Inventum broodbakmachine kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste Inventum broodbakmachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Inventum broodbakmachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Inventum broodbakmachine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Met de Inventum broodbakmachine is het mogelijk om iedere ochtend wakker te worden met de kenmerkende en heerlijke geur van versgebakken brood. Vers, eigen brood bakken is met de Inventum broodmachine voortaan een fluitje van een cent. Met een breed scala aan functionalieiten kun je bij de meeste modellen ook jam of een cakedeeg bereiden.

De Inventum broodbakmachines zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten voor 800 tot 1.200 gram brood. Om het wat makkelijker te maken hebben we hieronder de populairste modellen gereviewed. Neem snel een kijkje, lees je in en vergelijk de aanbieders om er met de beste deal vandoor te gaan.

1. Inventum BM125

waar kun je een airfryer kopen

Vers brood hoeft niet altijd van de bakker af te komen. Met de Inventum BM125 maak je in een handomdraai de lekkerste broden met de ingrediënten die jij wilt hebben. Door de ingrediënten in het bakblik te doen en daarna een van de automatische programma’s aan te tikken, hoef je alleen nog maar te wachten tot het brood gemaakt is.

Zo kun je voor ieder broodsoort een eigen programma selecteren. Ook kun je met de BM125 eenvoudig een cake of jam maken, waardoor je alle kanten op kunt.

Voor- en nadelen Inventum BM125

Bij de Inventum BM125 worden standaard twee bakblikken geleverd. Hierdoor kun je twee verschillende smaken in een keer maken. Je hoeft daarom niet lang op verschillende broden te wachten en hebt altijd een voorraad aan vers brood in huis. Het scheelt jou uiteindelijk een ritje naar de bakker en kunt het brood wanneer je maar wilt klaar hebben voor gebruik.

Twee broden tegelijk te bakken in een machine.
12 verschillende automatische bakprogramma’s voor een beter resultaat.
Eenvoudig te reinigen door de bakblikken eruit te halen.
 Je kunt de blikken uitsluitend met de hand schoonmaken.

2. Inventum BM55

beste airfryers van dit moment

Een bakker heeft niet altijd de verse broden die jij wilt. Daarnaast betaal je hier vaak meer voor dan je eigenlijk zou willen. Met de Inventum BM55 is dit verleden tijd. Met deze Inventum broodbakmachine maak je namelijk zelf in een handomdraai de lekkerste broden, waarbij de machine al het kneedwerk voor jou uitvoert.

Niet alleen kun je er broden mee maken, ook andere producten zijn in een handomdraai klaar. Denk hierbij aan een cake of een lekkere jam. Hierdoor heb je altijd een lekkere maaltijd tot jouw beschikking als ontbijt of voor de lunch.

Voor- en nadelen Inventum BM55

Bij de Inventum BM55 worden standaard kneedhaken en een bakblik meegeleverd. Hierdoor kun je direct aan de slag. Het enige dat je hiervoor nodig hebt zijn de ingrediënten, welke je geheel naar wens aan kunt schaffen.

Op deze manier heb je altijd het brood dat jij wilt hebben. Ook zitten er bij de handleiding een aantal recepten geleverd, zodat je niet alleen jouw fantasie de vrije loop kunt laten gaan, maar jouw eerste broden geheel volgens recept uit kunt voeren.

12 verschillende bakprogramma’s zorgen altijd voor de juiste instellingen.
Eenvoudig te reinigen door het blik uit de machine te halen.
Je kunt het bakproces in de gaten houden via het kijkraampje.
 Extra ingrediënten kunnen niet rechtstreeks mee gemengd worden.

3. Inventum BM90

welke airfryer kopen

Zowel grote als kleine broden kunnen thuis gemaakt worden met de Inventum BM90. Hierdoor hoef je niet meer naar de bakker voor verse broden, maar kun je ze eenvoudig vanuit huis maken. Hierbij ben je altijd van alle gemakken voorzien.

De 12 bakprogramma’s zorgen ervoor dat je een grote hoeveelheid aan keuzes hebt en met de supersnelstand kun je er ook vanuit gaan dat je binnen een uur een brood op jouw aanrecht hebt liggen.

Wil je meer ruimte hebben en is er nog genoeg brood voor een dag, kun je de timer gebruiken. Hiermee kun je tot 13 uur van tevoren beginnen aan het bakken van het brood en hoef je alleen te kijken wanneer de broodbakmachine een signaal afgeeft.

Voor- en nadelen Inventum BM90

De Inventum BM90 kent veel verschillende mogelijkheden. Niet alleen kun je het soort brood aangeven bij de instellingen, ook is de kleur van de korst in te stellen. Wanneer je een cake wilt bakken, doet de BM90 dit automatisch.

Je hebt hierbij altijd de juiste producten en kunt direct aan de slag als je de ingrediënten in huis hebt. Bij de Inventum BM90 krijg je ook een aantal recepten geleverd, waardoor je zelfs met de minste creativiteit aan de slag kunt.

Kan meer bereiden dan alleen verse broden.
Veel instellingen waardoor jouw brood altijd naar wens is.
Eenvoudige verplaatsing door de handgreep op de broodbakmachine.
 Je kunt jezelf snel verbranden aan de wanden van de machine.

4. Inventum BM95

vergelijk airfryers

Voor de grotere broden kun je terecht bij de Inventum BM95. Dit model is zo ingericht dat er broden tot wel 900 gram mee gemaakt kunnen worden. Door de instellingen geheel naar wens aan te passen kun je de 12 programma’s kiezen om het perfecte brood te maken.

Ook kun je aan de hand van een timer werken, waardoor je alleen op hoeft te letten wanneer er een signaal afgegeven wordt door de machine om de extra ingrediënten toe te voegen. Hierdoor heb je er helemaal geen omkijken meer naar en heb je op ieder moment van de dag vers brood.

Voor- en nadelen Inventum BM95

Met de Inventum BM95 is alles naar wens in te stellen. Zo kun je niet alleen uit een van de bakprogramma’s kiezen, maar heb je ook de mogelijkheid om de kleur van de korst in te stellen of de timer te gebruiken voor het bakken van jouw brood.

Met de bijgeleverde handleiding en recepten hoef je ook alleen maar te volgen wat erin staat, zodat jouw broden niet meer kunnen mislukken.

Verschillende automatische programma’s met extra instellingen.
Brood, cake en jam in een handomdraai bij jou op het aanrecht.
Eenvoudig te reinigen doordat het bakblik uitneembaar is.
 Overige accessoires, zoals een maatschep, moeten afzonderlijk aangeschaft worden.

5. Inventum BM75

airfryers goedkoop

Wanneer je niet veel brood eet, heb je ook geen grote broden nodig. De verse broden van de bakker zijn daarom al vaak te groot. Je kunt er dan voor kiezen om zelf jouw broden thuis te maken met de Inventum broodbakmachine BM75.

Deze bakt de broden van kleiner formaat in een handomdraai, waardoor je nooit zonder brood komt te zitten en ook niet meer de helft weg hoeft te gooien.

De verschillende programma’s zorgen er tevens voor dat je altijd de juiste instellingen hebt. Zo kunnen jouw vers gemaakte broden eigenlijk nooit meer misgaan.

Voor- en nadelen Inventum BM75

De Inventum broodbakmachine BM75 is uitgerust met een timer, waarmee je tot wel 13 uur van tevoren een brood kunt maken. Je kunt hiermee zelf instellen wanneer jouw brood klaar moet zijn. Voor de grote gezinnen is dit model echter niet geschikt.

Geschikt voor gezinnen die weinig brood eten, broden tot 750 gram.
Niet alleen broden, maar ook cake en jam te produceren met een machine.
Verschillende instellingen voor beste programma bij ieder broodtype.
 Sommige accessoires moeten naderhand nog aangeschaft worden, zoals een maatschep.

Meest gestelde vragen over de Inventum broodbakmachine

Is er regelmatig een Inventum broodbakmachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Inventum broodbakmachine aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Inventum broodbakmachine te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Inventum broodbakmachines te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Inventum broodmachines geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Inventum broodbakmachines beschikbaar is zetten we die direct in onze Inventum broodbakmachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Inventum broodmachine aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Inventum broodbakmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Inventum broodbakmachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Inventum broodbakmachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Inventum broodbakmachine is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Inventum broodbakmachine dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Inventum broodmachine direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Inventum broodmachine beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Inventum broodbakmachines die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Inventum broodbakmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.