Inground trampoline kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste inground trampoline vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van inground trampolines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een inground trampoline voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

1. Exit Supreme Groundlevel 427 cm

Met de Exit Supreme Groundlevel 427 cm Grijs heb je geen last van lelijke zichtbare onderdelen. Dit model is een inground trampoline waardoor hij volledig onder de grond zit.

Het is niet alleen mooier maar ook veiliger omdat de afstand tot de grond heel klein is dus als je langs de trampo land is de kans klein dat je jezelf pijn doet. Alle onderdelen die niet zichtbaar zijn voor het oog zijn speciaal gegalvaniseerd om zo roestvorming te voorkomen.

Met dank aan het ontluchtingssysteem in het springoppervlak kan de lucht tijdens het springen wegkomen waardoor je hem precies gelijk met de grond kunt installeren.

Hierdoor heb je minder weerstand waardoor je gewrichten minder belast worden zodat de kans op blessures kleiner wordt. De 21,6 cm grote veren zijn afgedekt door een dikke rand om te voorkomen dat je hier met je voeten tussen kunt komen.

Voor- en nadelen Exit Supreme Groundlevel 427 cm

Bij de Exit Supreme Groundlevel 427 cm Grijs ontvang je een verenhaak en een beschermrand waardoor de veiligheid verbeterd wordt. Als laatste heb je natuurlijk nog de handleiding waarin alles over dit product duidelijk staat uitgelegd om verwarring te voorkomen.

Het speciaal behandelde frame is ervoor gemaakt om buiten te staan
Met dank aan de vele lange veren spring je een stuk soepeler
Bij een inground trampoline zie je geen lelijke onderdelen
Als je de trampoline weg wilt hebben zit je met een groot gat in je tuin

2. Salta Royal Baseground 427 cm

De onderdelen van de Salta Royal Baseground 427 cm Zwart zijn gegalvaniseerd en speciaal behandeld zodat er geen roestvorming kan plaatsvinden op deze onderdelen. En omdat je dit model moet ingraven zijn er geen lelijke onderdelen zichtbaar waardoor het een onderdeel wordt van je tuin.

Op het moment dat je een ingegraven trampoline hebt kan de lucht lastiger ontsnappen. Hiervoor is het Air Performance Systeem ontwikkeld zodat de lucht er beter uit kan komen waardoor je efficiënter springt.

Om de veiligheid van je kind te garanderen zit er over de veren een beschermrand die moet voorkomen dat jouw voeten er tussen kunnen komen.

Deze beschermrand heeft ook nog eens een net waardoor dit eigenlijk onmogelijk wordt. Als je toch een keer langs het springoppervlak terecht komt dan land je tenminste nog op iets zachts.

Voor- en nadelen Salta Royal Baseground 427 cm

Bij de Salta Royal Baseground 427 cm Zwart ontvang je standaard een handleiding waarin alles over dit product duidelijk staat uitgelegd zodat de installatie soepel kan verlopen. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de verenhaak en beschermrand waarmee je dit product een stuk veiliger maakt.

Het net in de beschermrand voorkomt dat je voeten bij de veren komen
Dankzij de vele veren springt je kind een stuk soepeler
Dit model maakt relatief weinig geluid tijdens het springen
Als je de trampoline weghaalt dient je tuin hersteld te worden

3. Exit InTerra Groundlevel 366 cm

Bij de Exit InTerra Groundlevel 366 cm hoef je niet langer bang te zijn dat je kinderen met hun voetjes tussen de veren komen aangezien je bij dit model standaard een beschermrand krijgt meegeleverd. Zo ben je er zeker van dat je kind veilig kan springen.

Omdat je dit model volledig ingraaft ligt hij gelijk met de grond zodat de afstand tussen het springoppervlak en de grond minimaal is. Een ander voordeel hiervan is dat je dus ook niet langer kunt struikelen over de trampoline.

Wat dit product volledig maakt is het gegalvaniseerde en gepoedercoate frame waarop geen roestvorming kan plaatsvinden. Dat zorgt ervoor dat dit model het hele jaar door buiten kan staan zonder dat dit ten kostte gaat van de kwaliteit.

Met dank aan dit speciaal behandelde frame hebben je kinderen jarenlang veel plezier van dit product. Om de kans op blessures te verminderen en het springplezier te verhogen zit er een speciaal ontworpen ventilatiesysteem in het springoppervlak waardoor de lucht er beter uit kan.

Voor- en nadelen Exit InTerra Groundlevel 366 cm

Bij de Exit InTerra Groundlevel 366 cm Groen ontvang je standaard een verenhaak, beschermrand en veiligheidsnet omdat de veiligheid van je kinderen op nummer 1 staat. Tot slot niet te vergeten de handleiding zodat je dit product zelf eenvoudig in elkaar kunt zetten en installeren.

Het speciaal behandelde frame is gemaakt tegen roestvorming
Omdat het een inground trampo is wordt het een onderdeel van je tuin
Je hebt niet langer lelijke onderdelen in het zicht
Als je dit model weghaalt heb je een gapend gat in je tuin

4. EXIT Silhouette Ground 427 cm

Omdat de EXIT Silhouette Ground 427 cm een trampoline is die ingegraven moet worden ligt deze gelijk met de grond waardoor je geen lelijke onderdelen ziet die het uitzicht van je tuin weghaalt. De onderdelen die dus onder de grond zitten zijn speciaal behandeld en gepoedercoat zodat er geen roestvorming op kan plaatsvinden.

Bij dit soort producten staat de veiligheid van je kinderen natuurlijk voorop. Daarom wordt bij dit model standaard een beschermrand meegeleverd zodat de kans kleiner wordt dat je kinderen met hun voetjes tussen de veren komen.

Het springoppervlak beschikt over een speciaal ontworpen ventilatiesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de lucht goed kan ontsnappen waardoor jouw gewrichten minder belast worden en het springplezier vergroot wordt.

Het maximale belastbare gewicht bedraagt 120 kilogram zodat je met meerdere kinderen tegelijk kunt springen. En wil je zelf een sprong wagen dan kan dat dus gerust.

Voor- en nadelen EXIT Silhouette Ground 427 cm

Bij de EXIT Silhouette Ground 427 cm ontvang je standaard de bijbehorende handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over het installeren en het gebruik van dit product. Als laatste niet te vergeten de verenhaak en de beschermrand om de veiligheid van je kind te garanderen.

Het speciaal behandelde frame voorkomt roestvorming op de onderdelen
Spring soepeler & belast je gewrichten minder dankzij de vele aantal veren
Geen lelijke onderdelen meer in je tuin
Als je de trampoline weghaalt zit je met een gat in de tuin

5. Salta Excellent Ground 153 x 214 cm

De EXIT Silhouette Inground 214 x 305 cm neemt in de hoogte nauwelijks ruimte in omdat deze niet op poten staat maar ingegraven moet worden. Hierdoor is een trampoline niet langer een lelijke metalen constructie in je tuin maar een mooi weggewerkt onderdeel van je tuin.

Aan de veiligheid is ook gedacht, de veren zijn namelijk afgedekt met een beschermrand van maar liefst 2 cm dik zodat de kans heel klein is dat je er met je voeten tussenkomt. Bij een inground trampoline springen de kinderen dichter bij de grond als bij een trampoline op poten en dat komt de veiligheid ook weer ten goede.

Het frame is is speciaal behandeld met poedercoat en gegalvaniseerd wat inhoudt dat er geen roestvorming kan plaatsvinden op deze onderdelen. Hierdoor is de levensduur van dit product erg lang en is het geen probleem dat die elke dag buiten staat.

Het maximale springgewicht bedraagt 120 kilogram dus je kunt er met meerdere kinderen tegelijk op springen. Als je zelf even een sprong wilt wagen dan kan dat ook gerust.

Voor- en nadelen EXIT Silhouette Inground

Bij de EXIT Silhouette Inground 214 x 305 cm ontvang je een verenhaak, een framenet en een beschermrand om zo de veiligheid van jouw kinderen te maximaliseren. Als laatste de bijbehorende handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van die product.

Er vormt geen roest op het gegalvaniseerde frame of op de veren
Deze geïntegreerde trampoline is een onderdeel van je tuin en valt niet op
Het maximale springgewicht bedraagt maar liefst 120 kilogram
Na het weghalen van een inground trampoline moet je jouw tuin wel herstellen

Meest gestelde vragen over inground trampolines

Is er regelmatig een inground trampoline aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een inground trampoline aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding inground trampoline te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen inground trampoline te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste inground trampolines geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen inground trampoline beschikbaar is zetten we die direct in onze inground trampoline review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 inground trampolines aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met inground trampolines vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste inground trampoline van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke inground trampoline is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke inground trampoline is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste inground trampoline dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop inground trampolines direct te vinden in onze top 5 inground trampoline. Op die manier wordt het heel makkelijk om de inground trampoline beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de inground trampolines die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste inground trampoline vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken