Jura koffiemachine kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste Jura koffiemachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Jura koffiemachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Jura koffiezetapparaat? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een mooi design en kwaliteit, dat biedt een Jura koffiemachine altijd. Jura heeft erg veel tijd besteed aan het maken van innovatieve koffiemachines om de lekkerste kopjes koffie mee te zetten. Voornamelijk hebben ze zich gefocust op het bouwen van geweldige Jura koffiemachines.

Tegenwoordig heb je veel verschillende soorten Jura koffiemachines waar je uit kunt kiezen. Om het gemakkelijker te maken hebben we een top 5 Jura koffiemachine opgesteld met daarbij reviews en voor- en nadelen. Bekijk het snel hieronder.

1. JURA WE8 Chroom (2019)

De JURA WE8 Chroom is een apparaat waarmee je veel koppen koffie achter elkaar zet. Dankzij het grote waterreservoir en bonenopslag hoef je deze niet vaak bij te vullen ook al wordt er veel koffie gezet. Met het mooie compacte design wordt het een ware toevoeging in de keuken of op het kantoor.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende soorten koffie die je met één druk op de knop klaar maakt. Of je nou zin hebt in een espresso, cappuccino of een koffie speciaal dat maakt helemaal niks uit want deze zet je allemaal met dit model.

Daarbij is het zelfs mogelijk om een kop heet water te zetten op de juiste temperatuur voor verschillende soorten thee. Verder is ontkalken verleden tijd met de JURA WE8 Chroom want dankzij de waterfilter wordt de kalkaanslag in de leidingen tegengehouden.

Voor- en nadelen Jura WE8 Chroom

Bij de JURA WE8 Chroom worden altijd een aantal spullen standaard meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je uitlegt hoe het apparaat werkt en hoe je deze bediend. Daarnaast wordt er een teststrip meegeleverd waarmee je de waterhardheid kan testen.

Bestuur het apparaat eenvoudig via de display.
Pas de temperatuur en sterkte van de koffie naar eigen wens aan.
Geschikt voor kantoren dankzij het grote water- en bonenreservoir.
⨯ Het zetten van een cappuccino duurt langer dan gemiddeld.

2. JURA WE8 Dark Inox

jura koffiemachine kopen

Met de JURA WE8 Dark Inox zet je iedere koffie die je kan bedenken met één druk op de knop op tafel. Zo heb je de keuze uit 12 verschillende soorten koffiespecialiteiten waarvan je de sterkte en temperatuur naar eigen wens aanpast. Je kan zelfs heet water zetten met dit apparaat zodat je ook de theeliefhebber tevreden houdt.

Dankzij het grote bonen- en waterreservoir kan je veel koffie achter elkaar zetten zonder dat je het iedere keer bij hoeft te vullen. Je bedient dit model eenvoudig via de ingebouwde display die zich aan de voorkant bevindt.

Het waterfilter van dit type zorgt ervoor dat de er geen kalk ontstaat in de leidingen. Hierdoor is ontkalken verleden tijd en ben je minder tijd kwijt aan het onderhoud.

Voor- en nadelen Jura WE8 Dark Inox

Naast de JURA WE8 Dark Inox ontvang je nog een aantal standaard meegeleverde items. Zo wordt er als eerst een handleiding meegeleverd die je uit zal leggen hoe het apparaat bediend moet worden.

Daarnaast ontvang je nog een teststrip om de waterhardheid te controleren, mocht deze niet goed zijn dan stel je deze zelf goed in.

Keuze uit 12 verschillende soorten koffie- en melkspecialiteiten.
Het apparaat hoeft niet vaak bijgevuld te worden.
Bedien dit model eenvoudig via de kleurendisplay.
⨯ Het is niet mogelijk om koffierecepten op te slaan.

3. JURA ENA 8 Metropolitan

Met de JURA ENA 8 zet je verschillende soorten koffie op tafel van hoogwaardige kwaliteit. Je hebt keuze uit 6 verschillende koffiespecialiteiten die je binnen enkele minuten klaar zet. Daarnaast pas je ook de sterkte en de temperatuur van de koffie aan naar eigen wens, hierbij heb je de keuze uit 10 verschillende sterktes.

Dankzij de P.E.P. zet methode wordt jou koffie nog lekkerder van aroma, doordat het water langzamer door de koffie heen loopt. Bovendien worden de bonen door de G3 molen snel en haast geluidsloos gemalen. Verder kan je nog een kop decaffeïne koffie zetten dankzij het aparte bakje voor versgemalen bonen.

Voor- en nadelen Jura ENA 8

Bij de JURA ENA 8 worden nog een aantal items standaard meegeleverd. Zo ontvang je allereerst een handleiding die je uitleg zal geven over hoe het apparaat werkt en hoe je deze eenvoudig bedient.

Daarnaast wordt er een teststrip meegeleverd waarmee je de hardheid van het water op kan meten.

Zet een heerlijke cappuccino of met één druk op de knop.
Keuze uit 6 verschillende soorten koffie- en melkspecialiteiten.
Stevige en volledig roestvrijstalen behuizing.
⨯ Het waterreservoir moet regelmatig bijgevuld worden.

4. JURA E60 Piano Black

Deze JURA E60 is een apparaat waarmee je al jouw favoriete soorten koffie klaar maakt, en dat met maar één druk op de knop. Met keuze uit 7 diverse koffiespecialiteiten zet je heerlijke koffie op tafel waarvan je de sterkte en temperatuur kan aanpassen. Ook zet je een cappuccino met de aparte knop op de display waardoor er ook melk wordt op geschuimd.

Het speciale van dit model is het Intelligent Water System dat er voor zorgt dat er geen kalk meer ontstaat in de leidingen. Hierdoor is onderhoud zoals ontkalken niet meer nodig en kan je jou tijd besteden aan andere dingen.

Bovendien hoef je het apparaat ook nauwelijks bij te vullen ook al wordt er veel koffie gezet. Het bonenreservoir heeft namelijk een opslag van 280 gram en het waterreservoir een inhoud van maar liefst 1,9 liter. Hierdoor is het apparaat tevens ook geschikt voor een klein kantoor.

Voor- en nadelen Jura E60

Naast de JURA E60 ontvang je ook nog een aantal standaard meegeleverde items. Er wordt ten eerste een handleiding meegeleverd zodat je precies weet hoe het apparaat werkt en hoe je deze moet bedienen. Verder ontvang je een teststrip waarmee je de waterhardheid kan testen.

Minder onderhoud dan bij vergelijkbare espressomachines.
Kies uit 7 verschillende soorten koffiespecialiteiten.
Dankzij de display bedien je het apparaat eenvoudig.
⨯ Het is niet mogelijk om koffierecepten op te slaan bij dit model.

5. JURA S80 Piano Black

Met de JURA S80 kan je iedere keer weer dat lekker bakje koffie op tafel zetten. Zo zet je met één druk op de display een cappuccino, latte macchiato of een heerlijke lungo klaar.

Je kop koffie kan je na het zetten nog naar recht schuiven om melkschuim toe te voegen, handig wanneer je een cappuccino wilt maken. Bij het zetten van een cappuccino kan je zelf bepalen wat de verhouding tussen melk en koffie moet zijn.

Daarnaast is het ook mogelijk om eigen koffie recepten op te slaan, dit kan je doen met maar liefst 8 verschillende recepten. Pas de koffie aan op temperatuur en sterkte en sla deze vervolgens op zodat je deze de volgende keer in één keer klaar maakt.

Doordat je er 8 op kan slaan genieten ook vrienden en familie altijd van hun favoriete kop koffie. Verder is er weinig onderhoud nodig aan dit model dankzij het automatisch reinigingssysteem dat zichzelf ontkalkt wanneer dit nodig is.

Voor- en nadelen JURA S80

Ook bij de JURA S80 worden er een aantal spullen standaard meegeleverd. Zo ontvang je de handleiding van het apparaat dat je uit zal leggen hoe die werkt en hoe deze bediend moet worden. Verder wordt er ook nog een teststrip meegeleverd om de hardheid van het water te testen.

Eenvoudige bediening via de touch display met veel keuzeopties.
Zet koffiespecialiteiten zoals een flat white of espresso macchiato.
Weinig tijd kwijt aan onderhoud dankzij het reinigingsprogramma.
⨯ Het is niet mogelijk om 2 soorten melkspecialiteiten tegelijk te zetten.

Meest gestelde vragen over de Jura koffiemachine

Hoe kun je een goedkoop Jura koffiezetapparaat vinden?

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de goedkoopste Jura koffiemachine, dat is niet zo gek want er zijn tegenwoordig behoorlijk wat types op de markt. Je wil dan natuurlijk zeker weten dat je een goedkope Jura koffiezetapparaat hebt gekocht, te veel betalen is namelijk helemaal niet nodig.

Om je op weg te helpen hebben wij een handige top 5 Jura koffiemachines samengesteld, daar kun je niet alleen de beste Jura koffiemachine vinden, maar ook de goedkoopste Jura espressomachine direct bekijken.

Een goedkope Jura espresso machine vinden heb je binnen 5 minuten geregeld, en om het je helemaal makkelijk te maken hebben we een aantal handige verwijzingen gemaakt naar alle goedkoop Jura espressomachine.

Begin direct door op een button te drukken of klik bovenin direct een van de 5 goedkoopste Jura koffiemachines van dit moment aan. We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van de goedkoopste Jura koffiemachine, daardoor kun je weer makkelijk kosten besparen. Bekijk ook al onze andere productgroepen om direct de beste en goedkoopste modellen te vinden

Is er regelmatig een Jura koffiemachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Jura koffiemachine aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een koffiemachine Jura aanbieding te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbieding Jura koffiemachine te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Jura koffiemachines geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Jura koffiemachine beschikbaar is zetten we die direct in onze Jura koffiemachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Jura koffie machine aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Jura espressomachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Jura espressomachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Jura espressomachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Jura koffiezetapparaat is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Jura espressomachine dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Jura espressomachine direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Jura espresso machine beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Jura koffiemachines die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Jura espressomachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken