Het Rommelparadijs

Het Rommelparadijs is een Meubelwinkel gelegen aan Obdammerdijk 20b in Obdam.

Meer informatie over Het Rommelparadijs in Obdam

Het Rommelparadijs is een Meubelwinkel gelegen in Obdam op Obdammerdijk 20b.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Het Rommelparadijs is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Het Rommelparadijs neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Meubelwinkel in de buurt van Obdam? Dan ben je bij Het Rommelparadijs op de juiste plek. Bij Het Rommelparadijs kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Meubelwinkel is gelegen aan Obdammerdijk 20b in Obdam. Je kan Het Rommelparadijs telefonisch bereiken op: 31 6 48896011 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://rommelparadijs.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Het Rommelparadijs hebben ze alles.

Wil je weten wat Het Rommelparadijs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Rommelparadijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Rommelparadijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Rommelparadijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Het Rommelparadijs

Bezoekers bekeken ook