Goedkope crosstrainer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Een goedkope crosstrainer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van goedkope crosstrainers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een goedkoopste crosstrainer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een goedkope crosstrainer vinden is niet altijd even makkelijk maar wij zullen je er vandaag bij helpen. Het is een apparaat waarmee je thuis aan de slag kan gaan met je kracht- of cardio training. De sportschool is dan verleden tijd. Met dit apparaat ga je gericht aan de slag om je doel te behalen en dit doe je door thuis op het zadel te stappen en aan de slag te gaan. De meeste modellen zijn vandaag de dag al voorzien van handige trainingsprogramma’s, hierdoor hoef je zelf niet uit te vogelen wat je moet doen.

Niet iedereen heeft zin om een bezoek te nemen aan de sportschool voor een intensieve training, hiervoor kan je ook op zoek gaan naar een goedkope crosstrainer Zo’n apparaat is meestal wel redelijk duur en niet iedereen heeft daar een budget voor. Ga in dat geval op zoek naar een goedkope crosstrainer die bij jou persoonlijke situatie past. Mocht jij toevallig op zoek zijn naar een goedkope crosstrainer dan raden wij jou aan om deze tekst goed door te lezen. Wij hebben hieronder namelijk een top 5 gemaakt van de goedkoopste crosstrainers van dit moment.

1. Tunturi FitCross 40 Rear

beste crosstrainers 2019

Met de Tunturi FitCross 40 Rear crosstrainer voorzie jij jezelf van een apparaat waarmee je ook thuis kan sporten. Dit type is een instapmodel waardoor de prijs redelijk laag ligt. Daarentegen heeft het apparaat wel veel functies voor een instapmodel. Zo beschikt die namelijk over een aantal standaard trainingsprogramma’s die je in 16 weerstand niveaus kan beoefenen, waardoor je altijd uitgedaagd blijft.

Op het ingebouwde scherm lees jij gegevens van je training af zoals kracht die je uitoefent op het apparaat, snelheid, calorieverbruik en de afstand die je hebt afgelegd. Je kan er ook voor kiezen om een trainingsvideo via een tablet te volgen dankzij de tablethouder onder het scherm.

Kies dus helemaal zelf hoe je gaat trainen en laat niemand je meer in de weg staan om je doelen te behalen. Dankzij de transportwielen aan de achterzijde wordt het verplaatsen van het apparaat vereenvoudigt.

Voor- en nadelen FitCross 40 Rear

Bij deze Tunturi FitCross 40 Rear worden een aantal spullen meegeleverd in de doos. Je ontvangt een handleiding die je uitlegt hoe je het apparaat instelt en bediend. Daarnaast worden er ook nog een aantal bevestigingsmaterialen meegeleverd die je nodig hebt bij de montage van het apparaat.

De paslengte is verstelbaar waardoor je altijd in een ideale houding zit.
Kijk dankzij de tablethouder ook tijdens het trainen naar een serie.
Ga efficiënt aan de slag met je trainingen met de hartslagprogramma’s.
×  Er wordt bij dit apparaat geen hartslagband meegeleverd.

2. VirtuFit CTR 1.2i

crostrainers aanbiedingen

De VirtuFit CTR 1.2i zorgt er altijd voor dat die nooit in de weg staat, dit komt mede door zijn compacte model en transportwielen. Ook is dit apparaat geschikt voor mensen die thuis aan de slag willen gaan met hun conditie of het verliezen van vet. Hiervoor hoef je voortaan niet meer naar de sportschool maar kan je dit op je eigen tempo vanuit huis doen.

Kies ervoor om een interactieve training te volgen met de FitShow app door deze te koppelen aan de console via bluetooth. Of ga aan de slag met een van de trainingsprogramma’s die standaard op dit type staan. Deze trainingsprogramma’s kan je ook nog eens in 16 verschillende niveaus uitproberen.

Hierdoor raak je nooit uit gesport en blijf je altijd werken aan je conditie of vet verbranding. Ook kan je met de 4 hartslagprogramma’s efficiënt aan de slag gaan met het opbouwen van de conditie of vet verlies.

Voor- en nadelen CTR 1.2i

Naast de VirtuFit CTR 1.2i ontvang je nog een klein aantal standaard meegeleverde items die je terug zal vinden in de doos. Je ontvangt allereerst namelijk de handleiding, deze zal je een handje helpen om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen gaan met het apparaat. Daarnaast worden de bevestigingsmaterialen bijgeleverd die je nodig hebt bij het opzetten van de dit model.

Ga aan de slag met een van de 16 trainingsprogramma’s.
 Tijdens het trainen kijk je naar je favoriete serie dankzij de tablethouder.
Meer inzicht in je training door de FitShow app te koppelen.
×  Het maximale gebruikersgewicht ligt op 115 kg.

3. Tunturi FitCross 50i Rear

welke crosstrainer kopen

Met de Tunturi FitCross 50i Rear werk je ook thuis aan je conditie. Dit apparaat wordt vanuit achter aangedreven waardoor je kortere passen maakt en actiever traint dan bij een voor aangedreven crosstrainer. Met het ruime aanbod van de 20 trainingsprogramma’s die je op 32 verschillende niveaus kan trainen blijf jij jezelf uitdagen.

Vind je deze trainingen niet genoeg dan kan je ervoor kiezen om de iConsole+ app te gebruiken voor een interactieve training. Dit doe je door je smartphone of tablet te verbinden met de console. Ook kan je met dit model de uitdaging verleggen door VR routes te lopen.

Hierdoor lijkt het net alsof je door de straten van Parijs of Amsterdam aan het lopen bent. Verder kan de hartslag gemeten worden door je handen op de ingebouwde sensoren te plaatsen. Lees de gegevens zoals je hartslag, snelheid en afstand vervolgens af op de monitor.

Wanneer je klaar bent met trainen wil je het apparaat natuurlijk niet meer in de woonkamer hebben staan. Dankzij de transportwielen kan je dit model dan makkelijk verplaatsen waardoor het nooit meer in de weg staat als het niet gebruikt wordt.

Voor- en nadelen FitCross 50i Rear

Bij de Tunturi FitCross 50i Rear worden nog een klein aantal spullen standaard meegeleverd in de doos. Je ontvangt de handleiding van de Tunturi FitCross 50i Rear.

Deze zal je helpen bij het opzetten en installeren van het apparaat om er zo snel mogelijk mee aan de slag te kunnen gaan. Ook worden er nog een aantal bevestigingsmaterialen meegeleverd zoals schroeven en moeren die je nodig hebt voor de montage van dit type.

Train op basis van kracht dankzij de ergometer functie
Werk doelgericht en efficiënt aan je conditie met hartslagprogramma’s
Verbindt je smartphone met iConsole+ voor een interactieve training
×  Er wordt geen borstband meegeleverd voor het meten van je hartslag

4. Flow Fitness Avoriaz iConsole

aanbieding crosstrainer 2019

De Flow Fitness Avoriaz iConsole geeft je een uitdaging om te werken aan je conditie. Dit apparaat beschikt namelijk over 12 vooraf geprogrammeerde trainingsprogramma’s, 3 hartslagprogramma’s en nog 4 programma’s die je naar eigen wens in kan stellen. Dit bevordert de resultaten die je behaald doordat je constant uitgedaagd wordt.

Bovendien kan je deze programma’s ook nog in één van de 32 verschillende weerstand niveaus uit proberen waardoor de trainingen nog intensiever worden. Zijn de trainingen niet goed genoeg voor jou dan kan je er ook nog voor kiezen om iConsole+ te verbinden met het apparaat waarmee je een interactieve training kan volgen.

Verder kan je op de monitor je gegevens bij houden zoals je snelheid, afstand, hartslag en je calorieverbruik. Je hartslag meet je door je handen tijdens het trainen te plaatsen op de sensoren die vervolgens je hartslag meet.

Voor- en nadelen Avoriaz iConsole

Ook worden bij de Flow Fitness Avoriaz iConsole een aantal spullen altijd standaard meegeleverd. Je ontvangt de handleiding die je zeker nodig zal hebben voor het opzetten en installeren van de crosstrainer.

Verder worden er alleen nog een aantal bevestigingsmaterialen meegeleverd zoals moeren en bouten die je nodig hebt bij de montage.

Kijk tijdens het trainen naar een serie door je tablet in de tablethouder.
Weerstand niveau nauwkeurig instellen dankzij de elektromagneetrem.
Krijg meer inzicht in je behaalde resultaten door iConsole+ te verbinden.
×  De hartslagband is optioneel verkrijgbaar en wordt dus niet standaard meegeleverd.

5. ProForm 450 LE

beste koop crosstrainer

Met de ProForm 450 LE haal jij de sportschool naar je eigen huiskamer toe en hoef je niet meer naar een sportschool toe om aan je conditie of kracht te werken. Je gebruikt namelijk één van de 19 verschillende trainingsprogramma’s die je kan beoefenen op 16 verschillende niveaus. Hierdoor blijft de training altijd een uitdaging voor je en ga je efficiënt te werk om je doelen te behalen.

Vind je trainingsprogramma’s niet uitdagend genoeg dan kan je er ook voor kiezen om een interactieve training via iFit te volgen. Dit kan je doen door je tablet of smartphone te verbinden met je console. Verder worden er op het scherm de belangrijkste trainingsgegevens weergegeven zoals de snelheid, het calorieverbruik en de afstand die je hebt afgelegd.

Ook is dit type eenvoudig op te bergen doordat je deze kan inklappen. Hierdoor kan je het apparaat makkelijk opbergen wanneer deze niet gebruikt wordt.

Voor- en nadelen 450 LE

Daarbij worden bij de ProForm 450 LE een aantal items standaard meegeleverd in de doos. Zo ontvang je natuurlijk de handleiding van dit model waar je alles in vindt van installatie tot het monteren van het apparaat. Daarnaast ontvang je nog wat benodigde bevestigingsmaterialen.

Eenvoudig op te bergen doordat dit type inklapbaar is.
Train op basis van kracht dankzij de handige ergometer functie.
Krijg meer inzicht in je training resultaten door de iConsole+ app.
× Je kan minder efficiënt trainen aan je conditie doordat er geen hartslagprogramma’s op zitten.

Meest gestelde vragen over de goedkope crosstrainer

Is er regelmatig een goedkope crosstrainer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een goedkope crosstrainer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding goedkoopste crosstrainer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen goedkope crosstrainer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste goedkope crosstrainer geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen goedkope crosstrainer beschikbaar is zetten we die direct in onze goedkoopste crosstrainer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 goedkope crosstrainer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met de goedkoopste crosstrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste goedkope crosstrainer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke goedkope crosstrainer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke goedkoopste crosstrainer is de beste.

Als je op zoek bent naar de goedkoopste opvouwbare crosstrainer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop goedkope crosstrainer direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de goedkope crosstrainer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de goedkope crosstrainer die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste goedkoopste crosstrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.