Interactieve fietstrainer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste interactieve fietstrainer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van interactieve fietstrainers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een virtuele fietstrainer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Met een interactieve fietstrainer, ook wel virtuele fietstrainer genoemd, wordt het mogelijk om thuis te trainen terwijl het lijkt alsof je buiten sport. Virtual spinning thuis is daarom ook steeds populairder geworden in Nederland. Om deze reden zijn er ook voortaan veel aanbieders van interactieve fietstrainers.

Hierdoor kan het soms nog wel eens lastig zijn om de beste virtuele fietstrainer te vinden, we hebben daarom een top 5 opgesteld. Lees de reviews met de voor- en nadelen en bekijk welke interactieve fietstrainer het beste is voor jou.

1. Tacx Flux S Smart T2900S

Met de Tacx Flux S Smart T2900S train je in de winter lekker binnen en houdt je jouw conditie toch op pijl. Dit product is speciaal ontworpen om een realistische fietservaring te simuleren. De T2900S biedt een maximale weerstand van 1500 watt en het stijgingspercentage is in te stellen op maximaal 10%. Je traint interactief met deze Direct Drive fietstrainer waardoor je genoeg mogelijkheden hebt om een uitdaging aan te gaan.

Een andere handige functie is de eleketromagneetrem waardoor de T2900S nauwelijks geluid produceert, zo heeft niemand last van te veel herrie terwijl je aan het trainen bent. Wat het nog mooier maakt is dat je bluetooth apparaten kunt koppelen.

Hierdoor houdt je erg nauwkeurig je voortgang bij. Niet alleen bluetooth apparaten zijn te koppelen, maar ook ANT+ apparaten. Train interactief door gebruik te maken van de Tacx applicatie of de Zwift software.

Voor- en nadelen Satori Smart T2400

Bij de Tacx Flux S Smart T2900S ontvang je een snelspanner en natuurlijk een handleiding met een uitgebreide uitleg. Deze handleiding is eventueel ook terug te vinden op het internet voor de mensen die dat fijner vinden.

Train vanaf nu extra nauwkeurig op wattage
Maak verbinding met je smartphone, pc of tablet
Het geluidsniveau is zeer laag
Er wordt geen cassette meegeleverd

2. Wahoo KICKR Power Trainer 2018

De Wahoo KICKR Power Trainer 2018 is een fietstrainer die weinig geluid produceert en geschikt is voor intensief gebruik. De combinatie van het vermogen van 2200 watt en het maximale stijgingspercentage van 20% maakt dit een uiterst uitgebreid apparaat met veel trainingsopties. Wat de fietservaring nog realistischer maakt zijn de elektromagneet rem en het extra grote vliegwiel.

Een andere handige functionaliteit is dat het mogelijk is om je smartphone of tablet via bluetooth en ANT+ te verbinden met de trainer. Dit maakt het mogelijk om interactieve routes te fietsen door middel van Google Maps.

Zo wordt de hellingshoek automatisch aangepast op de route die je fietst en houd je jouw trainingsprogressie nauwkeurig bij. Op het moment dat je klaar bent met de training klap je de fiets in en berg je deze eenvoudig ergens op.

Voor- en nadelen KICKR Power Trainer 2018

Bij het aanschaffen van de Wahoo KICKR Power Trainer 2018 ontvang je een 11-26 11 cassette en de mountainbike-adapter 135mm voor steekassen. Deze twee handige items zorgen ervoor dat je uitgebreid kunt trainen.

Een snelspanner en een voedingskabel zodat je direct aan de slag kunt met bijvoorbeeld het verbeteren van je conditie. Tot slot de handleiding met een uitgebreide uitleg over de KickR Power Trainer.

Deze Direct Drive trainer is relatief stil bij gebruik
Het is geen probleem om nauwkeurig te trainen op wattage
Dit apparaat biedt veel weerstand dankzij het vermogen van 2200 watt
Het is niet mogelijk om de trainer te gebruiken zonder netstroom

3. Tacx Flux 2 Smart T2980

De Tacx Flux 2 Smart T2980 is uiterst geschikt voor de ervaren fietsers die graag een uitdaging willen ondergaan of hun klimkunsten willen verbeteren. Dit apparaat heeft een vermogen van ruim 2000 watt en een maximaal stijgingspercentage van 16%.

Dit biedt genoeg uitdaging, ook voor de ervaren fietsers. Mocht dit toch niet genoeg uitdaging bieden? Dan kun je altijd nog koppelen met andere bluetooth apparaten waarmee je interactief traint. Zo kun je nog beter je progressie bijhouden en interactieve routes fietsen.

Andere handige functionaliteiten zijn de elektromagneetrem en de Direct Drive techniek waardoor het apparaat nauwelijks geluid maakt. Zo heeft niemand last van herrie als je aan het trainen bent.

Bovendien is de gegevens overdracht extra accuraat waardoor elk klein beetje verschil in weerstand wordt waargenomen. Het nauwkeurigheidspercentage van 2,5% zorgt ervoor dat je extra nauwkeurig traint op wattage.

Voor- en nadelen Flux 2 Smart T2980

Bij de Tacx Flux 2 Smart T2980 ontvang je een snelspanner zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe aankoop. Tot slot een handleiding met een uitgebreide uitleg over dit fitnessapparaat zodat je optimaal kunt trainen.

Je traint erg nauwkeurig op wattage
Verbind dit model met je smartphone of pc
Train zo zwaar als je wilt met een vermogen van 2000 watt
Er wordt niks bijgeleverd om dit apparaat op te monteren

4. Wahoo KICKR CORE

De Wahoo KICKR CORE is een Direct Drive trainer en bied genoeg uitdaging voor de gemiddelde fietser. Het maximale stijgingspercentage bedraagt namelijk 16% en de weerstand bedraagt 1800 watt. Het extra grote vliegwiel en de elektromagnetische rem maken de fietservaring nog realistischer en zorgen ervoor dat er relatief weinig geluid wordt geproduceerd tijdens het gebruik.

Een andere handige specificatie is de bluetooth en ANT+ functie wat inhoud dat je jouw tablet of smartphone kunt koppelen met de trainer om zo interactief te trainen en je progressie bij te houden.

Interactief trainen betekent dat je aan de hand van Google Maps routes kunt fietsen waardoor de Wahoo KICKR CORE automatisch de hellingshoek aanpast op de omgeving van de route.

Voor- en nadelen KICKR CORE

Bij de Wahoo KICKR CORE wordt er een 130/135 mm adapter voor steekassen en een snelspanner meegeleverd om het gebruik makkelijker te maken voor iedereen. Als laatste natuurlijk de bijbehorende handleiding met een uitgebreide uitleg over dit prachtige sportapparaat.

Het is mogelijk om je smartphone of tablet te koppelen
Er wordt veel weerstand geboden op hoge snelheden
Deze Direct Drive trainer biedt veel weerstandsopties
Er wordt helaas geen handige cassette meegeleverd

5. Wahoo KICKR SNAP

De Wahoo KICKR SNAP train je eindeloos door zonder dat jij je gaat vervelen. Deze uitvoering is een stuk beter dan zijn voorganger, het nauwkeurigheidspercentage is namelijk een stuk beter met maar 3%. Het vermogen bedraagt 1500 watt en het maximale stijgingspercentage is 12% wat genoeg uitdaging biedt voor een beginnende of sporadische fietser.

De weerstand is in te stellen door middel van je smartphone of tablet door verbinding te maken met bluetooth. Ook is het dan mogelijk om interactief te trainen aan de hand van routes op Google Maps waardoor het stijgingspercentage en de weerstand automatisch aangepast zal worden aan de hand van de route. Met dank aan LED-lampjes is het mogelijk om te zien welke verbindingen er actief zijn.

Voor- en nadelen Wahoo KICKR SNAP

Bij bestelling van de Wahoo KICKR SNAP ontvang je een voorwielsteun en een voedingskabel om direct van start te kunnen gaan met je training. Natuurlijk niet te vergeten de handleiding met een uitgebreide uitleg over dit handige model.

Via je smartphone wordt je snelheid, afstand en vermogen weergegeven
Maak verbinding met je tablet of smartphone door middel van bluetooth
Het is mogelijk om interactief te trainen voor een betere progressie
Om het geluid te reduceren heb je een trainerband nodig

Meest gestelde vragen over interactieve fietstrainers

Is er regelmatig een interactieve fietstrainer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een interactieve fietstrainer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding interactieve fietstrainer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen virtuele fietstrainer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste interactieve fietstrainers geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen interactieve fietstrainer beschikbaar is zetten we die direct in onze interactieve fietstrainer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 virtuele fietstrainer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met interactieve fietstrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Hoe kun je een goedkope interactieve fietstrainer vinden?

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de goedkoopste interactieve fietstrainer, dat is niet zo gek want er zijn tegenwoordig behoorlijk wat types op de markt. Je wil dan natuurlijk zeker weten dat je een goedkope interactieve fietstrainer hebt gekocht, te veel betalen is namelijk helemaal niet nodig.

Om je op weg te helpen hebben wij een handige top 5 interactieve fietstrainer samengesteld, daar kun je niet alleen de beste interactieve fietstrainer vinden, maar ook de goedkoopste virtuele fietstrainer direct bekijken. Een goedkope interactieve fietstrainer vinden heb je binnen 5 minuten geregeld, en om het je helemaal makkelijk te maken hebben we een aantal handige verwijzingen gemaakt naar alle goedkoop virtuele fietstrainer.

Begin direct door op een button te drukken of klik bovenin direct een van de 5 goedkoopste interactieve fietstrainer  van dit moment aan. We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van de goedkoopste interactieve fietstrainer, daardoor kun je weer makkelijk kosten besparen. Bekijk ook al onze andere productgroepen om direct de beste en goedkoopste modellen te vinden.

Wat is de beste interactieve fietstrainer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke interactieve fietstrainer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke interactieve fietstrainer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste interactieve fietstrainer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop interactieve fietstrainer direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de interactieve fietstrainer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de interactieve fietstrainer die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste virtuele fietstrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken