Inklapbare crosstrainer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste inklapbare crosstrainer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van inklapbare crosstrainers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een opvouwbare crosstrainer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

De inklapbare crosstrainer gebruik je om aan je conditie te werken of om vet te verliezen. Het grootste voordeel ervan is dat je het apparaat ook in kleine ruimtes kan gebruiken. Bovendien zitten er ook nog wielen onder waardoor het verplaatsen van de trainer erg eenvoudig wordt. Verder is het ook handig wanneer je niet veel ruimte hebt in huis, je kan deze types namelijk eenvoudig opvouwen waardoor het apparaat niet in de weg staat als het niet gebruikt wordt.

De opvouwbare crosstrainers zijn niet de goedkoopste. Daarom zou niet iedereen er een aan kunnen schaffen. Wanneer dit het geval is kan je beter kijken naar een normale crosstrainer. Dankzij deze handige thuis apparaten is het bezoek aan de sportschool verleden tijd. Mocht het zo zijn dat jij op zoek bent naar een opvouwbare crosstrainer dan raden wij je aan om hieronder een kijkje te nemen naar de top 5 van de beste inklapbare crosstrainers.

1. ProForm Smart Strider 495

beste crosstrainers 2019

Met de ProForm Smart Strider 495 CSE werk je ook thuis aan een goede conditie of kracht. Het apparaat is inklapbaar waardoor je het eenvoudig op kan bergen wanneer het niet gebruikt wordt. Hierdoor is het zelfs mogelijk om de crosstrainer verticaal in een kast op te bergen waardoor je hem niet eens meer ziet.

Ga aan de slag met een van de 18 trainingsprogramma’s in 18 weerstand niveaus en daag je zelf uit. Koppel iFit aan het apparaat voor een interactieve training, let hierbij wel op dat je voor iFit een abonnement nodig hebt. Op de ingebouwde monitor kan je training resultaten bekijken zoals snelheid, afstand en calorieverbruik maar ook je hartslag.

Deze meet je door je handen te plaatsen op de hartslagsensoren op de handvatten. Dankzij de grote voetsteunen maken je benen een lange pas waarmee jij je onderlichaam volledig op spanning zet. Hierdoor wordt elke spier in het onderlichaam goed getraind.

Voor- en nadelen Smart Strider 495 CSE

Bij deze ProForm Smart Strider 495 CSE worden een paar spullen meegeleverd in de doos. Je ontvangt namelijk de handleiding die je helpt bij het opzetten en instellen van de apparaat. Daarnaast vind je ook nog de benodigde bevestigingsmaterialen.

Eenvoudig op te bergen doordat je het apparaat in kan klappen.
Train op basis van kracht en werk aan je revalidatie met ergometerfunctie.
Verbindt het apparaat met de iFit app om je training resultaten te zien.
×  Traint minder efficiënt door ontbreken hartslag programma’s.

2. ProForm 45i

crostrainers aanbiedingen

De ProForm 45i is ook een inklapbare crosstrainer waardoor je deze makkelijk op bergt en niet in de weg staat wanneer je hem niet gebruikt. Daarnaast heeft het apparaat ook een grote paslengte door de grote pedalen, hierdoor maak je natuurlijke bewegingen en worden je gewrichten minder belast. Ook blijf je altijd goed gekoeld door de ingebouwde ventilator.

De bidon houder zorgt ervoor dat je altijd iets van verkoeling bij de hand hebt. Verder is het ook mogelijk om een muziekspeler of smartphone aan te sluiten waardoor je muziek af kan spelen via de ingebouwde speakers. Bovendien kan je op de monitor een aantal trainingsgegevens bekijken zoals de afstand, snelheid, het verwachte calorieverbruik en je hartslag.

De hartslag meet je door je handen op de hartslagsensoren te plaatsen. Verder is het ook nog mogelijk om iFit te koppelen maar hier heb je wel een abonnement voor nodig.

Voor- en nadelen ProForm 45i

Deze ProForm 45i wordt altijd in een doos geleverd met een aantal standaard meegeleverde items erbij. Zo zal je de benodigde bevestigingsmaterialen terug vinden in de doos die je nodig hebt bij het monteren en installeren van het apparaat.

Daarnaast ontvang je ook nog de handleiding die je ook zal helpen bij het opzetten van de crosstrainer.

Kies uit de 18 training programma’s in 16 verschillende weerstand niveaus.
Ga nog doelgerichter aan het werk door iFit te koppelen aan het apparaat.
Eenvoudig te verplaatsen doordat je de dit model in kan klappen.
×  Er wordt geen hartslag band meegeleverd bij dit model.

3. NordicTrack SE7i

welke crosstrainer kopen

De NordicTrack SE7i is een inklapbare crosstrainer waarmee je thuis aan de slag gaat om je doelen te behalen op het gebied van fitness. Doordat dit model inklapbaar is staat deze niet in de weg wanneer je hem niet gebruikt en kan je hem zelfs verticaal opbergen in een kast.

Op het ingebouwde scherm lees jij jou trainingsgegevens direct af zoals de snelheid, trainingstijd en je hartslag, de hartslag meet je door je handen op de sensoren te plaatsen. Boven het scherm zit nog een houder voor een tablet waardoor je er ook voor kan kiezen om een film of serie te kijken tijdens het trainen.

Kies uit een van de 24 voor geïnstalleerde programma’s op 22 verschillende niveaus waarmee jij jezelf uitdaagt en doelgericht kan trainen. Blijf altijd koel tijdens je training dankzij de ingebouwde ventilator met een autobreeze functie.

Voor- en nadelen SE7i

Bij de NordicTrack SE7i worden net als bij de meeste crosstrainers een aantal items standaard meegeleverd. Zo ontvang je de handleiding van het apparaat om je te helpen bij het monteren.

Als laatst ontvang je alleen nog de bevestigingsmaterialen die je nodig hebt om het apparaat op te zetten. Houdt er wel rekening mee dat je wel 2 mensen nodig hebt voor de montage van dit model.

Kies uit de 24 trainingsprogramma’s in 22 verschillende weerstand niveaus.
 Door de ingebouwde ventilator met autobreeze functie blijf je koel. 
Doordat het apparaat opvouwbaar is is deze makkelijk te verplaatsen.
×  Voor de montage van het apparaat heb je 2 personen nodig.

4. ProForm 450 LE

aanbieding crosstrainer 2019

Met de ProForm 450 LE haal je alle gemakken van het thuis trainen in een keer in huis. Dit model is namelijk voorzien van een bidon houder maar ook een tablet houder. Verbindt je tablet of smartphone via bluetooth met het apparaat en je kan vervolgens interactieve trainingen via de iFit app volgen.

Je kan er ook voor kiezen om aan de slag te gaan met één van de 19 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s op 16 verschillende niveaus. Hierdoor kan je altijd blijven werken aan je conditie. Doordat het een crosstrainer is die je op kan vouwen staat deze ook niet in de weg wanneer je er geen gebruik van maakt, hierdoor kan je het makkelijk verplaatsen.

Tijdens het trainen krijg je ook direct inzicht in het resultaat want op het scherm lees je namelijk af wat je snelheid, calorieverbruik, tijd en je hartslag zijn. Door je handen op de sensoren van de handvatten te plaatsen meet jij je hartslag op.

Voor- en nadelen 450 LE

Verder worden er ook nog een paar spullen standaard meegeleverd in de doos die je zeker nodig zal hebben. Als eerst wordt er namelijk een handleiding meegeleverd om je een handje te helpen bij het installeren van het apparaat. Daarnaast ontvang je de bevestigingsmaterialen die je nodig hebt bij het monteren.

Eenvoudig op te bergen doordat dit apparaat opklapbaar is.
Train op basis van kracht en tegelijk voor hersteltrainingen.
Krijg inzicht in je training resultaten door de iFit app te koppelen.
×  Beschikt niet over hartslagprogramma’s voor betere conditietraining.

5. Christopeit Walker

beste koop crosstrainer

De Christopeit Walker is een instapmodel onder de crosstrainers. Wel is het een zeer compact model die je in kan klappen waardoor deze makkelijk op te bergen is. Door de kleine stap stimuleer je ook de buikspieren om meer hun werk te doen en train je deze gelijk mee. Bovendien heeft dit model ook een buikspierplaat die verstelbaar is.

Op de monitor kan je handige trainingsgegevens aflezen zoals de afstand, RPM, snelheid en calorieverbruik. Hierdoor krijg je meer inzicht in de training en ga je doelgerichter aan het werk. Verder is het handig om te weten dat dit apparaat geschikt is voor mensen onder de 100 kg.

Ook is dit apparaat zeer geschikt voor beginnende sporters die liever niet naar de sportschool gaan. Bovendien is dit ook een zeer betaalbare crosstrainer omdat het bedoeld is voor de beginnende sporter.

Voor- en nadelen Christopeit Walker

Verder wordt er dus ook niet veel meegeleverd bij de Christopeit Walker omdat dit een instapmodel is van de crosstrainers. Je ontvangt namelijk alleen de handleiding om je te helpen bij het opzetten en installeren van het apparaat. 

Krijg direct inzicht in de resultaten van je trainingen dankzij de monitor.
Verstelbare buikspierplaat waarmee jij je buikspieren ook aan het werk zet.
Makkelijk op te bergen doordat het een opvouwbare crosstrainer is.
×  Niet mogelijk om je hartslag op te meten tijdens het trainen.

Meest gestelde vragen over de inklapbare crosstrainer

Is er regelmatig een inklapbare crosstrainer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een inklapbare crosstrainer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding inklapbare crosstrainer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen opvouwbare crosstrainer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste opvouwbare crosstrainer geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen opklapbare crosstrainer beschikbaar is zetten we die direct in onze opklapbare crosstrainer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 opklapbare crosstrainer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met inklapbare crosstrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste inklapbare crosstrainer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke opvouwbare crosstrainer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke opvouwbare crosstrainer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste opvouwbare crosstrainer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop inklapbare crosstrainer direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de opklapbare crosstrainer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de opklapbare crosstrainer die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste inklapbare crosstrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.