Inshared opstalverzekering vergelijken in 2020? | Lees alles van A-Z & bekijk alle premies & dekkingen!

aug 2, 2020 | 0 Reacties

Het kan iedereen een keer overkomen dat er schade wordt aangericht aan jouw opstal. Een opstal is een andere woord voor bouwwerk, in deze context gaat het om een gebouw of woning. Op het moment dat er schade wordt aangericht aan jouw opstal, is het prettig als je een Inshared opstalverzekering hebt.

Zo hoef je niet zelf op te draaien voor de kosten die gemaakt moeten worden voor de reparatie, deze kosten kunnen namelijk al snel oplopen. Wij gaan in dit artikel meer informatie geven met betrekking tot de opstalverzekering van Inshared, zo weet jij na het lezen van dit artikel precies of Inshared een verzekeraar is die bij jou past.

Inshared opstalverzekering

Inshared opstalverzekering: wat is er wel en niet verzekerd?

Zoals je misschien je al verwacht zit er een verschil in de opstalverzekeringen die aangeboden worden door verschillende verzekeraars.

Wij hebben daarom voor jou de belangrijke informatie over een Inshared opstalverzekering op een rijtje gezet, zo weet je dadelijk precies wat er allemaal wel en niet vergoedt wordt door Inshared op het moment dat je er voor kiest om bij hen een opstalverzekering af te sluiten.

Je hebt bij Inshared ook de mogelijkheid om aanvullende verzekeringen op te nemen in jou pakket, verder in dit artikel geven wij daar meer informatie over.

Wel verzekerd
Schade aan jouw woning door:
Niet verzekerd
Schade aan jouw woning door:
Brand en gevolgen van brand en hitteVallen en stoten
Blikseminslag en de gevolgen van een blikseminslag Eigen gebrek
Weer, denk aan storm en neerslag
Aanbouw of verbouw en geweld, denk hierbij aan weer en ruitbreuk
Water en stoomBouw- of constructiefouten
Olie uit vaste verwarmingsinstallaties Kortsluiting
Geweld, denk aan inbraak, beroving en vandalisme Onvoldoende onderhoud, slijtage en verwering
Aanrijding en aanvaring
Ongedierte, plantvorming, bacteriën of virussen
Afbreken van takken en omvallen van bomen
Overstroming, aardbeving, grondverschuiving en verzakking
Omvallen van hijskraan en andere heistellingen Neerslag via open ramen en deuren
Lucht- en ruimtevaartuigen en meteoorstenen Vochtdoorlating van muren

Aanvullende verzekeringen Inshared opstalverzekering

Zoals je misschien gewend bent van andere verzekeraars kun je ook bij Inshared kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Deze aanvullende verzekeringen zorgen er voor dat je minder risico loopt op het maken van kosten op het moment dat jouw opstal schade oploopt.

Wij hebben deze verschillende aanvullende verzekeringen voor jou op een rijtje gezet, zo kun je zelf bepalen of een aanvullende verzekering aantrekkelijk is voor jouw situatie. Je kunt bij Inshared uit de volgende aanvullende verzekeringen kiezen:

 • Mobiele apparaten: met deze aanvullende verzekering ben jij samen met jou gezin verzekerd tegen schade aan mobiele apparaten en andere kostbare spullen, denk bijvoorbeeld aan sieraden. Deze aanvullende verzekering geldt wereldwijd, het maakt dus niet uit of de schade opgelopen is in Nederland of in het buitenland.
 • Eigenaarsbelang: deze aanvullende verzekering zorgt er voor dat de (luxe) verbeteringen die jij aan jouw huurwoning gedaan hebt ook verzekerd zijn tegen schade. Deze aanvullende dekking wordt ook wel Huurdersbelang genoemd.
 • Glas: deze aanvullende verzekering zorgt er voor dat alle schade vergoedt wordt die aangericht is aan ruiten en glaswerk van jouw woning. Ook glazen deuren en wandspiegels vallen onder deze aanvullende verzekering.

Waarom kiezen voor een Inshared opstalverzekering?

Je bent opzoek naar een opstalverzekering, je weet echter nog niet zeker bij welke verzekeraar jij deze verzekering af wilt sluiten. Waarom zou je kiezen voor een opstalverzekering van Inshared?

Wij hebben een aantal voordelen van een Inshared opstalverzekering op een rijtje gezet, zo kun je wellicht makkelijker een keuze maken en weet je misschien beter of Inshared een verzekeraar is die bij jou past.

Vaak kun je al een goede keuze maken op basis van jouw situatie en de wensen die je stelt aan opstalverzekering, ben je benieuwd wat de kosten zullen zijn van een Inshared opstalverzekering? Maak dan nu een vergelijking op onze site. De volgende punten worden vaak als een voordeel gezien bij het afsluiten van een opstalverzekering van Inshared:

 • Unieke herbouwgarantie: op het moment dat de herbouwwaarde van jouw woning lager is dan de werkelijke kosten die gemaakt worden, verhoogd Inshared het bedrag zodat je niet zelf met de kosten komt te zitten.
 • Bijgebouwen zijn meeverzekerd: ook jouw bijgebouwen zijn meeverzekerd, denk hierbij aan bijvoorbeeld een gastenverblijf of een schuur.
 • Glas- en All-Risk dekking: je hebt bij Inshared de mogelijkheid om voor de aanvullende dekkingen glas en All-Risk te kiezen. Zo verklein je het risico dat je zelf met veel kosten komt te zitten.
 • Jaarbeloning van Inshared: op het moment dat er geld over blijft van de premies die alle klanten betaald hebben, ontvangen de klanten van Inshared een jaarbeloning. Als er dus geld over blijft worden de klanten beloond, zij ontvangen dan een bepaald geldbedrag terug.

Vergelijk hier de InShared opstalverzekering met andere aanbieders!

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken