Google Home kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Google Home vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Google Home speakers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Google Home apparaat? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

1. Google Home

Met de Google Home in huis heb je altijd je persoonlijke assistent bij de hand. Je kun de taal en het land instellen zodat je al het nieuws over je eigen land kunt beluisteren en nog veel meer andere dingen kunt doen. Een klein nadeel is dat het nog niet mogelijk is om België in te stellen als taal en land dus je kunt hierover geen informatie ontvangen.

Door je stem te gebruiken kun je bijvoorbeeld de lampen aan- en uit zetten of een lekker muziekje afspelen. Deze spraakherkenning heeft de mogelijkheid om maar liefst 6 verschillende stemmen van elkaar te kunnen onderscheiden. Zo kunnen dus de 6 ingestelde stemmen om informatie vragen aan dit model, maar zodra er iemand anders iets vraagt zal de Google Home geen informatie weggeven.

Door de speaker aan te sluiten op stroom kun je een bluetooth verbinding tot stand brengen met de Google Home app op je smartphone. Via deze app stel je de taal en het land goed in zodat dit model weet waar jij woont en welke taal je spreekt.

Op het moment dat je gebruik maakt van een Chromecast heb je de mogelijkheid om door middel van je stem video’s naar je televisie te streamen of je verbind de Google Home met ander Google Cast ondersteunende apparaten.

Voor- en nadelen Google Home

Bij de Google Home wordt standaard een oplaadkabel meegeleverd zodat je de accu van de speaker kunt opladen als deze bijna leeg is. Tot slot niet onbelangrijk de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit handige product.

Je hebt de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen en beluisteren
Het is een optie om meerdere speakers met elkaar te verbinden
Dit model is aan te spreken door middel van je stem
Om je tv aan te sturen dien je een Chromecast te hebben

2. Google Home + Google Nest Mini Wit

De Google Home + Google Nest Mini Wit is een ideaal bundel voor degenen die vanuit meerdere kamers spraak gestuurde opdrachten wilt geven. Deze speakers geven persoonlijke informatie zoals jouw persoonlijke agenda van een bepaalde dag of verkeersinformatie.

Dit model kan maar liefst 6 verschillende stemmen herkennen die je zelf kunt instellen zodat onbekende geen persoonlijke informatie van jou kunnen ontvangen. Dit is alleen mogelijk als jij dat zelf vraagt.

Een ander groot voordeel is dat je met deze producten zelfs je lampen aan- en uit kunt zetten door simpelweg je stem te gebruiken. Je hoeft dus nooit meer op te staan van de bank om de lichten aan te zetten maar dit doe je gewoon door middel van spraakopdrachten.

Op het moment dat je graag even naar muziek wilt luisteren spreek je de Google Home assistent aan en vervolgens begint de muziek met afspelen. Heb je een vraag over het weer van de dag? Stel deze gerust aan de speakers en je zult direct op de hoogte zijn van de weersomstandigheden.

Voor- en nadelen Google Home + Google Nest Mini Wit

Bij de Google Home + Google Nest Mini Wit ontvang je bij bestelling een oplaadkabel en een adapter zodat je beide accu’s kunt opladen als deze leeg dreigen te raken.

Als laatste natuurlijk niet onbelangrijk de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle functionaliteiten en specificaties van dit geweldige product.

De speaker heeft de mogelijkheid om maar liefst 6 stemmen te herkennen
Met dit bundel bespaar je best wat geld vergeleken met de losse verkoop
Je bedient deze producten met je stem
Voor het gebruik van Google Home moet je wel een Google account hebben

3. Google Home + Google Chromecast V3

Met de Google Home + Google Chromecast V3 heb je een handige hulp in huis waarmee je onder andere jouw lampen aan- en uit kan zetten. Door een taal en een land te selecteren heb je zelfs de mogelijkheid om verkeersinformatie, het weer en het nieuws te ontvangen van dit ingestelde land.

Om alles wat persoonlijker te maken kun je maximaal 6 verschillende stemmen instellen waarbij de Google Home persoonlijke informatie weggeeft zoals bijvoorbeeld je agenda voor die dag.

De meegeleverde Chromecast maakt het mogelijk om video’s in hoge beeldkwaliteit te streamen. Je plugt de Chromecast in de HDMI aansluiting van de tv zodat dit mogelijk wordt.

Op het moment dat je dit hebt gedaan kun je voortaan spraakgestuurd video’s afspelen op je televisie zonder dat je van je stoel af hoeft te komen. Ook kun je met veel meer andere Google Cast apparaten verbinden zodat je alles met je stem kunt bedienen.

Voor- en nadelen Google Home + Google Chromecast V3

Bij de Google Home + Google Chromecast V3 wordt altijd een stroomkabel en oplaadkabel meegeleverd zodat je alle producten kunt aansluiten en opladen als deze bijna leeg zijn. Tot slot natuurlijk niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit product.

Met dank aan de 5GHz verbinding bekijk je video’s zonder haperingen
Met je stem voer je alle opdrachten uit, geen smartphone nodig dus
Ten alle tijden op de hoogte van je agenda, het weer en verkeerssituatie
Deze Chromecast ondersteunt geen 4K beeldkwaliteit

4. Google Home Mini + Google Chromecast V3

Met de combinatie van de Google Home Mini + Google Chromecast V3 heb je de mogelijkheid om oneindig video’s te streamen naar je televisie in hoge kwaliteit. Hiervoor dien je de Chromecast te verbinden met de Google Home Mini zodat je geen afstandbediening meer nodig hebt om video’s af te spelen.

Zelfs om de televisie aan te zetten heb je geen afstandbediening nodig, dit doe je voortaan met je stem. Door het aan de Google Home Mini te vragen speel je jouw favoriete films en muziek eenvoudig af via de tv.

Een ander groot voordeel is dat dit model allerlei informatie geeft over bijvoorbeeld het verkeer en het weer in de buurt. Op het moment dat je afspraken hebt staan op een bepaalde dag stel je de vraag aan dit model en deze zal jouw volledige agenda voorlezen. Zo kom je nooit meer te laat op een afspraak.

Zelfs de verkeerssituatie van dat moment kun je navragen aan de Google Home Mini. Wil je vanaf de bank bijvoorbeeld de lampen in huis aan- en uit kunnen zetten zonder op te hoeven staan? Gebruik dan je stem om dit te doen zodat je lekker kunt blijven liggen. Dit model kan maximaal 6 verschillende stemmen onderscheiden en op het moment dat een stem niet herkend wordt, dan zal hij geen informatie weggeven.

Voor- en nadelen Google Home Mini + Google Chromecast V3

Bij de Google Home Mini + Google Chromecast V3 wordt standaard een oplaad- en usb kabel meegeleverd en een adapter zodat je de accu kunt opladen als deze leeg is.

Tot slot natuurlijk niet onbelangrijk de handleiding waarin alle functies en specificaties van dit model duidelijk uitgelegd staan om hem zo eenvoudig te kunnen installeren.

Dankzij de spraakfunctie ben je altijd van alles op de hoogte
Dit model heeft de mogelijkheid om max. 6 stemmen te onderscheiden
Met deze combinatie kun je zelfs je televisie met je stem bedienen
Je dient te beschikken over een Google account om hiervan gebruik te maken

5. Google Nest Mini Wit + Philips Hue White

Met dit Google Nest Mini Wit + Philips Hue White and Color E27 Bluetooth bundel kun je direct aan de slag om je huis een stuk slimmer te maken. De meegeleverde lamp beschikt over bluetooth waardoor je deze eenvoudig bedient via je smartphone of je stem. De lamp is in te stellen in maar liefst 16 miljoen verschillende kleuren waardoor je altijd een nieuwe sfeer kunt creëren in huis.

In de bijbehorende app kun je tot wel 10 verschillende smart lampen toevoegen en bedienen. Je hoeft dus nooit meer van de bank af te komen om jouw lampen aan te zetten als het donker wordt. Wil je graag meerdere lampen toevoegen en ze bedienen op het moment dat je niet thuis bent? Dan heb je de mogelijkheid om een Philips Hue Bridge toe te voegen waardoor dit mogelijk is.

Met dank aan de meegeleverde Google Nest Mini kun je ook allerlei functies vervullen met je stem waardoor je zelfs niet eens je smartphone hoeft te zoeken om iets te doen. Zo schakel je op deze manier de smart lampen aan- en uit of speel je muziek af naar wens.

Mocht je bepaalde afspraken gepland hebben staan dan vraag je dit gerust aan dit model en deze zal jouw volledige agenda voorlezen op het moment dat jouw stem herkend wordt. Als er een stem niet herkend wordt dan zal de Google Nest Mini geen antwoord geven.

Voor- en nadelen Google Nest Mini Wit + Philips Hue White and Color E27 Bluetooth

Bij de Google Nest Mini Wit + Philips Hue White and Color E27 Bluetooth wordt natuurlijk de Philips Hue lamp meegeleverd en een oplaadkabel om de accu van de Google Nest Mini op te laden als deze bijna leeg is. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit handige product.

Met minder als 10 smart lampen in huis heb je nog geen bridge nodig
Door de lamp met de Google Nest te verbinden bedien je deze met stem
Deze lamp is in 16 miljoen verschillende kleuren te veranderen
Zonder bridge schakel je de lampen alleen in- en uit binnen een straal van 10 meter

Meest gestelde vragen over de Google Home

Is er regelmatig een Google Home aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Google Home aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Google Home te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Google Home te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Google Home geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Google Home beschikbaar is zetten we die direct in onze Google Home review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Google Home aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Google Home vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Google Home van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Google Home is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Google Home is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Google Home dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Google Home direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Google Home beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Google Home die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Google Home vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken