Google Home Hub kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Google Home Hub vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Google Nest Hub vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Google Home Hub? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

1. Google Nest Hub Chalk

Met de Google Nest Hub Chalk kun je heel jouw huis bedienen op één scherm. Je koppelt de Google Nest met al jouw smart home producten en je bedient ze vervolgens middels het scherm. Hiermee kun je bijvoorbeeld lampen aan- en uit zetten. Als je over een camera deurbel beschikt kun je op het Google Nest scherm de beelden bekijken op het moment dat er iemand de oprit op komt lopen.

Een ander groot voordeel van dit scherm is dat je zelfs je agenda en het weer kunt bekijken zodat je nooit een afspraak meer kunt vergeten. Ook kookrecepten kun je opzoeken met dit systeem, wat erg handig kan zijn als je even niet meer weet hoe je een gerecht moet bereiden.

Op het moment dat jouw stem niet wordt herkend zal dit systeem geen persoonlijke informatie vrijgeven. Door middel van stemherkenning kun je spraakgestuurd muziek afspelen met maar liefst 6 personen tegelijk.

Voor- en nadelen Google Nest Hub

Bij de Google Nest Hub Chalk ontvang je standaard een stroomkabel zodat je dit systeem kunt aansluiten. Als laatste natuurlijk de handleiding waarin alles over dit product duidelijk staat uitgelegd zodat je direct aan de slag kunt gaan.

Met dank aan spraakbediening kun je lekker in je stoel blijven zitten
Dit model kan maximaal 6 verschillende stemmen herkennen
Je kunt continu je agenda, het weer en het verkeer in de gaten houden
Deze uitvoering beschikt niet over een camera om video te bellen

2. Google Nest Hub Chalk + Google Nest Cam Indoor

Met de Google Nest Hub Chalk + Google Nest Cam Indoor kun je jouw huis in de gaten houden met de meegeleverde camera die je in een kamer kunt ophangen. Je kunt hem bijvoorbeeld in de woonkamer hangen of op de kamer van je baby zodat je alles in de gaten kunt houden.

Via de Google Nest Hub kun je continu deze camera in de gaten houden. Op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd ontvang je direct een melding op het Hub scherm en kun je live meekijken, je hebt hiervoor dus niet langer je smartphone voor nodig.

Een ander handige functie van dit scherm is dat je jouw agenda, het weer en bijvoorbeeld het verkeer op de weg kunt bekijken. Zo vergeet je nooit meer een afspraak die ingepland staat omdat je voor vertrek kan kijken wat je die dag moet doen.

De spraakherkenning kan maximaal 6 verschillende stemmen detecteren en alleen met die stemmen kun je toegang krijgen tot persoonlijke informatie. Je blijft dus lekker op de bank zitten en kan zo eenvoudig de lampen en muziek aanzetten.

Voor- en nadelen Google Nest Hub Chalk + Google Nest Cam Indoor

Bij de Google Nest Hub Chalk + Google Nest Cam Indoor wordt natuurlijk de Google Nest Cam meegeleverd en de stroomkabel zodat je jouw huis in de gaten kunt houden. Tot slot niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit geweldige product.

Opdrachten geven met je stem, je hebt dus geen smartphone nodig
Houdt je op de hoogte van je agenda, het weer en de drukte op de weg
Dankzij de camera kun je altijd je huis in de gaten houden
Je hebt een sterke wifi verbinding nodig om dit product te gebruiken

3. Google Nest Hub Charcoal

Met de Google Nest Hub Charcoal heb je op één scherm de volledige controle over je gehele huis. Je koppelt jouw Google Home producten met de Google Nest Hub Charcoal en zo bedien je alles op één scherm. Het is dan mogelijk om bijvoorbeeld je lampen en je camera deurbel aan- en uit te zetten. Het scherm is 7 inch groot waardoor het erg overzichtelijk is.

Met dank aan de spraakbediening kun je met maximaal 6 verschillende stemmen spraakopdrachten geven. Op het moment dat een stem niet wordt herkend zal dit model ook geen persoonlijke informatie weggeven.

Een ander groot voordeel is dat je nooit meer te laat hoeft te komen bij een afspraak. Je kunt op dit scherm namelijk altijd je agenda, het weer en het verkeer in de gaten houden. Zo kun je rekening houden met files en kijken of je bijvoorbeeld eerder moet aanrijden door het slechte weer. Ook kun je hierop kookrecepten vinden, handig toch?

Voor- en nadelen Google Nest Hub Charcoal

Bij de Google Nest Hub Charcoal ontvang je standaard een stroomkabel zodat je het scherm direct kunt aansluiten en gebruiken. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de handleiding zodat er geen misverstanden ontstaan tijdens het installeren en het gebruik.

Door spraakbediening heb je niet langer een smartphone of tablet nodig
Dit model kan maximaal 6 verschillende stemmen herkennen
Altijd op de hoogte van afspraken, het weer en de drukte op de weg
Dit product is niet voorzien van een camera, je kunt dus niet videobellen

4. Google Nest Hub Charcoal + Google Nest Cam Indoor

Met de Google Nest Hub Charcoal + Google Nest Cam Indoor kun je op het Hub scherm zien wat er in een bepaalde kamer gebeurt dankzij de extra meegeleverde camera. Deze kun je bijvoorbeeld ophangen in de woonkamer of in de kamer van je baby zodat je alles in de gaten kunt houden.

Op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd in die kamer ontvang je een melding op het scherm en kun je live meekijken. Ook kun je altijd je agenda, het verkeer en het weer bekijken zodat je nooit een afspraak vergeet of te laat komt.

Een andere handige functionaliteit is de spraakbediening die tot wel 6 verschillende stemmen kan onderscheiden zodat je alleen met die 6 stemmen dit model kunt bedienen.

Als een stem niet wordt herkend zal dit toestel ook geen persoonlijke informatie vrijgeven. Je hoeft dus niet meer via je smartphone dingen aan te zetten, dit doe je gewoon met je stem vanaf de bank.

Voor- en nadelen Google Nest Hub Charcoal + Google Nest Cam Indoor

Bij de Google Nest Hub Charcoal + Google Nest Cam Indoor wordt zoals hierboven al beschreven een indoor camera meegeleverd en de stroomkabel zodat je jouw huis in de gaten kunt houden.

Tot slot natuurlijk niet te vergeten de bijbehorende handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties en functies van dit handige product.

Altijd op de hoogte van het weer, het verkeer en je persoonlijke agenda
Met dank aan de camera kun je overal zien wat er in huis gebeurt
De spraakbediening zorgt ervoor dat je geen smartphone meer nodig hebt
Om de camera te kunnen gebruiken heb je een sterke internet verbinding nodig

5. Google Nest Hub Charcoal + Google Home Mini Grijs

Met de Google Nest Hub Charcoal + Google Home Mini Grijs kun je al jouw Google Home producten besturen vanaf andere kamers. Je koppelt deze producten met de Google Nest Hub en vervolgens bedien je ze met je stem of via het Hub scherm. Wil je graag in een andere kamer ook spraakgestuurd de controle hebben? Plaats de Google Home Mini dan in een kamer zodat je ook vanuit daar spraakopdrachten kunt versturen.

Via de Google Home Mini stel je jouw eigen land in zodat je elke dag al het nieuws, verkeer en het weer te horen krijgt wanneer je hierom vraagt. Een klein nadeel dat we hebben ontdekt is dat je niet de mogelijkheid hebt om de Belgische nationaliteit te selecteren.

Naast al deze functionaliteiten heb je nog een ander groot voordeel. De spraakherkenning van dit product heeft de mogelijkheid om maar liefst 6 verschillende stemmen te onderscheiden.

Op het moment dat er een stem niet herkend wordt dan zal dit model ook geen persoonlijke informatie weggeven. Voor degenen die graag gaan koken en zichzelf willen uitdagen is er de mogelijkheid om kookrecepten op te zoeken.

Voor- en nadelen Google Nest Hub Charcoal + Google Home Mini Grijs

Bij de Google Nest Hub Charcoal + Google Home Mini Grijs ontvang je natuurlijk als extra de Google Home Mini met de daar bijbehorende oplaadkabel zodat je de accu kunt opladen.

Als laatste niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle functionaliteiten en over het installeren van dit geweldige product.

Geef opdrachten met je stem zodat je geen telefoon meer nodig hebt
De mogelijkheid om 6 verschillende stemmen te herkennen
Hub scherm houdt je op de hoogte van je agenda, het weer en het verkeer
Het scherm is niet voorzien van een camera, dus videobellen is niet mogelijk

Meest gestelde vragen over de Google Home Hub

Is er regelmatig een Google Home Hub aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Google Home Hub aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Google Home Hub te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Google Nest Hub te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Google Hub geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Google Home Hub beschikbaar is zetten we die direct in onze Google Hub review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Google Home Hub aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Google Home Hub vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Google Home Hub van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Google Hub is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Google Home Hub is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Google Home Hub dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Google Hub direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Google Nest Hub beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Google Nest Hub die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Google Hub vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken