Google Nest Protect kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Google Nest Protect vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Google Nest Protect vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Google Nest Protect? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

1. Google Nest Protect V2 Batterij

De Google Nest Protect V2 Batterij brengt je ten alle tijden op de hoogte van mogelijke koolmonoxide lekken of rookontwikkeling in je huis. Wanneer je het apparaat op hebt gehangen aan het plafond, dan kun je deze eenvoudig bedienen via de Nest-app voor je tablet, smartphone of smartwatch.

Mocht er een lekkage of rook worden gedetecteerd, dan zal dit model je alarmeren in de vorm van een vrouwenstem van 70 decibel. Er wordt dan ook precies aangegeven op welk plek in het huis er gevaar dreigt. Hierdoor kun je snel handelen en het probleem zo vlug mogelijk verhelpen.

Daarnaast houdt de app van de Google Nest Protect V2 Batterij je ook op de hoogte over sensorstoringen en het batterijniveau. Daarnaast is het ook mogelijk om andere Google Nest producten te verbinden via wifi zodat je meer voordelen hebt van alle losse producten.

Maak je ook geen zorgen meer over mogelijke inbrekers want de sensor detecteert beweging in het donker en zal groen oplichten wanneer dit van toepassing is. Verder functioneert de Google Nest Protect V2 Batterij, de naam zegt het al een beetje, op 6 AA batterijen. Je hoeft deze niet los aan te schaffen, want ze worden namelijk standaard meegeleverd.

Voor- en nadelen Nest Protect V2 Batterij

Er worden naast de Google Nest Protect V2 Batterij altijd een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je natuurlijk een handleiding die je uitleg geeft over de bediening en de installatie. Voor de montage worden er ook een aantal accessoires meegeleverd.

Hierbij kun je denken aan een montagesteun en 4 schroeven. Verder ontvang je nog een introductiegids zodat je kennis kunt maken met de Google Nest producten.

Zowel snel brandend als langzaam smeulend vuur wordt gedetecteerd
De stem vertelt je precies waar in huis er gevaar dreigt
Dankzij de Nest-app ben je altijd op de hoogte van mogelijk gevaar
Voor optimaal gebruik heb je een smartphone nodig

2. Nest Protect V2 Netstroom

Ga nooit meer met een ongerust gevoel weg van huis dankzij de Google Nest Protect V2 Netstroom. Dit apparaat brengt je namelijk op ieder moment van de dag op de hoogte van mogelijke rookontwikkeling of koolmonoxide lekken in je huis.

Dit je kun tevens heel gemakkelijk in de gaten houden dankzij de handige Nest-app voor je smartphone, tablet of smartwatch. Wanneer er rook ontstaat of wanneer er een lekkage is dan zal je snel worden gealarmeerd door middel van een vrouwen stem. Bovendien wordt er ook precies vertelt waar in huis de lekkage of de rookontwikkeling plaatsvindt.

De app van de Google Nest Protect V2 Netstroom geeft je niet alleen meldingen over gevaar. Zo wordt je namelijk ook op de hoogte gebracht van een laag batterijniveau of een sensorstoring. Wanneer de bewegingssensor in het donker beweging detecteert dan zal er een groen licht gaan branden. Natuurlijk ontvang je ook gelijk een melding op de app.

Bovendien beschikt dit model ook over een split-spectrumsensor die het verschil kan zien tussen snel brandend vuur en langzaam smeulend vuur. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van mogelijke gevaren in jouw huis en kun je met een gerust gevoel de deur uit.

Voor- en nadelen Nest Protect V2 Netstroom

Er worden altijd een aantal accessoires meegeleverd bij de Google Nest Protect V2 Netstroom. Zo ontvang je een aantal spullen die je nodig hebt voor de montage.

Denk hierbij aan een montagesteun, 3 las-klemmen en 4 schroeven. Ook wordt de 230V kabelstekker standaard meegeleverd inclusief 3 AA batterijen. Verder ontvang je nog een handleiding die je uitleg geeft over de installatie en de bediening.

Split-spectrumsensor ziet verschil tussen snel en langzaam brandend vuur
Er wordt precies vertelt waar in huis het gevaar dreigt
Bij dreigend gevaar ontvang je direct een melding via de app
Gebruik een smartphone of tablet voor optimaal gebruik

3. Google Nest Protect V2 Batterij 4-Pack

De Google Nest Protect V2 Batterij 4-Pack voorziet jouw gehele huis van een beveiliging tegen koolmonoxide lekkage of rookontwikkeling. Zo is dit model voorzien van een split-spectrumsensor die zelfs het verschil kan zien tussen langzaam smeulend vuur en snel brandend vuur.

Hang de 4 sensoren op verschillende plekken in jouw huis en bedien ze vervolgens eenvoudig via de Nest-app. Deze kun je gemakkelijk downloaden op je tablet, smartphone en smartwatch. Hierdoor kun je altijd en overal in de gaten houden of er mogelijk gevaar dreigt in jouw huis.

De Google Nest Protect V2 Batterij 4-Pack zal direct aangeven waar er precies in huis gevaar dreigt. Daarnaast zal de app je ook een melding sturen wanneer het batterij niveau laag is of als er een sensorstoring is. De bewegingssensor geeft groen licht wanneer er beweging wordt gedetecteerd in het donker.

Heb je meerdere Google Nest producten? Verbind deze dan met elkaar om nog meer voordeel te halen uit de Google Nest. Verder heeft iedere Google Nest Protect V2 6 AA batterijen nodig om te functioneren, deze worden daarom ook standaard meegeleverd.

Voor- en nadelen Nest Protect V2 Batterij 4-Pack

Je ontvangt niet alleen de Google Nest Protect V2 Batterij 4-Pack maar worden ook een aantal spullen meegeleverd. Zo ontvang je een introductiegids en een handleiding die je helpen met de bediening en de installatie van het apparaat.

Daarnaast wordt er ook 4 montagesteunen meegeleverd waarmee je de sensoren op kunt hangen aan het plafond. De schroeven die je ontvangt maken het mogelijk om de Google Nest Protect V2 direct op te hangen.

Er wordt precies vertelt waar in huis er gevaar dreigt
Langzaam smeulend- en snel brandend vuur worden beide gedetecteerd
Altijd op de hoogte van mogelijk gevaar in je huis met de Nest app
Gebruik een smartphone of tablet voor optimaal gebruik

4. Google Nest Protect V2 Netstroom 3-Pack

Je hoeft je met de Nest Protect V2 Netstroom 3-Pack geen zorgen meer te maken over mogelijke gevaren in huis. Het apparaat zal je namelijk altijd op de hoogte brengen van mogelijke koolmonoxide lekken en rookontwikkeling. Wanneer je de 3 melders op verschillende plekken in het huis hebt gehangen kun je deze eenvoudig bedienen via de Nest app.

Dit doe je door een smartphone, smartwatch of tablet te koppelen via wifi. Zodra er koolmonoxide of rook wordt gedetecteerd ontvang je direct een melding op je smartphone. Ook wordt er dan precies vertelt waar in huis het gevaar dreigt.

Heb je naast de Google Nest Protect V2 Netstroom ook nog andere Nest producten? Verbindt deze dan met elkaar door middel van wifi om nog meer voordeel te halen uit alle losse Nest producten. Daarnaast werkt iedere Google Nest Protect V2 uit deze 3-pack op Netstroom en 3 AA batterijen.

De batterijen en de netstroomkabel voor de melders worden daarom ook standaard meegeleverd. Een functionaliteit die we zeker niet mogen missen is de bewegingssensor. Deze zal namelijk groen oplichten wanneer er beweging wordt gedetecteerd in het donker. Tot slot zal de app je ook op de hoogte houden van het batterijniveau per melder en mogelijke sensorstoringen.

Voor- en nadelen Nest Protect V2 Netstroom 3-Pack

Je ontvangt naast de Google Nest Protect V2 Netstroom 3-Pack altijd nog een aantel accessoires. Hierbij kun je denken aan een montagesteun voor het ophangen van de melders. Daarnaast ontvang je ook 3 las-klemmen en 4 schroeven per melder.

Hiermee hang je de apparaten namelijk op aan het plafond. Verder wordt er nog een handleiding en een introductiegids meegeleverd. Deze zullen je helpen bij de montage en de installatie van de Google Nest Protect V2 Netstroom 3-Pack.

De batterijen voor de melders worden standaard meegeleverd
Onderscheid gemaakt tussen snel brandend- en langzaam smeulend vuur
Dankzij de handige Nest app wordt je altijd op de hoogte gebracht
Voor optimale werking heb je een smartphone of smartwatch nodig

Meest gestelde vragen over de Google Nest Protect

Is er regelmatig een Google Nest Protect aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Google Nest Protect aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Google Nest Protect te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Google Nest Protect te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Google Nest Protect geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Google Nest Protect beschikbaar is zetten we die direct in onze Google Nest Protect review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Google Nest Protect aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Google Nest Protect vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Google Nest Protect van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Google Nest Protect is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Google Nest Protect is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Google Nest Protect dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Google Nest Protect direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Google Nest Protect beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Google Nest Protect die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Google Nest Protect vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken