Goedkope NAS server kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Goedkope NAS vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van goedkope NAS servers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse goedkope NAS servers voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Op zoek naar een goedkope NAS oplossing? Geen enkel probleem, het aanbod is namelijk zeer breed waardoor een geschikt model er zeker tussen zit. Echter zijn er wel wat dingetjes waar je op moet letten bij het kopen van een goedkope NAS. In de basis kun je met ieder model harde schijven koppelen aan het thuis- en kantoornetwerk. Het delen en openen van verschillende bestanden door verschillende mensen is dan ook geen enkel probleem meer.

De goedkope NAS is dan ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het opslaan van foto’s of belangrijke back-ups. Doordat het aanbod van de goedkope NAS server erg groot is hebben we voor jou een top 5 goedkope NAS opgesteld. Hierdoor ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Meer weten over de voordelige NAS? Lees dan onder aan de pagina de meeste gestelde vragen.

1. QNAP TS-228A

Als je een goedkope NAS-server wilt, kun je gebruik maken van de QNAP TS-228A. Deze maakt thuis altijd back-ups van jouw bestanden, waardoor je nooit meer iets kwijt bent. Je kunt hiervoor twee harde schijven in het apparaat plaatsen, waardoor je zelfs een dubbele bescherming hebt van alle foto’s, video’s en tekstdocumenten.

Daarbij kun je ze ook eenvoudig afspelen op jouw smart TV en game console, waardoor je nogmaals geniet van alle momenten die je hebt beleefd.

Voor- en nadelen QNAP TS-228A

De QNAP TS-228A is eenvoudig te installeren, waarbij je hem niet zult zien in jouw woonkamer. Hiervoor zijn alle belangrijke kabels en adapters meegeleverd, waardoor de goedkope NAS-server direct van stroom is voorzien en je er gebruik van kunt gaan maken.

Tevens kun je er ook via het Download Station voor zorgen dat jouw favoriete serie voor je klaar staat wanneer je thuiskomt, zonder dat je hier zelf nog iets voor hoeft te doen.

 Quad Core processor om tal van verschillende zware taken uit te voeren.
Je kunt meerdere harde schijven erin plaatsen voor extra opslag.
Meer dan 10 man kunnen gebruik maken van deze goedkope NAS-server.
De interne harde schijven moeten apart aangeschaft worden.

2. WD My Cloud Home 3TB

De WD My Cloud Home 3TB zorgt ervoor dat jouw bestanden altijd opgeslagen zijn in de cloud. Deze goedkope NAS-server kun je met een externe harde schijf verbinden, waardoor je altijd toegang hebt tot jouw foto’s en video’s. Dit kan niet alleen vanaf een computer, maar ook vanaf alle andere apparaten die in huis te vinden zijn. Zo kun je de video’s rechtstreeks afspelen op jouw smart TV en kan je over heel de wereld toegang hebben tot My Cloud Home.

Voor- en nadelen WD My Cloud Home 3TB

Met de WD My Cloud Home 3TB kun je te allen tijde bij jouw bestanden. Zo kun je hem namelijk aansluiten op jouw router, waardoor je hem eenvoudig met je telefoon installeert. Hiervoor is de snelstartgids meegeleverd, waarmee je in enkele stappen uitgelegd krijgt hoe je alles verbindt. Ook heb je een netwerkkabel en stroomadapter tot je beschikking.

Overal ter wereld aan jouw bestanden kunt komen.
De goedkope NAS-server is niet alleen als back-up te gebruiken.
 Al je films en series vanuit jouw personal cloud bekijken met Plex.
Je kunt hem niet direct aansluiten op jouw TV.

3. Synology DS118

Met de Synology DS118 kun je eenvoudig streamen en bestanden beheren met slechts enkele klikken. Dit gebeurt vanaf ieder apparaat, waardoor je ook via jouw smart TV naar de nieuwste films en series kunt kijken.

Daarbij kun je alle bestanden overzichtelijk filteren, zodat je geen enkel bestand meer kwijtraakt, waarbij ook eerdere aanpassingen in bestanden terug te vinden zijn.

Je hebt met deze goedkope NAS-server dus verschillende mogelijkheden die jouw werkzaamheden direct een stuk eenvoudiger maken. Met een goede prijs/kwaliteit verhouding is dit apparaat zeker een aanrader.

Voor- en nadelen Synology DS118

De Synology DS118 is ervoor gemaakt dat je overal ter wereld toegang hebt tot jouw bestanden. Dit gebeurt via de QuickConnect, waarbij je een webbrowser tot je beschikking hebt die toegang verleent tot jouw eigen cloud.

Bij de aankoop van deze server heb je tevens een accessoirepakket, stroomkabel en netwerkkabel bijgeleverd, zodat je direct aan de slag kunt gaan met de installatie en het gebruik van jouw goedkope NAS-server.

Quad Core processor om meerdere dingen tegelijkertijd kunt doen.
Via DLNA stream je favoriete series en films direct naar jouw smart TV.
Je kunt dit model via applicatie center uitbreiden met verschillende apps.
Interne harde schijf niet bijgeleverd, extra kosten zijn dan ook een feit.

4. Qnap TS-231P

Ook op een klein kantoor moeten al jouw bestanden te allen tijde beveiligd en goed opgeslagen zijn. Hier komt de Qnap TS-231P bij kijken. Deze goedkope NAS-server kan namelijk uitgebreid worden met twee harde schijven, waardoor je automatisch back-up kunt maken van alle belangrijke bestanden op jouw apparaten.

Door middel van RAID kun je hem ook nog dubbel opslaan. Deze NAS is tevens uitgerust om verwijderde bestanden terug te halen. Hier komt Snapshots bij kijken.

Je zult dus niet zomaar meer een foto of video kwijt zijn en kunt naar hartenlust kopieën maken van alle belangrijke bestanden en e-mails.

Voor- en nadelen Qnap TS-231P

De Qnap TS-231P wordt geleverd met installatiemateriaal, een netwerk- en stroomkabel en een stroomadapter. Hierdoor heb je de goedkope NAS-server razendsnel geïnstalleerd en hoef je niet lang te wachten totdat je een cloud aan kunt maken. Zo heb je direct een kopie buiten het eigen netwerk en kun je er overal ter wereld bij.

Overal waar je bent toegang tot jouw bestanden dankzij de cloud.
Je kunt de bestanden dubbel opslaan dankzij de interne harde schijven.
Werk met meerdere mensen tegelijkertijd op deze goedkope NAS-server .
Geen HDMI-poort tot je beschikking om rechtstreeks te koppelen.

5. Synology DS216play

Met de Synology DS216play doe je alle HD-video’s transcoderen zonder dat je hierbij veel aan ruimte verliest.  Hierdoor is er nog genoeg ruimte over op de goedkope NAS-server, zodat je ook de back-ups van al jouw bestanden nog kunt maken.

Deze bestanden zijn eenvoudig binnen het netwerk te delen en je kunt razendsnel video’s streamen naar jouw TV. Hierbij zet de NAS alle bestanden om naar het geschikte formaat met de video encoder, waarna het via DLNA naar jouw smart TV wordt gestuurd. Hierdoor heb je nooit meer een vreemd beeld bij jouw video’s.

Voor- en nadelen Synology DS216play

Je hoeft niet bang te zijn dat de Synology DS216play veel energie gebruikt als deze in slaapstand staat. Hierbij verbruikt deze goedkope NAS-server namelijk maar 6.83W.

Tevens is de NAS uitgerust met een 2.0 en 3.0 USB-poort, waardoor er veel extra’s mee te doen is. Voor de installatie ontvang je een accessoirepakket, netwerkkabel en netstroomadapter, zodat je direct aan de slag kunt.

Je hebt altijd alle bestanden in een werkomgeving tot jouw beschikking.
Je kunt de functionaliteit verbeteren door middel van de gratis plug-ins.
Alle bestanden zijn rechtstreeks naar andere apparaten te streamen.
Je kunt geen HD-beeldmateriaal streamen.

Meest gestelde vragen over de goedkope NAS

Is er regelmatig een goedkope NAS aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een goedkope NAS server aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding goedkope NAS server te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen goedkope NAS te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 goede goedkope NAS geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er aanbiedingen goedkope NAS server beschikbaar zijn zetten we die direct in onze goedkope NAS review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 goedkope NAS aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met goedkope  NAS servers vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Hoe kun je een goedkope NAS vinden?

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de goedkoopste NAS, dat is niet zo gek want er zijn tegenwoordig behoorlijk wat types op de markt. Je wil dan natuurlijk zeker weten dat je een goedkope NAS hebt gekocht, te veel betalen is namelijk helemaal niet nodig.

Om je op weg te helpen hebben wij een handige top 5 goedkope NAS server samengesteld, daar kun je niet alleen de beste modellen vinden, maar ook de goedkoopste NAS direct bekijken. Een goedkope NAS server vinden heb je binnen 5 minuten geregeld, en om het je helemaal makkelijk te maken hebben we een aantal handige verwijzingen gemaakt naar alle goedkoop NAS.

Begin direct door op een button te drukken of klik bovenin direct een van de 5 goedkoopste NAS van dit moment aan. We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van de goedkoopste NAS, daardoor kun je weer makkelijk kosten besparen. Bekijk ook al onze andere productgroepen om direct de beste en goedkoopste modellen te vinden.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken