Kettler crosstrainer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Kettler crosstrainer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Kettler crosstrainers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Kettler crosstrainer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

De Kettler crosstrainer, ideaal als u na een lange werkdag geen zin heeft om naar de sportschool te gaan maar wel even lekker wil sporten. De Kettler crosstrainer is een kwalitatief goed product voor een relatief lage prijs, dit betekent dat het een ideale optie is voor beginnende sporters, maar uiteraard ook voor topsporters.

Omdat het niet eenvoudig is om zomaar een crosstrainer aan te schaffen hebben wij voor u een top 5 Kettler crosstrainers samengesteld. Hierbij zijn ook reviews toegevoegd zodat u makkelijk kunt beoordelen of het desbetreffende model een goede keuze is.

1. Kettler Unix 10

beste crosstrainers 2019
De Kettler Unix 10 Ext – Ergometer beschikt over een optie zodat u de ontwikkelingen kunt bijhouden van uw prestaties. Met dit fitnessapparaat kunt u gemakkelijk de prestaties invoeren op de trainingscomputer. Door het invullen van de prestatieschema’s kunt u eenvoudig aflezen hoeveel energie u gebruikt in de optimale hartfrequentiezone. Ook maakt de Kettler Unix 10 Ext – Ergometer gebruik van een Bluetooth-interface.

Tevens kan dit type 4 personen opslaan zodat het systeem de personen herkend. Zo kunnen de meest frequente gebruikers direct aan de slag met hun persoonlijke workout.

Een ander pluspunt aan de Kettler crosstrainer is de Extended-Motion techniek. Deze techniek zorgt er voor dat de gebruiker een correcte bewegingsloop maakt waardoor gewrichten zo min mogelijk worden belast. Daarnaast heeft de Kettler Unix 10 een functie waarmee uw hartslag gemeten kan worden.

Ook beschikt dit type over 10 trainingsprogramma’s zodat u op verschillende moeilijkheidsgraden kunt sporten, dit kan handig zijn voor mensen die op het gebied van sport vooruitgang willen boeken. Tot slot weegt het product 79 kilo.

Voor- en nadelen Kettler Unix 10 Ext – Ergometer

Uiteraard krijgt u bij de levering van het product een instructieboekje zodat u goed voorbereid het fitnessapparaat kunt installeren en gebruiken. De Kettler Unix 10 Ext – Ergometer is uitklapbaar, wat erg praktisch kan zijn als u de het model tijdelijk wilt opbergen of verplaatsen.

Echter heeft de Kettler Unix 10 geen smartphone of tablethouder, wat het lastig maakt om tijdens het sporten bijvoorbeeld een filmpje te bekijken.

Correcte bewegings-loop om gewrichten zo min mogelijk te belasten.
Door Extended Motion een geschikte houding tijdens het sporten.
Veel variatie door 10 verschillende trainingsprogramma’s.
Product weeg 79 kilo dus is niet eenvoudig op te tillen.

2. Kettler Unix 4

crostrainers aanbiedingen

Met slecht weer toch kunnen werken aan je conditie en spierkracht? Met de Kettler Unix 4  kunt u thuis eenvoudig meerdere trainingsprogramma’s volgen. Met de 10 bijbehorende trainingsprogramma’s kunt u met dit model het maximale uit uw uithoudingsvermogen halen. Door middel van de verstelbare magneten in het fitnessapparaat kunt precies bijhouden of u naar mate van tijd in kracht groeit.

Verder heeft dit model een beeldscherm in gebouwd zodat zodat men de prestaties bij kan houden. Dit is erg handig als u bijvoorbeeld wilt weten of uw prestaties verbeteren of juist niet.

Een ander prettig voordeel aan het apparaat is dat u ten allen tijden uw hartslag kan meten. Zo weet u precies of uw hartslag veilig is tijdens het sporten.

Met een gewicht van 78 kilo kan de Unix 4 maximaal worden belast tot 150 kilo. Tevens is het erg handig om te weten dat de Kettler Unix een tablethouder heeft. Zo kunt u tijdens het sporten genieten van een muziekje of zelfs een serie of filmpje.

Voor- en nadelen Crosstrainer Kettler Unix 4

Natuurlijk ontvangt u bij de bestelling van dit model een handleiding zodat u zichzelf goed kan inlezen over de bijbehorende opties van deze Kettler crosstrainer. Tot slot krijgt men bij aanschaf van Kettler Unix 4 een fabrieksgarantie van 3 jaar.

Met ingebouwd beeldscherm kunt eenvoudig de sportprestaties bekijken.
Hartslag meten altijd mogelijk tijdens het sporten.
Tablethouder voor series, films en je favoriete muziek.
Model bevat geen Extended – Motion voor de optimale bewegingsloop.

3. Kettler Verso 309

welke crosstrainer kopen

Heeft u moeite met het vinden van motivatie om na een drukke werkdag nog naar de sportschool te gaan? Dan is de Kettler Verso 309 een aanrader voor u! Bij dit model behoort een trainingscomputer met 6 verschillende trainingsprogramma’s.

Lees gemakkelijk uw prestaties af op de prestatiegrafiek, zodat u altijd op de hoogte bent van eventuele verbeteringen. Een ander pluspunt is dat verhuizen geen probleem is. Met behulp van de rollen onder het fitnessapparaat kunt u het model eenvoudig verplaatsen.

Door middel van ingebouwde sensoren bij het handvat kunt u altijd de polsslag meten, hiermee bent u tijdens het sporten altijd op de hoogte van uw hartslag.

Voor- en nadelen Kettler Verso 309  

Vanzelfsprekend ontvangt u bij de bestelling van de Kettler Verso 309 een handleiding. Deze kunt u in alle rust doorlezen zodat het model op de juiste manier gebruikt wordt. Zoals hierboven beschreven zijn de elektronische magneten in de handvatten zeer praktisch. Hiermee wordt namelijk uw hartslag gemeten, zonder dat u het door heeft.

Eenvoudig te verplaatsen met behulp van de transportrollen.
Bij aanschaf van de Kettler Verso 309 standaard 2 jaar fabrieksgarantie.
Hartslag meten middels de handvatten.
Model bevat geen houder voor bijvoorbeeld smartphone of tablet.

4. Kettler Skylon 10

aanbieding crosstrainer 2019

Als u optimaal gebruik wil maken van de modernste technologie op het gebied van sporten is de Kettler Skylon 10 de perfecte keuze voor u. Met behulp van de ontwikkelde technologie in dit model kunt u thuis het maximale uit uw sportprestaties halen. Zo kan men de intensiteit van het sporten eenvoudig elektrisch veranderen. Ook bevat het model een enorme hoeveelheid van maar liefst 75 verschillende programma’s.

Het vliegwiel van dit type is maar liefst 22 kilo zwaar, hierdoor zal het sporten ook zeker een stuk intensiever maken. Ook de enorme verscheidenheid aan trainingsprogramma’s zal men zeker aan het werk zetten.

Kortom, mede dankzij de modernste technologie en grote hoeveelheid aan trainingsprogramma’s zal de Crosstrainer Kettler Skylon 10 zeker een geschikte keuze zijn als u effectief gebruik wilt maken van uw sporttijd!

Voor- en nadelen Crosstrainer Kettler Skylon 10.

In de doos van het apparaat zit natuurlijk een handleiding. Zo kunt u in alle rust de vele trainingsprogramma’s doorlezen. Een voordeel aan de Kettler Skylon 10 is dat het 75 trainingsniveau’s heeft.

Daarnaast beschikt het model over een trainingscomputer waarmee u altijd uw prestaties kunt bijhouden. Tot slot kunt u met de Kettler Skylon 10 uw hartslag op elk gewenst moment meten dankzij de hartslag meter op de handvaten.

Enorm grote hoeveelheid aan trainingsprogramma’s en trainingsniveau’s.
Maximale uit uw prestaties halen dankzij de moderne technologie.
Hartslag meter geïntegreerd in de handvaten.
 Kettler Skylon 10 is niet inklapbaar.

5. Kettler Skylon 6

beste koop crosstrainer
Ook de Crosstrainer Kettler Skylon 6 – Front driven Ergometer zit vol met technologische hoogstandjes. Het model zorgt voor een prettige sportervaring waardoor u toch sneller geneigd bent een halfuurtje langer door te gaan. Het is niet meer de nieuwste Kettler crosstrainer maar voldoet nog steeds aan hedendaagse eisen.

Met behulp van het ingebouwde scherm bent u altijd op de hoogte van voorgaande prestaties. Ook kunt u met dit model eenvoudig sportieve doelen stellen. Dit komt omdat de Skylon 6 beschikt over een optie waarmee u de intensiteit van u sportprogramma ten allen tijde kunt wijzigen.

Voor- en nadelen Crosstrainer Kettler Skylon 6

Als u alles wilt weten over de bijbehorende sportprogramma’s kunt u de standaard meegeleverde handleiding inzien. Hier kom je ook meer te weten over de installatie. Goed om te weten is dat de Skylon 6 79 kilo weegt.

Trouwens ook niet te vergeten is de hartslagmeter functie. Dit model is maximaal te belasten tot 150 kilo. Tevens is het handig om te weten dat u voor 4 personen gegevens kunt opslaan. Zo kan men altijd gemakkelijk voorgaande sportresultaten opslaan en in de toekomst bekijken.

✓ Mogelijkheid om gegevens en sportprestaties op te slaan.
Standaard 3 jaar fabrieksgarantie meegeleverd.
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Geen Extended Motion optie, vind zelf de juiste loophouding.

Meest gestelde vragen over de Kettler crosstrainer

Is er regelmatig een Kettler crosstrainer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Kettler crosstrainer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Kettler crosstrainer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Kettler crosstrainer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Kettler crosstrainer geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Kettler crosstrainer beschikbaar is zetten we die direct in onze Kettler crosstrainer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Kettler crosstrainer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Kettler crosstrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Kettler crosstrainer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Kettler crosstrainer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Kettler crosstrainer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Kettler crosstrainer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Kettler crosstrainer direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Kettler crosstrainer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Kettler crosstrainer die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Kettler crosstrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.