Goedkope koelkast kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Goedkope koelkast vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van goedkope koelkasten vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over de goedkoopste koelkasten? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Op zoek naar een goedkope koelkast maar toch nog over een degelijke kwaliteit beschikken? Kies voor de goedkoopste koelkast met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het aanbod is vandaag de dag enorm en daarom hebben we je een handje geholpen. Wij hebben namelijk al wat onderzoek verricht naar de best presterende en goedkoopste koelkasten.

Bekijk dan ook snel hieronder onze top 5 goedkope koelkast met de bijbehorende reviews. Zo weet je precies wat je in huis haalt en dat je over een model beschikt met een lange levensduur tegen een voordelige prijs.

1. Inventum CKV500

De Inventum CKV500 is een goedkope koelkast die voorzien is van een overzichtelijke indeling. Je vind de boodschappen namelijk snel terug en ziet gelijk wat je nog nodig hebt van de supermarkt. In de groentelade onderin bewaar je alle groente en fruit zodat deze niet verdeeld liggen door de gehele koelkast.

Overige producten zoals vleeswaren en sausjes verdeel je over de 3 deurvakken en het grote plateau. Zo heb je alles overzichtelijk verdeeld en weet je altijd ook precies wat je nog nodig hebt.

De Inventum CKV500 is daarnaast ook voorzien van een vriesvak waar je onder andere brood in kunt bewaren zodat het langer goed blijft. Geef je binnenkort een feestje en wil je alvast wat hapjes in huis halen zoals frituursnacks?

Leg deze dan in de vriezer zodat je altijd hapjes in huis hebt zonder dat deze bederven. Mocht de koelkast niet koud genoeg staan, dan pas je de temperatuur eenvoudig aan met de draaiknop aan de binnenkant van de Inventum CKV500.

Voor- en nadelen CKV500

Er worden bij de Inventum CKV500 standaard een handleiding meegeleverd. In de handleiding wordt namelijk uitgelegd hoe dit model werkt en hoe je onder andere de temperatuur aanpast.

De condensor is afgeschermd en dus vrij van stof
Beschikt over een vriesvak van maar liefst 10 liter
Temperatuur eenvoudig aan te passen met de draaiknop
Minder ruim dan vergelijkbare modellen

2. Inventum CKK500

De Inventum CKK500 is een goedkope koelkast die geschikt is voor een huishouden van 2 personen. Dat dit model goedkoop is wil niet zeggen dat het geen kwaliteit biedt. Zo is dit type voorzien van een groentelade, 2 plateaus en 3 deurvakken.

In de groentelade kun je het fruit en de groente kwijt zodat deze niet door elkaar liggen. Frisdrank, melk en andere dranken plaats je in één van de 3 deurvakken zodat je deze altijd bij de hand hebt. De overige boodschappen zoals onder andere vlees en sausjes kun je verdelen over de 2 plateaus.

De 2 plateaus van de Inventum CKK500 zijn bovendien ook nog eens verstelbaar. Dus heb je een kan met ranja gemaakt die eigenlijk niet past? Dan verstel je de plateaus zodanig dat de kan uiteindelijk wél past. Dat is ook handig wanneer je een feestje geeft en je grote schalen met hapjes wilt koelen.

De temperatuur van de Inventum CKK500 stel je volledig in naar eigen wens met de draaiknop die aan de binnenkant van dit model zit. Je stelt deze temperatuur niet af op een specifieke graden Celsius maar met verschillende standen. Zo kun je ervoor kiezen om maximaal, minimaal of gemiddeld te koelen.

Voor- en nadelen CKK500

Je ontvangt naast de Inventum CKK500 een handleiding. Hierin wordt van A tot Z uitgelegd hoe het apparaat bediend moet worden en hoe je deze gemakkelijk aansluit in de keuken.

De 2 plateaus zijn gemakkelijk in hoogte te verstellen
Pas de temperatuur aan naar eigen wens met de draaiknop
De condensor is volledig afgeschermd en vrij van stof
Met een inhoud van 102 liter is dit model minder ruim

3. AEG RTB51511AW

De AEG RTB51511AW heeft een zeer compacte indeling en is daarom zeer geschikt voor de meeste kleine huishoudens. Met een koelinhoud van maar liefst 153 liter ideaal voor een huishouden van 1 of 2 personen.

Er is een aparte groentelade waar je je groente en fruit in kwijt kunt. Op de 2 plateaus verdeel je de vleeswaren, sausjes, beleg en nog veel meer. Dit doe je snel en overzichtelijk wanneer je boodschappen hebt gehaald.

Bovendien zijn de 2 plateaus van de AEG RTB51511AW makkelijk te verstellen in hoogte waardoor je deze koelkast indeelt naar eigen wens. De koelkast produceert daarnaast een geluid van maar 38 decibel wat relatief laag is ten opzichte van andere modellen.

Heel fijn als je dit type plaatst in een open keuken of in een kleine ruimte. Staats de koelkast niet koud genoeg? Dan pas je de temperatuur gemakkelijk aan met de draaiknop aan de binnenkant van de AEG RTB51511AW.

Voor- en nadelen RTB51511AW

Bij de AEG RTB51511AW wordt altijd alleen een handleiding meegeleverd. In deze handleiding wordt precies uitgelegd hoe dit model in elkaar zit en hoe je de plateaus versteld. Hierin wordt ook uitgelegd hoe je dit model aansluit in de keuken.

Produceert relatief weinig geluid met maar 38 decibel
Dit model werkt ook in niet verwarmde ruimtes
Veel ruimte voor de boodschappen met een inhoud van 153 liter
Minder zuinig dan vergelijkbare modellen

4. Haier HTTL-508W

De Haier HTTL-508W is een energiezuinige koelkast met het energielabel A+++. Hierdoor ben je maar €14,- per jaar kwijt aan energiekosten voor het koelen van je boodschappen. Het simpele design zorgt ervoor dat dit model een ware toevoeging is in iedere keuken.

Daarnaast zijn de 3 legplateaus van glas gemaakt en ook nog eens verstelbaar in hoogte. Zo past er ook een hoge kan met limonade in de koelkast en deel je alles naar eigen wens in.

De temperatuur van de Haier HTTL-508W stel je gemakkelijk in met de handige draaiknop aan de binnenkant. Zo draai je de knop naar de hoogste stand voor maximale koeling en naar de laagste stand voor minimale koeling. Plaats het apparaat in een ruimte met een temperatuur tussen de 16 en de 43 graden Celsius. Op deze temperaturen functioneert het apparaat namelijk het beste.

Voor- en nadelen HTTL-508W

Niet alleen ontvang je de Haier HTTL-508W maar ook een handleiding met uitleg. In deze handleiding staat onder andere vermeld hoe je dit model aansluit en hoe je de plateaus gemakkelijk verstelt.

Eenvoudig te verstellen plateaus waardoor je zelf de indeling bepaalt
Dit model is energiezuinig met energieklasse A+++
Pas de temperatuur aan met de handige draaiknop
Produceert een geluid van 41 decibel wat relatief luid is

5. Bosch KTL15NW3A

Met de Bosch KTL15NW3A heb je altijd ruimte in huis voor melk, eieren en vlees. Dit model is vooral geschikt voor de iets wat kleinere huishoudens en is daarnaast ook nog eens voorzien van een vriesvak.

Hierin bewaar je bijvoorbeeld een diepvriespizza of frituursnacks voor als je een feestje geeft. Het apparaat beschikt bovendien over 3 deurvakken met en speciaal eierrekje voor eieren. De deurvakken zijn ook goed geschikt voor frisdrank, melk en ander drinken.

Je past de temperatuur van de Bosch KTL15NW3A eenvoudig aan met de draaiknop aan de binnenkant van de koelkast. Hiermee kies je geen precieze temperatuur maar bepaal je wel of het apparaat maximaal of minimaal koelt.

Wordt je weleens midden in de nacht wakker en heb je bijvoorbeeld zin in een glas melk? Dan helpt de ledverlichting aan de binnenkant van de Bosch KTL15NW3A je een handje in het donker.

Voor- en nadelen KTL15NW3A

Naast de Bosch KTL15NW3A worden er standaard een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding met daarin de uitleg over hoe je dit model aansluit en hoe je de plateaus versteld. Daarnaast wordt er ook nog een eierrekje meegeleverd waar je de eieren veilig in op kunt bergen.

Dit model functioneert ook in niet verwarmde ruimtes
De condensor is goed afgeschermd tegen stofdeeltjes
Voorzien van een vriesvak met een inhoudt van 14 liter
Met een koelinhoud van 106 liter minder ruim dan vergelijkbare modellen

Meest gestelde vragen over de goedkope koelkast

Is er regelmatig een goedkope koelkast aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een goedkope koelkast aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding goedkope koelkast te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen goedkoopste koelkast te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste goedkope koelkast geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen goedkope koelkast beschikbaar is zetten we die direct in onze goedkope koelkast review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 goedkope koelkast aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met goedkoopste koelkast vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Hoe kun je een goedkope koelkast vinden?

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de goedkoopste koelkast, dat is niet zo gek want er zijn tegenwoordig behoorlijk wat types op de markt. Je wil dan natuurlijk zeker weten dat je een goedkope koelkast hebt gekocht, te veel betalen is namelijk helemaal niet nodig.

Om je op weg te helpen hebben wij een handige top 5 goedkope koelkast samengesteld, daar kun je niet alleen de beste koelkasten vinden, maar ook de goedkoopste airfryer direct bekijken. Een goedkope koelkast vinden heb je binnen 5 minuten geregeld.

Begin direct door op een button te drukken of klik bovenin direct een van de 5 goedkoopste koelkasten van dit moment aan. We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van de goedkoopste koelkast, daardoor kun je weer makkelijk kosten besparen. Bekijk ook al onze andere productgroepen om direct de beste en goedkoopste modellen te vinden.

Wat is de beste goedkope koelkast van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke goedkope koelkast is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke goedkope koelkast is de beste.

Als je op zoek bent naar de goedkoopste koelkast dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop goedkope koelkast direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de goedkope koelkast beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de goedkope koelkasten die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste goedkope koelkast vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken