverblad: welke basisdekkingen zijn er?

Bij de Klaverblad autoverzekering heb je de keuze uit 3 verschillende basisdekkingen. Als eigenaar en bestuurder van een auto ben je minimaal verplicht om een WA verzekering af te sluiten. Daarnaast heb je zelf de keuze om een basisverzekering af te sluiten die ook schade aan eigen auto vergoed. Hieronder zie je precies welke basisdekkingen er zijn en wat deze precies vergoeden:

WA verzekeringWA+ beperkt cascoWA+ volledig casco
Verzekerd bedrag van €6.070.000 bij aansprakelijkheid van letsel of overlijdenVerzekerd bedrag van €6.070.000 bij aansprakelijkheid van letsel of overlijdenVerzekerd bedrag van €6.070.000 bij aansprakelijkheid van letsel of overlijden
Verzekerd bedrag van €2.500.000 bij schade aan spullen van andereVerzekerd bedrag van €2.500.000 bij schade aan spullen van andereVerzekerd bedrag van €2.500.000 bij schade aan spullen van andere
Schade aan eigen auto door ontploffing of brandSchade aan eigen auto door ontploffing of brand
Schade aan eigen auto door hagel of stormSchade aan eigen auto door hagel of storm
Schade aan eigen auto door inbraak of diefstalSchade aan eigen auto door inbraak of diefstal
Ruitschade Ruitschade
Schade aan eigen auto door een verkeersongeluk
Nieuwwaarde regeling bij diefstal of total loss verklaring

De aanvullende dekkingen

Wil je de basisdekking van de Klaverblad autoverzekering uitbreiden, omdat deze naar jouw mening niet genoeg vergoed? Dan is het mogelijk om een aantal aanvullende dekkingen af te sluiten.

Hiermee verzeker jij jezelf voor schade die niet wordt vergoed vanuit de basisverzekeringen. Bij Klaverblad heb je de keuze uit twee verschillende aanvullende verzekeringen en daarom hebben wij deze hieronder voor jou onder elkaar gezet.

Schadeverzekering voor inzittenden

Met de schadeverzekering voor inzittenden ben je verzekerd voor inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid door een ongeluk. Hiermee verzeker jij jezelf en alle passagiers die met jou mee rijden. Kom je in een ongeluk terecht en is dit jouw eigen schuld? Dan ben je verzekerd voor letsel of overlijden van inzittenden tot een bedrag van maximaal €1.000.000 per gebeurtenis.

Aanvullende module voor verkeersrechtsbijstand

Met de aanvullende dekking verkeersrechtsbijstand van de Klaverblad autoverzekering ben je verzekerd voor juridische hulp bij conflicten in het verkeer. Zo kan je worden geholpen bij het verhalen van de schade op derde of wordt je bijgestaan als de politie je rijbewijs in beslag heeft genomen. Zo ben je voor ieder conflict in het verkeer met jouw auto verzekerd voor juridische hulp.

De belangrijkste voordelen van de autoverzekering van Klaverblad

Kies je voor de Klaverblad autoverzekering? Dan zitten daar veel voordelen aan verbonden. Wij hebben op deze pagina al meerdere voordelen besproken, maar omdat er nog meer voordelen zijn hebben wij ze hieronder overzichtelijk onder elkaar gezet.

Zo zie jij in één oogopslag waarom het verstandig zou kunnen zijn om te kiezen voor de Klaverblad autoverzekering:

 • Je sluit de verzekering gemakkelijk en snel online af;
 • Schade wordt altijd vliegensvlug uitgekeerd;
 • Stel je autoverzekering volledig samen naar eigen wens;
 • Een ruime dekking tegen een scherpe premie;
 • Vrije keuze voor garages om schade te laten repareren;
 • Je betaalt geen extra administratie- of poliskosten.

Zoals je ziet brengt de Klaverblad autoverzekering veel voordelen met zich mee. Ben je benieuwd naar wat andere verzekeraars te bieden hebben? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina.

Autoverzekeringen vergelijken

Wil je de Klaverblad autoverzekering graag vergelijken met andere verzekeraars? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina waar je alle aanbieders van autoverzekeringen met elkaar kunt vergelijken.

Zo zie je meteen wat de kosten en dekkingen zijn van verschillende verzekeraars, waardoor je goede keuze kunt maken. Bovendien is het mogelijk om een aantal eventuele eisen in te vullen, zodat de vergelijker de verzekeraars vindt die aansluiten op jouw persoonlijke wensen.

Door te vergelijken bespaar je niet alleen een hoop tijd, maar bespaar je ook nog eens op de premie van je autoverzekering.

Handige & leuke video’s

Vergelijk alle aanbieders

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken