Kettler roeitrainer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Kettler roeitrainer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Kettler roeimachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Kettler roeitrainer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Wil je vaker trainen maar doe je dit liever thuis? Of wil je beginnen met thuis trainen? Dan is een roeitrainer van Kettler het apparaat om je daarbij te helpen. De roeitrainers van Kettler zijn machines waarin het vliegwiel verbonden is met het handvat door middel van een ketting. Hierdoor ideaal om te gebruiken voor cardio- of interval training.

Door te trainen op een Kettler roeitrainer verbrand je niet alleen calorieën je traint ook nog een groot aantal spiergroepen. De spiergroepen die je gebruikt tijdens het roeien op het apparaat zijn je been- en bil-, rug- en schouder-, arm- en buikspieren. Kettler is van oorsprong een Duits bedrijf, maar levert tegenwoordig producten over de hele wereld. Het is vaak lastig om zelf een goede roeitrainer uit te zoeken, daarom hebben we hieronder voor je een top 5 samengesteld van de Kettler roeitrainers.

1. Kettler Stroker 

Dit apparaat van Kettler is uitermate geschikt voor beginners. En of het apparaat nu gebruikt wordt door een beginner of een meer ervaren gebruiker, dit type kan tegen een belasting tot 130 kg.

De beweging van het apparaat verloopt erg gelijkmatig door de 4 kg zware vliegwielmassa. Hiernaast kan met de trainer gebruik worden gemaakt van 8 verschillende weerstand standen.

Je gegevens houd je makkelijk bij op het LCD-display. Hier zie je onder andere je tijd, roeislagen, hartslag en energieverbruik. Bij de trainer wordt een borstband meegeleverd. Met de borstband kun je gemakkelijk je hartslag laten meten. De hartslag wordt ook op het display weergeven. Het is zelfs mogelijk om de maximale hartslag in te stellen, dit zorgt ervoor dat wanneer je dat hartritme behaald je een melding krijgt.

Voor- en nadelen Kettler Stroker Roeitrainer

Als je de trainer niet gebruikt kan je hem door het hele huis opbergen. Verplaatsen gaat makkelijk door de transportrollen. Ook het opbergen kan in vele plaatsen door het inklapmechanisme. Bij de roeitrainer van Kettler krijg je een borstband meegeleverd, die je hartslag meet.

Train met eigen kracht door de 8 verschillende programma’s
Met de meegeleverde borstband kan je je hartslag meten
De Kettler roeitrainer is belastbaar tot wel 130 kg
De display is niet verlicht

2. Kettler Coach M

Deze Kettler roeitrainer kenmerkt zich door de ergonomie en de uiterst lange zitrail waarover het beschikt, samen zorgen deze opties voor een waarheidsgetrouwe roeibeweging. Ook kun je de weerstand van deze trainer op wel 10 verschillende standen instellen.

Bovendien beschikt de Coach M over een innovatief opstelmechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je het apparaat gemakkelijk kan opbergen en verplaatsen.

Het display van het apparaat is erg duidelijk, op het scherm kun je je waardes bijhouden. Deze waardes bestaan uit de tijd, roeislagen, energieverbruik, afstand, en polsslag. Werk de gebruikelijke roei-oefeningen uitvoeren of een veelzijdige fitnesstrainingen af te werken.

Voor- en nadelen Kettler roeitrainer Coach M

Bij het apparaat zit ook een handleiding, in de handleiding van je 18 verschillende oefeningen die je kan gebruiken voor je work out. De Coach M is van zeer goede kwaliteit en functionaliteit. Ook is het apparaat makkelijk te verplaatsen door de transportwielen die eronder zitten.

de handleiding staan 18 verschillende oefeningen
De weerstand van de Coach M kent 10 niveaus
Innovatief opstelmechanisme
Het apparaat is niet inklapbaar

3. Kettler Coach E

De Kettler Coach E beschikt over een aantal verschillende functies, zo heeft het apparaat een trainingscomputer, veelsoortige krachtoefeningsopties en een geluidsarme zittinggeleiding. Je zult niet verveeld raken met deze trainer.

Deze Coach E roeier beschikt namelijk ook nog eens over 12 verschillende programma’s. We kunnen dus wel concluderen dat de Kettler Coach E erg veelzijdig is. Naast de veelzijdigheid, is dit model ook nog eens plaatsbesparend.

Voor- en nadelen Kettler Coach E – Roeitrainer

Je cardio training ambitieus maken? Door de midden kabeltechniek train je gelijktijdig je bovenlichaam en beenspieren. Ook de intensiteit van je training bijhouden kan met dit model, door gebruik te maken van de meegeleverde borstband. Deze trainer beschikt naast een borstband ook nog over een ergometer en is makkelijk inklapbaar.

De zittingsgeleiding is geluidsarm
Het model is makkelijk inklapbaar
Het apparaat beschikt over 12 verschillende trainingsprogramma’s
De gebruikersgegevens kunnen niet worden opgeslagen

4. Kettler Kadett Roeitrainer

Dit model van Kettler beschikt over een speciale roeispaantechniek. De roeibewegingen die je op het apparaat maakt voelen erg realistisch, dit komt doordat je met de Kadett ronde roeibewegingen maakt. Bovendien is de krachtweerstand perfect, dit komt tot stand door de hydraulische cilinders. Beide voetplaten kunn je individueel aanpassen, op deze manier zorg je ervoor dat de platen perfect op je eigen beenlengte aansluiten.

Het product is niet alleen tijdens het trainen makkelijk te verstellen, maar ook als je hem niet gebruikt. Hij is namelijk makkelijk in te klappen, zodat je deze overal op kan bergen.

Ook beschikt dit apparaat over een trainingscomputer. Op de computer kan je allerlei waarden van je training bij houden zoals de tijd, roeislagen, afstand, energie verbruik en hartslag.

Voor- en nadelen Kettler Kadett

De hartslag word gemeten door middel van de oorclip die met de trainer wordt meegeleverd. De Kettler Kadett heeft een zitting die bovendien vrijwel geluidloos is tijden gebruik. Daarbij heeft heeft het apparaat anti-slip grondbeschermers, hierdoor wordt de kans op ongelukken geminimaliseerd.

Een oorclip voor het meten van de hartslag wordt meegeleverd
De zitting van het apparaat werkt vrijwel geluidloos
De voetsteun van dit model is beweeglijk
Een cardio-polsset is alleen optioneel verkrijgbaar

5. Kettler Coach 2

Deze grote trainer van Kettler is perfect voor de thuissporters. De Kettler Coach 2 is niet alleen mooi om naar te kijken door het design dat antraciet en oranje is, ook beschikt dit model over veel nauwkeurigheid door het magnetische weerstand systeem. De Coach 2 is geschikt voor mensen tot 2 meter, dit onderscheid dit apparaat van veel andere modellen.

De Coach 2 is niet alleen goed voor het verliezen van vet, ook voor de revalidatie na een blessure kun je de machine goed gebruiken. Om je het trainen wat gemakkelijker te maken wordt er gebruik gemaakt van een manueel te verstellen magneet rem systeem met 10 levels.

Je traint goed op maat omdat de door de makkelijk en snel te verstellen weerstand niveaus. Bovendien is het apparaat uiterst stabiel en betrouwbaar. Dit komt onder andere door de dubbele rails, en het verstelbare voetstuk.

Voor- en nadelen Kettler Coach 2

Een hartslagmeter hoef je niet te kopen bij de aanschaf, het apparaat is namelijk gemakkelijk te verbinden via Bluetooth met iedere hartslagmeter. Deze hartslag kun je terugzien het LCD-display, ook onder andere de tijd, hartslag, verbrande calorieën en tijd vind je hier op terug.

De volgende trainingssessie kun je de behaalde resultaten vergelijken met de eerder behaalde resultaten. Op deze manier maak je het trainen nog uitdagender. De gegevens sla je op middels je smartphone via apps als Kettmaps.

Kettler Coach 2 is geschikt voor lange personen
Maak verbinding met handige apps
De LCD-display is erg overzichtelijk
Display bevat geen trainingsprogramma’s

Meest gestelde vragen over de Kettler roeitrainer

Is er regelmatig een Kettler roeitrainer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Kettler roeitrainer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Kettler roeimachine te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Kettler roeitrainer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Kettler roeitrainers geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Kettler roeitrainer beschikbaar is zetten we die direct in onze Kettler roeitrainer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Kettler roeimachine aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Kettler roeitrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Kettler roeitrainer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Kettler coach roeitrainer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Kettler roeitrainer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste roeitrainer Kettler dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Kettler roeitrainer coach direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Kettler roeimachine beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Kettler roeimachine die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Kettler roeitrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.