Google Multiroom Wifi kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Google Multiroom wifi vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Google multirooms vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Google Wifi multiroom? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Op zoek naar een goede Google Multiroom wifi? Dan ben je hier bij Vergelijk-Gratis.nl aan het goede adres. Tegenwoordig zijn er verschillende Google Multiroom producten waaruit gekozen kan worden, hierdoor kan het soms wel eens lastig zijn om de beste Google Multiroom Wifi te vinden. Om deze reden hebben we een top 3 Google Multiroom opgesteld. Hierbij kun je reviews met voor- en nadelen lezen, op deze manier kun je een goede keus maken.

1. Google Wifi Multiroom Wifi 4-Pack

Met de Google Wifi Multiroom Wifi 4-Pack creëer je een stabiel wifi netwerk voor een middelgroot huis. Deze 4 stations werken namelijk samen met elkaar en vormen samen ook een Mesh netwerk.

Dat wil zeggen dat je zonder handmatige instellingen altijd een stabiele internetverbinding behoudt. Dit komt ook mede doordat de frequentie van de apparaten om de 5 minuten automatisch verandert om te voorkomen dat het signaal verstoord wordt.

Wil je de Google Wifi Multiroom toch handmatig instellen? Dat is geen probleem want dit doe je heel eenvoudig via de overzichtelijke app voor Android en iOS. Hier kun je dan bijvoorbeeld instellen dat jouw kinderen na een bepaalde tijd geen gebruik meer kunnen maken van draadloos internet, zelf blijf je wel gewoon online.

Daarnaast kun je ook voorrang verlenen aan bepaald internetverkeer. Denk hierbij aan een stream op bijvoorbeeld Netflix. Als je deze voorrang geeft zal deze altijd soepel blijven draaien terwijl je ondertussen aan het downloaden bent.

Voor- en nadelen Wifi Multiroom Wifi 4-Pack

Er worden naast deze Google Wifi Multiroom Wifi 4-Pack standaard een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de installatie en de montage.

Je ontvangt daarnaast ook een netwerkkabel die je nodig hebt om de apparaten aan te sluiten op je netwerk. Verder worden er ook nog 4 voedingskabels meegeleverd die je zeker nodig gaat hebben.

Groter bereik en stabieler signaal dankzij Beamforming
Bescherm je kinderen met ouderlijke controle
Creëer een multiroom systeem met één sterk signaal
Voor optimale snelheid moeten de apparaten 5 GHz ondersteunen

2. Google Wifi Multiroom Wifi 3-Pack

Voorzie je gehele huis van een sterk en stabiel wifi signaal met de Google Wifi Multiroom wifi 3-Pack. De 3 wifi stations communiceren perfect met elkaar en zij vormen samen een krachtig Mesh netwerk. Je behoudt ten alle tijden een stabiele en een sterke wifi verbinding dankzij de slimme satellieten van Google in combinatie met het Mesh netwerk.

Hiervoor hoef je zelf geen instellingen te wijzigen. Dit komt mede doordat de 3 stations om de 5 minuten automatisch veranderen van frequentie om mogelijke storingen te voorkomen.

Een handige functionaliteit van de Google Wifi Multiroom wifi 3-Pack die we niet mogen vergeten is de handige app. Hier kun je indien nodig veranderingen aanbrengen aan het wifi netwerk. Denk hierbij aan het instellen van een ouderlijke controle om je kinderen te beschermen tegen gevaarlijke sites.

Ook kun je instellen dat je kinderen na een bepaalde tijd geen gebruik meer kunnen maken van draadloos internet terwijl je zelf wel online blijft. Daarnaast kun je ook voorrang geven aan bepaald internetverkeer bijvoorbeeld een videogesprek. Wanneer je veel aan het downloaden bent blijft het videogesprek soepel doorlopen doordat deze in dit geval voorrang krijgt.

Voor- en nadelen Wifi Multiroom wifi 3-Pack

Er worden bij de Google Wifi Multiroom wifi 3-Pack altijd een aantal accessoires meegeleverd waaronder een handleiding. In deze handleiding wordt namelijk precies vertelt hoe je deze stations installeert en monteert.

De netwerkkabel die je ontvangt heb je nodig om de 3 losse componenten aan te sluiten op het wifi netwerk. Verder worden er 3 voedingskabels meegeleverd zodat je de station eenvoudig kunt aansluiten op de netstroom.

Geef aanpassingen door via de handige app van Google
Bescherm je kinderen tegen gevaarlijke sites met een ouderlijke controle
Creëer één sterk en stabiel wifi signaal dankzij Beamforming
Voor de hoogste snelheid heb je apparaten nodig die 5 GHz ondersteunen

3. Google Wifi Single Pack

Met deze Google Wifi Single Pack creëer je heel gemakkelijk een stabiele wifi verbinding in jouw huis. Dit apparaat zorgt er namelijk dat je op ieder apparaat in huis een stabiele draadloze verbinding krijgt. Hiervoor hoef je dan ook geen instellingen aan te passen. Kies je ervoor om toch zelf een aantal zaken in te stellen? Dat is dan geen probleem, dit doe je namelijk heel eenvoudig via de handige app.

Hier kun je bijvoorbeeld instellen dat je kinderen na 10 uur ‘s avonds geen gebruik meer kunnen maken van draadloos internet. Daarnaast is het ook mogelijk om voorrang te verlenen aan bepaald internetverkeer zoals bijvoorbeeld een stream. De stream zal dan soepel blijven draaien terwijl je ondertussen veel aan het downloaden bent.

Je kunt het signaal van de Google Wifi Single Pack uitbreiden door maximaal 2 routers toe te voegen. Je zet dan namelijk een multiroom systeem op die het signaal stabieler en sneller maakt in het gehele huis.

Je kijkt hierdoor naar een livestream zonder te bufferen of speelt een spel op je smartphone zonder haperingen. Dankzij de krachtige Quad Core processor kun je bovendien ook meerder zware taken tegelijk uitvoeren zonder dat dit ten koste gaat van het stabiele signaal.

Voor- en nadelen Wifi Single Pack

Je ontvangt niet alleen de Google Wifi Single Pack maar er worden ook een aantal accessoires meegeleverd. Hierbij kun je denken aan netwerkkabel die je nodig hebt om het apparaat aan te sluiten op je wifi netwerk.

De stroomkabel die je ontvangt zorgt ervoor dat de Google wifi router optimaal functioneert. Verder wordt er natuurlijk ook een handleiding meegeleverd. Hierin wordt namelijk precies uitgelegd hoe je deze uitvoering aansluit en installeert.

Bescherm je kinderen tegen schadelijke site met ouderlijke controle
Voer meerdere zware taken tegelijk uit dankzij de quad core processor
Dankzij Beamforming ontstaat er een sterk en stabiel wifi signaal
Voor een volledig stabiele verbinding heb je meerdere Google routers nodig

Meest gestelde vragen over de Google Multiroom Wifi

Is er regelmatig een Google Multiroom Wifi aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Google Multiroom Wifi aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Google Multiroom Wifi te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Google Multiroom te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Google Multiroom geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Google Wifi Multiroom beschikbaar is zetten we die direct in onze Google Multiroom review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 3 Google Multiroom aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Google Wifi Multiroom vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Google Multiroom Wifi van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Google Multiroom Wifi is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 3 kijken en direct bepalen welke Google Multiroom Wifi is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Google Multiroom Wifi dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Google Hub direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Google Multiroom Wifi beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Google Multiroom Wifi die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Google Multiroom Wifi vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken