Goedkope hometrainer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Een goedkope hometrainer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van goedkope hometrainers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een goedkope hometrainer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Voortaan kan je ook thuis aan de slag gaan om te werken aan je conditie dankzij de goedkope hometrainers. Deze apparaten staan ook altijd in de sportschool maar niet iedereen vindt het fijn om daarheen te gaan. Met dit trainingstoestel kan je beenspieren trainen of gewoon vet verbranden. De meeste goedkopere hometrainers hebben namelijk ook een scherm waarop jij jou trainingengegevens kan bekijken waardoor je meer inzicht krijgt in je trainingen. 

Heel veel hometrainers zijn voorzien van allemaal handige functies waardoor het train resultaat verbeterd wordt. Hiervoor betaal je meestal ook een stuk meer maar niet iedereen heeft veel geld te besteden. Daarom is er gezorgd voor wat goedkopere hometrainers. Mocht jij dus op zoek zijn naar een goedkope hometrainer dan hebben wij misschien wel iets voor jou. Hieronder hebben we namelijk een top 5 gemaakt van de goedkoopste hometrainers die er op dit moment zijn.

1. Tunturi Cardio Fit B30

De Tunturi Cardio Fit B30 is zeer geschikt voor beginnende sporters die liever niet naar sportschool willen gaan. Je kan namelijk ook gewoon thuis werken aan je conditie of met het verbranden van vet. Dankzij de 8 verschillende weerstand niveaus bepaal je zelf hoe zwaar je de training maakt en of je het baseert op kracht of meer op conditie.

Daarnaast kan je op de ingebouwde monitor handige trainingsgegevens aflezen zodat je meer inzicht krijgt in jou training. Zo lees je namelijk je snelheid, tijd en de afstand die je hebt afgelegd af.

Ook kan je jou hartslag terugzien op de monitor door je handen op de hartslagsensoren te plaatsen die ingebouwd zijn in de handvatten. Verder is dit een instapmodel, waardoor de prijs ervan zeer betaalbaar is.

Voor- en nadelen Cardio Fit B30

Bij de Tunturi Cardio Fit B30 worden maar een klein aantal spullen standaard meegeleverd in de doos. Als eerst ontvang je namelijk de handleiding die je zal helpen bij de besturing van het apparaat. Daarnaast ontvang je alleen nog de benodigde bevestigingsmaterialen en de montagehandleiding.

 Het zadel is eenvoudig verstellen zodat je altijd in de perfect houding zit.
Mogelijk om tijdens het trainen naar je favoriete serie te kijken.
Train op verschillende weerstand niveaus om de variatie erin te houden.
Helaas geen voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s.

2. Virtufit HTR 1.0

Met de Virtufit HTR 1.0 ga je efficiënt aan de slag om je conditie te verbeteren of kies je er toch voor om te werken aan je kracht. De keuze is helemaal aan jou want je bepaalt namelijk zelf of je zwaar of licht traint dankzij de 8 verschillende weerstand niveaus. Deze kan je eenvoudig aanpassen met draaiknop die onder het stuur zit bevestigt.

Daarnaast kan je op de monitor ook zien wat je snelheid, tijd, afstand en je verbrande calorieën zijn. Ook kan je je hartslag meten die vervolgens zal verschijnen op de display. Dit doe je door je handen op de handvatten te plaatsen waar de ingebouwde hartslagsensoren zich bevinden.

Stel je hometrainer naar eigen wens in en begin altijd in de ideale houding doordat je het zadel en het stuur eenvoudig verstelt. Verder beschikt dit model ook over een bidon- en tablet houder waarmee je van alle gemakken wordt voorzien.

Voor- en nadelen HTR 1.0

Ook bij de Virtufit HTR 1.0 worden standaard een aantal spullen meegeleverd die een je helpen bij de installatie van het apparaat. Zo zal je allereerst de handleiding terug vinden in de doos die je uitlegt hoe het apparaat werkt en hoe je het bestuurd. Daarnaast ontvang je nog montage gereedschap en bevestigingsmaterialen.

 Naar eigen wens instellen dankzij het verstelbare zadel en stuur.
Ook kun je kijken tijdens het trainen naar een film of serie.
Het apparaat staat stevig door de stabilisator op de achterkant.
⨯ Deze hometrainer beschikt niet over voor geïnstalleerde programma’s.

3. Tunturi Cardio Fit B20

Deze Tunturi Cardio Fit B20 X-Bike hometrainer is zeer geschikt voor mensen die niet veel ruimte hebben thuis. Je kan de Fit B20 namelijk inklappen wanneer deze niet gebruikt wordt, hierdoor staat het apparaat nooit in de weg. Wanneer het apparaat is ingeklapt is het zelfs mogelijk om deze onder een bed te schuiven waardoor het ook gelijk uit het zicht is.

Ook bepaal je zelf of je aan de slag gaat met het trainen van je conditie of toch kiest voor krachtopbouw. Met de 8 verschillende weerstand niveaus pas je de intensiviteit aan waardoor je heel licht of juist heel zwaar traint. Daarbij kan je op het scherm gegevens aflezen zoals de tijd en snelheid maar ook je hartslag.

Leg je handen op de hartslagsensoren in de handvatten en je hartslag zal binnen enkel seconden op het scherm worden getoond. Wil je tijdens het trainen kijken naar een film of serie, plaats dan je tablet in de tablethouder.

Voor- en nadelen Cardio Fit B20 X-Bike

Naast de Tunturi Cardio Fit B20 X-Bike hometrainer ontvang je nog een aantal standaard meegeleverd items. Je ontvangt namelijk de handleiding van de hometrainer die je zal uitleggen hoe je het apparaat gebruikt.

Ook legt de handleiding de bediening van het apparaat uit. Verder wordt daarbij een montagehandleiding meegeleverd die je zal helpen bij het opzetten.

Altijd in een goede houding dankzij het verstelbare stuur en zadel.
Daag je zelf uit dankzij de 8 weerstand niveaus.
Het is alleen mogelijk om de weerstand handmatig in te stellen waardoor het niet altijd even nauwkeurig gebeurd.

4. VirtuFit opvouwbaar

Ook de VirtuFit Opvouwbare Hometrainer is er een, de naam zegt het al, die je op kan vouwen. Hierdoor heb je geen groot huis of ruimte nodig om een te kunnen trainen. Als je namelijk klaar bent met de training kan je dit model eenvoudig inklappen en zo zelfs uit het zicht plaatsen. Verder bepaal je zelf of je gaat werken aan je conditie of gewoon wilt afvallen.

Dit doe je door het weerstand niveau aan te passen waardoor je zelf kan bepalen of je zwaar of licht traint. Ook kan je tijdens het trainen een film of serie kijken door een tablet op de tablethouder te plaatsen. De trainingen met dit type worden nog doelgerichter doordat je jou gegevens tijdens het trainen al in kan zien.

Op de monitor zie je namelijk de afstand, tijd en snelheid waardoor je precies weet of je het goed doet of niet. Bovendien is het ook mogelijk om je hartslag op te meten door je handen op de hartslagsensoren te plaatsen, vervolgens zie jij je hartslag op de monitor terug.

Ook bij de VirtuFit Opvouwbare Hometrainer worden standaard een aan aantal items meegeleverd. Zo ontvang je allereerst een handleiding voor de hometrainer die je zal uitleggen hoe het apparaat werkt en hoe je alles instelt. Verder ontvang je nog wat montagegereedschap en benodigde bevestigingsmaterialen die je nodig hebt om de hometrainer op te zetten.

Voor- en nadelen

Ook bij dit model worden standaard een aan aantal items meegeleverd. Zo ontvang je allereerst een handleiding die je zal uitleggen hoe het apparaat werkt en hoe je alles instelt. Verder ontvang je nog wat montagegereedschap en benodigde bevestigingsmaterialen.

Stel het zadel naar eigen wens in voor een perfecte zithouding.
De hometrainer is makkelijk op te bergen doordat deze inklapbaar is.
Daag jezelf uit door op verschillende weerstand niveaus te trainen.
De weerstand is niet altijd even nauwkeurig door handmatige instelling.

5. Fitbike Ride 2

De Fitbike Ride 2 is een van de meest uitgebreid hometrainers die worden verkocht tegen een betaalbare prijs. Ook heeft dit model een mooi en strak design waardoor het apparaat er ook modern uitziet. Naast de uitstraling is de technologie ook zeker niet minimaal. Je kan namelijk aan de slag gaan met één van de 12 verschillende trainingsprogramma’s waardoor je nog doelgerichter aan het werkt gaat om bijvoorbeeld aan je conditie te werken.

Deze trainingsprogramma’s kun je ook nog op 16 verschillende weerstand niveaus beoefenen waardoor jij jezelf blijft uitdagen. Er zijn zelfs hartslagprogramma’s op de Fitbike waarmee je specifiek aan het werk gaat om je conditie te verbeteren.

Verder zijn ook de trainingsgegevens die je op de monitor kan aflezen uitgebreid. Zo zie je namelijk je snelheid, afstand, RPM, calorieverbruik en zelfs je uithoudingsvermogen en de omgevingstemperatuur. Bovendien is het zadel en het stuur ook nog verstelbaar waardoor je altijd traint in een ideale houding.

Voor- en nadelen Fitbike Ride 2

Bij de Fitbike Ride 2 worden ook een aantal spullen standaard meegeleverd in de doos. Je ontvangt als eerst een handleiding met de uitleg over het apparaat en de bediening ervan.

Verder ontvang je ook nog een handleiding voor de montage die je helpt bij het monteren van het apparaat. Daarnaast worden de benodigde bevestigingsmaterialen ook standaard meegeleverd.

Ondanks de lage prijs van het product beschikking over veel functies.
Train altijd in een ideale zithouding door verstelbaar stuur en zadel.
Strak en compact design waardoor het een moderne uitstraling heeft.
Helaas is dit model niet inklapbaar

Meest gestelde vragen over de goedkope hometrainer

Is er regelmatig een goedkope hometrainer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een goedkope hometrainer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding goedkope hometrainer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen goedkope hometrainer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste goedkope hometrainer geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen goedkope hometrainer beschikbaar is zetten we die direct in onze goedkope hometrainer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 goedkope hometrainer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met goedkope hometrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste goedkope hometrainer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke goedkope hometrainer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke goedkope hometrainer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste goedkope hometrainer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop goedkope hometrainer direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de goedkope hometrainer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de goedkope hometrainer die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste goedkope hometrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.