Kettler spinningbike kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Kettler spinningfiets vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Kettler spinningfietsen vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Kettler spinningbike? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een Kettler spinningbike aanschaffen is vaak een verstandige keus, zo wordt er door sporters vaak gekozen voor dit merk. Ze produceren onder andere sportartikelen, tuinmeubelen, speelgoed maar ook sportfietsen. Kettler zal er altijd voor gaan om de meest innovatieve en nieuwste producten te ontwikkelen. Kwaliteit staat erg hoog op de lijst van Kettler en hier staan ze ook bekend om. Alle producten die deze firma ontwikkeld worden tot het maximale getest zodat de kwaliteitsnorm hoog blijft.

De Kettler spinningbikes worden vaak gebruikt door wielrenners die graag thuis nog aan hun conditie willen werken of als het weer het niet toelaat om buiten te trainen. Met deze types is het geen probleem om volop te sprinten, dit betekent dat een Kettler spinningfiets ideaal geschikt is om uw conditie goed bij te houden en te verbeteren.

1. Kettler Racer 9

De Kettler Racer 9 is ideaal voor mensen in de wielersport. Doordat dit apparaat gebruikt maakt van elektronische schakeling en een aandrijving van 1000W, krijgt u de ideale wielrenfiets ervaring. Ze maken gebruik van gegevens uit de wielersport, versnellingsweergave en speciale polsfuncties. Dit alles maakt dit de perfecte Kettler spinningfiets voor wielrenners.

Bij de Kettler Racer 9 krijgt u een montagehandleiding meegeleverd zodat u dit fitness apparaat zelf eenvoudig aan kunt sluiten. Ben er wel van bewust dat dit apparaat 60kg weegt en de afmetingen zijn 123 x 85 x 29 cm. Het kan dus lastig zijn om deze alleen te installeren en te verplaatsen.

Voor- en nadelen Racer 9

Dit type heeft 195 verschillende trainingsniveaus.
Hij simuleert de ideale wielrenfiets ervaring.
Dit apparaat maakt gebruik van elektronische schakeling.
×  Dit fitnessapparaat weegt 60 kilo en is dus lastig te verplaatsen.

2. Kettler Racer S

De Kettler Racer S is een nieuw model die goed het gevoel van een wielrenfiets simuleert. Door middel van S-FIT kunt u alle functies bedienen met uw telefoon of tablet. Verbinden met de fitness-community KETTFIT is ook zeer eenvoudig. Daarnaast krijgt u de WORLD TOURS 2.0-software er ook bijgeleverd zodat u virtuele trajecten kunt afleggen, mee kunt doen aan online wedstrijden en trainingsgegevens altijd kunt terugvinden.

Bij de Kettler Racer S krijgt u standaard een montagehandleiding meegeleverd zodat u zelf aan de slag kunt met het monteren en installeren van dit fitnessapparaat. Het is misschien fijner als u dit met 2 personen doet aangezien het apparaat 65 kg weegt.

De afmetingen van dit apparaat bedragen: 131 x 53 x 126 cm. Dus houdt er rekening mee dat dit type van Kettler vrij veel ruimte in beslag neemt.

Voor- en nadelen Racer S

Verbind uw telefoon of tablet om alle functies te bedienen.
U krijgt de World Tours 2.0 software bijgeleverd.
Uw trainingsgegevens worden altijd opgeslagen.
×  Lastig te verplaatsen doordat dit apparaat 65 kilo weegt.

3. Kettler Racer 3

De Kettler Racer 3 is een zeer goed fitnessapparaat die goed is voor intensieve conditietrainingen. Hij beschikt over 32 verschillende weerstandsniveaus en een vliegwiel van 18kg met vrijloop. Ook heeft dit apparaat een elektronisch magneetsysteem. U kunt de weerstand dus elektronisch aanpassen.

Het zadel waar dit type over beschikt is verticaal en horizontaal verstelbaar. Dankzij wieltjes waar dit apparaat op staat is hij heel eenvoudig te verplaatsen.

Doordat ze bij deze speedbike gebruik maken van een riemaandrijving is hij bijna geluidsloos en zeer soepel. De computer die verbonden zit aan dit apparaat heeft een verlicht scherm en beschikt over 12 verschillende programma’s en 1 hartslagprogramma.

Bij de Kettler Racer 3 wordt standaard een montagehandleiding meegeleverd om het u makkelijk te maken dit apparaat te monteren. De afmetingen van dit apparaat zijn 102 x 53 x 113 cm.

Voor- en nadelen Kettler Racer 3

Dit type fitnessapparaat beschikt over 32 weerstandsniveaus.
Makkelijk te verplaatsen door de wieltjes waar deze fiets op staat.
Dit apparaat is bijna geluidsloos.
×  Het is lastig om dit apparaat een trap op te krijgen door zijn afmetingen.

4. Kettler Speed 3

De Kettler Speed 3 is gemaakt om er redelijk intensief op te kunnen trainen. Het is een heel fijn apparaat om mee aan de slag te gaan omdat het zadel en stuur goed afstelbaar zijn. Dit komt ten goede van uw lichaamshouding op de fiets. Ook de fietspedalen zijn volledig afstelbaar zodat u altijd comfortabel kunt trainen.

Het vliegwiel van dit type weegt 14 kg en daardoor is dit een soepel apparaat die een aangename beweging maakt. Indien u stopt met trappen draaien de pedalen nog een stuk door. Dus indien u direct wilt stoppen kunt u gebruik maken van de blokrem en in een noodgeval kunt u gebruik maken van de noodremfunctie.

Deze functie zorgt ervoor dat de pedalen direct stilstaan. Met dit remsysteem kunt u ook heel eenvoudig de weerstand aanpassen, van erg licht tot heel zwaar.

Voor- en nadelen Kettler Speed 3

De Kettler Speed 3 weegt maar 40kg en zijn afmetingen zijn 105 x 60 x 110 cm. Aangezien deze spinfiets zo licht is in vergelijking met andere producten van dit merk is het redelijk eenvoudig om het te verplaatsen. Bij dit product krijgt u uiteraard een handleiding bijgeleverd om de installatie te kunnen voltooien.

Met maar 40 kilo is dit een lichte variant uit de Kettler serie.
Stuur- en zadel zijn makkelijk afstelbaar.
Hij beschikt over een noodremfunctie.
× Het is een doortrapper dus de pedalen draaien door als u stopt met trappen.

Meest gestelde vragen over de Kettler spinningbike

Is er regelmatig een Kettler spinningfiets aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Kettler spinningfiets aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Kettler spinningbike te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Kettler spinningbike te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Kettler spinningfietsen geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Kettler spinningbike beschikbaar is zetten we die direct in onze Kettler spinningbike review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Kettler spinningbike aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Kettler spinningfiets vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste spinningfiets van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Kettler racer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Kettler spinningfiets is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Kettler spinningbike dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Kettler racer direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Kettler racer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Kettler spinningbike die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Kettler spinningbike vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.